- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
S20 ultra izdominirao,samo ce se dugo cekati da spadne cena na neku pristupacnu.[emoji3]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Cenim da će do maja da bude oko 900 evra sa garancijom operatera.
S20 ultra izdominirao,samo ce se dugo cekati da spadne cena na neku pristupacnu.[emoji3]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
NemanjaZ88;Pa moguce da ce moci neki da se ubodebza 900e maj-jun.[emoji4 je napisao(la):Sent from my SM-A805F using Tapatalk
1200 nita, pravih bez hdr " boost " glupostiGde si pozurio, pa tek je februar. [emoji4]
Samo iz Samsungove kuhinje ce izaci bolji mob u vidu Note 20 (Ultra/+), a gde su tu drugi proizvodjaci. Polako. [emoji4]
Opet su poceli sa pukim napucavanjem spec, Ultra je klasican primer.
Ostaje Note 10+ kao najbolji i najlepsi Samsung do sada. Takodje, proslogodisnja S serija je bila lepsa. [emoji4]
Sve u svemu odlicni mobovi, tu nema dileme, ali nista epohalno, specijalno, novo. Isli su na sigurnu varijantu.
A sta bi sa 90hz u nekoj varijanti?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
U ovom videu se pominje metalni okvir i mislim da je i dalje aluminijum.Jel na kraju celik ili alu na ultra modelu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
^ valjda je celik kako su najavili, ni na jednom videu niko to nije spomenuo.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Moguce, na nekoliko videa niko nije spomenuo ili nisam cuo. Mada manje vise bitno koliko kosta ultra model. Iskreno gledajuci ledja mogu reci najruznija do sada, mogli su se potruditi da to lepse urade.Na yt recenzijama svi spominju alu frame i na ultra modelu, ako je stvarno tako, lepo su ga naplatili...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa možda mnogima nisu, pošto stavljaju telefone u oklope od 20-30e (plus toliko za staklo) i naprave od telefona CAT. Neki ne nosimo nikakve zaštite pa nam je samim tim i bitnije kako uređaj izgleda.Inace boje su jako bitne u celoj prici posto telefon niko ne stavlja u masku i boja onda bas dodje do izrazaja [emoji3][emoji3]
Definitivno je sve dobro kao i cena
Kako ti smeta rupa a ne smeta notch? [emoji4]Meni je zadnji autentični Samsung bio Note 9. S10 i ovi novi S20 isti kao Huawei, Xiaomi... A rupa u ekranu mi je tek nevidjeni fail. Furao sam N9 dok nisam otisao na neko veselje gde je ženin XR oduvao moj Note sa video zapisom. Snimak sa XR je bio kao profi kamerom. Sutradan sam stavio Note na oglas i prodao ga. Prešao na XS Max i za sada prezadovoljan. Dok android telefoni ne dodju na rang Apple-a sa kamerom ostajem na iPhone. Lično vise mi prija Android kao sistem i Samsung kao perjanica ali vraticu se na Android kada izbaci neko telefon bez rupe na ekranu i kvalitetom kamere kao na iPhone.
Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока
Slazem se u potpunosti ali je vrlo mali broj onih koji nose bez ikakve zastite pogotovo ovde. Mesec dana posle izlazka telefona videces sta ce biti glavno u temi,maske i staklaPa možda mnogima nisu, pošto stavljaju telefone u oklope od 20-30e (plus toliko za staklo) i naprave od telefona CAT. Neki ne nosimo nikakve zaštite pa nam je samim tim i bitnije kako uređaj izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari