🙂Postovani clanovi koji imaju Galaxy Note.Telefon mi je ponudio update pa sam mislio da pitam nekog iskusnijeg clana koji ima Note.Da li update skidam preko samog telefona (Wi-fi) i sam odradi update kao HTC ono OTA(over the air)((download-uje,ugasi se instalira sam,restartuje se i woola novi software)) ili drugacije:wall:.Izvinite sto sam noob:crash:.Imao sam Galaxy S II ali on nije mogao tako preko samog telefona da odradi update nego je trazio Kies,pa sam ja instalirao nadogradnju putem Odin-a.Unapred zahvalan svima,hvala najlepse.
ljudi,sta mislite kolika je neka optimalna i OK cena za Note?
vidim na mobilnom svetu da je u prodavnicama 670 eura...(?!).....a po oglasima moze da se nadje za 470-500 eura..
da li mislite da ce te cene ici dole?......i kada?
pozdrav svima, moj prvi post... 🙂
Baterija je uzas, od 8.30am do 5pm jedva dobacim (nista ono widgeta tona, animacija i update weathera na 5min..). Na S2 ortaku koji slicno koriti dosta duze traje. ekran jede 50% i jace.
overio sam to davno. sve u redu i sa telefonom i sa baterijom. npr postoji tacna cifra koliko je sati aktivnog ekrana i sa kojim performansama baterija moze/treba da izvuce - u mom slucaju oko 5.5h, i to je negde i slucaj.Skini ovo i cekiraj bateriju i procese, jer definitivno ti nesto nije u redu sa baterijom.
Molim za pomoc!
Kupio sam Note i u prebacivanju sms poruka preko programa smsbackup&retrieve nije zavrsio do kraja prebacivanje i sada mi se telefon stalno restartuje sam od sebe na svakih 30ak sec, a kada udjem u poruke, odmah usledi restart.
Da li neko zna u cemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari