Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Je l su oni ovo opet uvalili glavni senzor od 12mpx iz prethodnih generacija?
S20 mi je zanimljiv, konačno dobar kapacitet baterije u osnovnom modelu. Ako može da izgura dan na 120hz i 5-6h SOT-a na 4g ekstra priča za mene.
Je l ovo svi imaju zakrivljeni ekran?
Ultra pozadi ružan do bola. Zezali su svi ajfon da kamere liče na ringle, a ovde liče na indukcionu ploču. Osetno lepše izgleda 11 pro pozadi.
120hz na 1080p očekivano.
Sve u svemu glavni upgrade na prvu loptu je ekran i manja rupa, ostalo manje-više slično.
Da vidimo ovaj novi Exynos kakav je.

Lol, ovi francuzi se drogiraju, Ultra 128gb je najmanje 700 evra kod SFR plus pretplata 30 evra mesečno/45 evra posle 12 meseci, plus 24 puta 8 evra mesečno. Orange još luđi, 750 evra min za telefon plus 80 evra mesečno/95 evra posle 12 meseci. WTF. Koje sulude cifre, šta su duvali ovi operateri haha.

Poslednja izmena:
Halo Bing kako brat? Cijena prava UltraSitnica sa 120Hz na 1080p koji niko neće koristiti. S preda savršen, pozadi [emoji2961].

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Mene nista nije odusevilo. Osim kamere nista novo.
67ba932785f69b1beb3e837e0cb20536.jpg

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Džabe ponude operatera, nudiće samo šugavi exynos.

Poslednja izmena:
Gde si pozurio, pa tek je februar. [emoji4]
Samo iz Samsungove kuhinje ce izaci bolji mob u vidu Note 20 (Ultra/+), a gde su tu drugi proizvodjaci. Polako. [emoji4]

Opet su poceli sa pukim napucavanjem spec, Ultra je klasican primer.
Ostaje Note 10+ kao najbolji i najlepsi Samsung do sada. Takodje, proslogodisnja S serija je bila lepsa. [emoji4]
Sve u svemu odlicni mobovi, tu nema dileme, ali nista epohalno, specijalno, novo. Isli su na sigurnu varijantu.
1200 nita, pravih bez hdr " boost " gluposti
120hz 1440p, biće adb force komanda verovatno
SD865
Vrhunske kamere
Videćemo, al' mislim da je to-to za ovu godinu.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Jedino da nije ovoliko ružan..ovo kinesko farbanje rama telefona u roze i plave boje mora što pre da stane. Izgledaju kao kineske igračke od 100e. Neverovatno da toliko nemaju ukusa.

Čekaju se realni testovi baterije na exynosu mada je jasno kao dan da su sve verzije sa Snapom odlični telefoni ( - ogavan dizajn kao što sam i naveo )

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A sta bi sa 90hz u nekoj varijanti?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Siva boja mi se nikako ne svidja, ustvari ni jedna nije bas za pohvalu

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Jel na kraju celik ili alu na ultra modelu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ valjda je celik kako su najavili, ni na jednom videu niko to nije spomenuo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

sta ga znam, nekako nemam onaj moram ga imati impulsivni osecaj. dakle od toga da bi mi nesto falilo sa S20 ali sve ovo sto napisah na prethodnoj strani plus dizajn koji ne obara sa nogu nego vise dobar (3)...sta znam. mozda kupim, mozda i ne kupim. ne menjam cesto telefone ali kada se odlucim na to volim da kupim ono sto mi se bas svidja a S20 mi je cisto ok.

^ valjda je celik kako su najavili, ni na jednom videu niko to nije spomenuo.

Na yt recenzijama svi spominju alu frame i na ultra modelu, ako je stvarno tako, lepo su ga naplatili...

Zbog boja i farbanja lajsni izgleda nekako jeftino. Boje su "prekopirane" sa Redmi 5.
S10 je imao top boje, pogotovo zelena (moj favorit) i narandžasta. Nadam se da će za par meseci ponuditi neke nove boje kao što je bilo sa S10.

Na yt recenzijama svi spominju alu frame i na ultra modelu, ako je stvarno tako, lepo su ga naplatili...

Moguce, na nekoliko videa niko nije spomenuo ili nisam cuo. Mada manje vise bitno koliko kosta ultra model. Iskreno gledajuci ledja mogu reci najruznija do sada, mogli su se potruditi da to lepse urade.

Inace boje su jako bitne u celoj prici posto telefon niko ne stavlja u masku i boja onda bas dodje do izrazaja [emoji3][emoji3]
Definitivno je sve dobro kao i cena

Meni je zadnji autentični Samsung bio Note 9. S10 i ovi novi S20 isti kao Huawei, Xiaomi... A rupa u ekranu mi je tek nevidjeni fail. Furao sam N9 dok nisam otisao na neko veselje gde je ženin XR oduvao moj Note sa video zapisom. Snimak sa XR je bio kao profi kamerom. Sutradan sam stavio Note na oglas i prodao ga. Prešao na XS Max i za sada prezadovoljan. Dok android telefoni ne dodju na rang Apple-a sa kamerom ostajem na iPhone. Lično vise mi prija Android kao sistem i Samsung kao perjanica ali vraticu se na Android kada izbaci neko telefon bez rupe na ekranu i kvalitetom kamere kao na iPhone.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Inace boje su jako bitne u celoj prici posto telefon niko ne stavlja u masku i boja onda bas dodje do izrazaja [emoji3][emoji3]
Definitivno je sve dobro kao i cena
Pa možda mnogima nisu, pošto stavljaju telefone u oklope od 20-30e (plus toliko za staklo) i naprave od telefona CAT. Neki ne nosimo nikakve zaštite pa nam je samim tim i bitnije kako uređaj izgleda.

Verovatno jedino poboljsanje u pravom smislu je kamera zbog Huawei-a ..Ali sada dolazi Xiaomi pa onda p40 standardno najbolji cam..Iako je najavljivano kao neka senzacionalna poboljsanja nista spec vise mala promena u dizajnu i kamera ali realno uvek akd Huawei izbaci novi tel to je uvek najbolja kamera..

Meni je zadnji autentični Samsung bio Note 9. S10 i ovi novi S20 isti kao Huawei, Xiaomi... A rupa u ekranu mi je tek nevidjeni fail. Furao sam N9 dok nisam otisao na neko veselje gde je ženin XR oduvao moj Note sa video zapisom. Snimak sa XR je bio kao profi kamerom. Sutradan sam stavio Note na oglas i prodao ga. Prešao na XS Max i za sada prezadovoljan. Dok android telefoni ne dodju na rang Apple-a sa kamerom ostajem na iPhone. Lično vise mi prija Android kao sistem i Samsung kao perjanica ali vraticu se na Android kada izbaci neko telefon bez rupe na ekranu i kvalitetom kamere kao na iPhone.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока
Kako ti smeta rupa a ne smeta notch? [emoji4]
Video nije toliko bolji koliko se potencira. Vise je hype u pitanju.

Šteta sto su tako brzo odustali od kompaktnog telefona sa ravnim ekranom.

Od kad je kamera na iPhoneu benchmark za Android modele?
Reko je Markez da je zakrivljenost ekrana još manja u odnosu na S10.
S ekranom su se malo požurili ja mislim. Bolje da su sad napravili 90Hz na QHD, a sljedeće godine 120Hz. 1080p na 6.9" bi moglo biti premalo

Pa možda mnogima nisu, pošto stavljaju telefone u oklope od 20-30e (plus toliko za staklo) i naprave od telefona CAT. Neki ne nosimo nikakve zaštite pa nam je samim tim i bitnije kako uređaj izgleda.
Slazem se u potpunosti ali je vrlo mali broj onih koji nose bez ikakve zastite pogotovo ovde. Mesec dana posle izlazka telefona videces sta ce biti glavno u temi,maske i stakla

Dobra Ultra, ali sad naletoh na deo klipa gde 8 sekundi moraš da držiš mirno telefon da bi odradio lepo noćnu fotku? Kakav je to unapređen mod zaboga? Kolega NemanjaZ88 je okačio već klip da ne kačim opet. Lepo je tip objasnio sve, mada je poredio sa iPhone modelom. Videćemo cenu kod nas, juče kada sam kliknuo na kupi na Tehnomaniji, nije postojala stranica :D.

Nazad
Vrh Dno