Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Sledeci na scenu stupa ingeniozni

Samsung Galaxy S20+ Ultra Foldable 5G - €2599 :)

Na osnovu prikazanih cena S20 serije lagano je moguce da ce cena S10 i N10 serije skociti barem na kp.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nema skoka cena starih telefona, a S20 ce brzo pasti na 800e na crno, nece proci ni mesec dana. Na belo ce drzati cenu do izlaska S30. :d

Sto ne bi skocila cena N10+, gledajuci ga protiv S20 i plus verziju da kazemo da je egal a bice jeftiniji. Sam kazes da ce S20 biti 800€ a losiji je od N10+. Moguce da ce povuci cenu gore na kp. Barem ja tako mislim.

Nema nista od skoka cena starih modela. Nije ekstremna situacija kao u slucaju Note 7 ili trenutno Mate 30 Pro.
Po mom misljenju suludo je menjati N10+ za bilo koji mob iz nove S20 serije, pogotovo na pocetku prodaje.
Ko sada kupuje nov mob, u tom slucaju je u redu. Ali i tada, kome je olovka bitna, Note jednostavno nema konkurenciju. [emoji4]

^ moguce da ce cene ostati iste. Sto kazes prelazak sa N10+ na S20 je nepotrebno.

Lemaja;Pa najveca razlika ce biti u kameri i 120hz a realno i da se ne lazemo sta ce vise da promene.Govorim za ultra model jer ce on bas da odskoci sa kemerom je napisao(la):
Sent from my SM-A805F using Tapatalk

^ dzaba ima 120hz kad ce raditi na full hd, das mi 120hz ali ogranicis rezlocuijom. Bolje da radi na 90hz u svim rezolucijama kao OP. Jedini pomak je kamera a to cemo tek da vidimo hoce li biti wow. Sve ostalo dato na kasikicu sa preteranom cenom.

Kao i uvek do sada, evolucija...ne i revolucija.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Samo što ovi ulaze u petu godinu mizerne evolucije.
Čudo da i dalje ne koriste stari senzor kamere, bar u osnovnom S20 modelu.

[QUOTE=dule2303;u 20h sutra uvece.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jedino ce ultra biti nesto zaista novo, 9u1 pixel od 108MP kamere, dobar zoom, jedva cekam da vidim. Da imam neogranicen budzet jedino bih nju, ovako mozda za god dana kad padne na 700e. :d

Pa ultra ce da bude brutalan nema sta,s20 i s20 plus nece biti vredni zamene note 10 plusa.

Po meni sa S10 Plus i Note 10 Plus (bar do sada procurelim informacijam) jedino vredi preći na S20 Ultra kada se cena malo stabilizuje.

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

A to je u junu [emoji3060]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[QUOTE=NemanjaZ88;Pa da,ne znam sto bar ne stavise na ova dva 64mpx glavni senzor i 5x optocki zoom sto je realno bilo da stave.

^ Zbog razlike cene da mogu da ultru podignu cenu u nebesa. Razilka izmedju S20 i S20+ je 100€ dok izmedju S20+ i ultre 300€. A druga stvar da izadju korisnicima N10+ u susret da S20 i S20+ ne budu bolji.

Poslednja izmena:
Bas me zanima cena s20 ultra kod operatera.[emoji3]

2000e

nekoliko stvari, ako se obistine ove najave, me bas nerviraju:

1. da li je realno da na telefonu od somica moraju da dodatno naplate 5G? nije taj 5G nikakvo cudo nevidjeno u realnoj upotrebi ali mogli su da ga daju "dzabe". nije to telefon od 100e pa da im to predstavlja nesrazmerno povecanje troskova u %. jok, mora da se naplati jedna zelena za 5G :smoke:
2. ako zaista ne bude mogla full rez u 120fps to je onda sr*nje, makar i po cenu kraceg trajanja baterije. mogli su da stave da se bira 60 ili 120Hz u svakoj rezoluciji kako bi ljudi koji ne zive na pustom ostrvu mogli da voze max. rez i 120Hz.
3. opet nista od neke lepe boje. koliko je tesko napraviti lepu plavu boju? ova baby blue deluje bas tanko na S20.

ako ovo bude sve tacno, tek ce S30 biti S20 done right (S6-S7; S8-S9, lala) uz 5G po defaultu, 120Hz max. rez. i mozda jos ponekim tweakom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno