Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

U sustini, samo je Ultra bas kriticno gadan, zbog tog zuma valjda, dok su ostali standardni za taj sporet dizajn :)

s20_91mobiles_2.png
Da je ruzan od nazad imas moj glas, iskreno mogli su smanjiti taj deo kao na S20+. Previse veliko i veliki razmak izmedju kamera. Ipak ostajem na N10+ do N20. Ne vredi prelaziti, iako sam imao skoro sve serije S i N ovog puta preskacem.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Zasto bi preskakao ultra ce biti brutalan,samo mnogo skup.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Najruzniji telefon 2020. (Makar zadnja strana, samo ce fanatici reci da je lijep).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Zasto bi preskakao ultra ce biti brutalan,samo mnogo skup.[emoji3]

Gledano protiv nota 10+ ce imati malo bolji procesor, ista ufs 3.1 memorija, isto 12gb rama. Ekran isti ali malo veci, to sto ima 120hz i radi na full hd dzaba im kad je bolje da je stalno 90hz na max rezoluciji kao na OP. Interna 128gb dok N10+ ima 256gb. To sto je baterija veca a na kraju ce biti isti SOT a mozda i manji zbog hz. Gorila glass 6 napred i nazad kao i na N10+. Jedina po meni prednost je ta "cuvena" kamera koju cemo videti na testovima za koji dan. Iskreno mislim da ce na S20 ultri sve da testiraju dok ce to biti odmah upeglano i bolje na N20 modelima. Moje misljenje, mislim da sam u pravu mada moguce da gresim.

Poslednja izmena:
Pa ima istine al gledaj to ovako note 10 plus je gotovo savrsen telefon,na s20 ultra dolazi sigurno daleko bolja kamera i pametnije je sto je 120hz u fullhd zbog baterije.Nemas neke sad wow razlike u ostrini slike u 2k i fullhd ima razlike al.nista sad toliko primetno.Sve u svemu s20 ultra ce biti vredan kupovine al ne po ovim atronomskim cenama al je "realno" da bude 100e skuplji od note 10 plus kada je izasao.

^ ako bude neka normalna doplata tipa 200-250€ mozda i probam, sa S10+ sam na N10+ dodao 180€ sa tim da je S bio star 6 meseci dok N 20 dana i oba sa garancijama 2god. Sacekacemo malo da se pojave kod operatera da ih mozemo pogledati uzivo pa ce biti lakse presuditi da li uzeti ili ne.

Cene u USA navodno 1000, 1200 i 1400 dolara. Sisanje ovaca kao Apple. Da li malo veci ekran i baterija stvarno kostaju 200 dolara vise u proizvodnji? I kad pogledate plate Amerikanaca, pa odbijete zdravstveno, porez na imovinu... I njima ovo postaje preskupo, bar vecini. A radi se o malom komadu potrosacke elektronike, sa naglaskom na potrosacku. Srecom srednja klasa telefona polako postaje solidna, radije bih srednju klasu + more/evropsku metropolu u normalnom smestaju.
Nema sanse toliko da kosta
750-900-1100

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Mozda kod vas u Amerikama. [emoji16]
Kod nas ce sigurno biti skuplji. Naravno govorimo o zvanicnim radnjama. Mada i KP cene ce u pocetku biti nerealne.

^ na kp prvih mesec dana ce cene biti nerealne kao sto si rekao, sisanje ovaca posto hoce da ga imaju prvi na stolu.

Bice i kasnije neboj se,ultra ce i na leto biti 800-900e lagano.

^ naravno da ce pasti cena, samo pitanje koliko ce pasti 10-oj S i N seriji cena i koja ce biti doplata? Ako sa N10+ bude doplata 300-400€ na S20 ultra je preterano.

Na 400e doplatu u startu možeš da zaboraviš...posle 3-5 meseci verovatno bude. Polovan n10+ nema šanse da ćeš prodati za 600+ eura za mesec ipo dana (kad se pojavi s20 serija), a u startu će ultra kod nas da tuče preko 1000e (i to ne pričam o ceni u radnji).

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

^ Nisam ni mislio na doplatu na samom pocetku, posto je @darko_note9 rekao na leto tipa jul mesec da ce biti 800 ili 900 a tada ce sigurno biti doplata 300-400€ sto je ipak previse. Mogu da progutam 200-250€ preko toga je previse, ipak zavisi i doplata jel uredjaj nov ili polovan.

Meni je jedino na ultra ruzno ovo 100x zoom, msm kicerica mi je nekako, al ovi manji modeli su ok. Ringlice, sporeti, ves masine... Samo note da ne osakate ovom bjutifikaciom .

Meni to i ne smeta samo ako ce kamera da kida.[emoji3]

Sta bi na kraju za 120hz, jel radi i na qhd ili samo na fhd?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Google najavljuje novi Galaxy ? :) S20 Google edition :)

46ce9d81698be9ca344c2dae096115a3.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ili mozda Pixel 5 made by Samsung? [emoji6]

Pre ce biti neka softverska sitnica nego telefon. Da vidimo i to cudo 11.2. i novi Exynos na 4g....

Sve ce biti top,al od exynosa ne ocekujte previse hehehe.[emoji3]

Od Exynosa ne treba ocekivati nista, tako je najbolje. [emoji23]

Sta bi na kraju za 120hz, jel radi i na qhd ili samo na fhd?

Radice samo na full hd 120hz, na vecoj normalnih 60hz.

Ovo je veliki minus.. Bolje da radi 90hz uvek nego ovako.

^ to svi kazu, da li ne moze hardver ili baterija da podrzi.

Sledeci post u kojem se pomene Exynos i Snap i da se kuka na Exynos sto se dobija za iste pare kao i snap, ici ce na hladjenje.

Ovo ce da vazi za sve Samsung teme, jer je prevrsena svaka mera o toj prici. Ne moze covek nista vise da procita o Samsung telefonima, jer 4 coveka pricaju jednu te istu pricu.

Izvolite, samo napred.

Poslednja izmena:
Meni su ove cene visoke, da daju podrsku kao apple da i razumem, ovako....
Jedini minus ce ici ako ekran ostane qhd 60/ fhd 120.
Ostalo je manje vise okej.

Nazad
Vrh Dno