Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Nisam ljubomoran svaka tebi cast na trudu... Ali hocu da kazem da nije nesto posebno namestiti temu kopija ICSa... Malo copy paste ovo ono tamo vamo framework...bla bla... Namestio sam dosta tema za s i s2 dok sam ih imao, ali za moje potrebe. Nisam ih postovao...i dosta tema za MIUi romove... Jos jednom svaka tebi cast na trudu znam da treba vremena namestiti to...ali nije za neke intervijue iliti sta ja znam...

A sta je za intervjue?
A i nisam ni mislio da ces reci da jesam ljubomoran :)

Posle 2 dana akanja sa prvim ICS ROM-om mogu samo da zakljucim sledece - koje je to ******. Jeste beta ali ja ne kapiram kako ljudi mogu to da koriste svakodnevno kad nema stvari koja ne secka?
Elem, nasao sam stock LB1 deodexed, rooted i tweaked, radi kao sat sa sve ICS temom, preporuke.

Jedini ICS koji je bukvalno savršen i potpuno upotrebljiv i bez ikakvih bagova je onaj na SGS 1 (i naravno na Nexus-u).

Sa tim se apsoutno slazem. Kao sto rekoh ne ocekujem bog zna sta od bete ali ono je neupotrebljivo skroz.

Navodno sad se pominje 15 april za oficijalni ics za note? Nadajmo se da ce do tada samsung ispraviti bagove koje je oficijalni ics doneo na s2 (touch lag, network problem, sms bug, itd). Ipak im je note najskuplji premium model, pa kao sto su mu u svemu pristupili ozbiljnije, valjda ce to biti i po pitanju ics update-a :p.

Ma jok bre nego na s2 su sbrzali taj isc... Nije im toliko bitna ta srednja klasa... Za Note ce da leti ipak je to premium model:p:D (bmw 7)

Poslednja izmena:
Navodno sad se pominje 15 april za oficijalni ics za note? Nadajmo se da ce do tada samsung ispraviti bagove koje je oficijalni ics doneo na s2 (touch lag, network problem, sms bug, itd). Ipak im je note najskuplji premium model, pa kao sto su mu u svemu pristupili ozbiljnije, valjda ce to biti i po pitanju ics update-a :p.

E pa vidis bas to je sramota sto ics nije izasao za Note pre bar tri meseca. Jel najbolji i najskuplji, najvise ga reklamiraju, pa onda valjda on prvi dobija...
Nisam ni znao da su sad odlozili za april, katastrofa.

^

Po komentarima na xda i bolje sto ga jos nisu izbacili za note. Katastrofa. Nek izadje i krajem aprila al da ga urade kako valja do tada. Koja je poenta ics updatea ako losije radi od gb? Ipak samsung ne zeli da zuri sa note verzijom i izbacuje poludovrsen ics. Ajd s2, to je uglavnom za mladje, neobaveznije, ali note korisnici su ipak ozbiljnija kategorija usera, da bi smeli izbaciti oficijalni ics sa onoliko bagova :p. Bmw sedmica je ipak sedmica :).

Nesto mi ne delujes kao ozbiljan user :rolleyes:

^

Da pogadjam, imas s2 ;). Kako se samo strecate. Prodajite to pre s3 i drasticnog pada cene, i uzmite si konacno ozbiljan uredjaj umesto sto gubite vreme prozivajuci Bozhu :p.

A Note from Samsung: Galaxy Note finally lands Down Under
The Samsung Galaxy Note will be available through Optus and Vodafone this week, followed by a Telstra launch sometime in April.

Link

Poslednja izmena:
Misliš podmetač za čaše? Ili mini tacna, jedino ako imate šake za branje lubenica note moze biti udoban.

Poslednja izmena:
^

Po komentarima na xda i bolje sto ga jos nisu izbacili za note. Katastrofa. Nek izadje i krajem aprila al da ga urade kako valja do tada. Koja je poenta ics updatea ako losije radi od gb? Ipak samsung ne zeli da zuri sa note verzijom i izbacuje poludovrsen ics. Ajd s2, to je uglavnom za mladje, neobaveznije, ali note korisnici su ipak ozbiljnija kategorija usera, da bi smeli izbaciti oficijalni ics sa onoliko bagova :p. Bmw sedmica je ipak sedmica :).

Pa to je onda posebna sramota sta su izbacili za s2. Android je poceo ozbiljno da ima probleme zbog sto telefona i sto verzija androida za svaki.

^

Jedino ako ste Hobiti - ne prelazite na note :p.

A nisi pomislio da mozda ti imas lopate umesto saka:)? Meni je DHD sa 4.3, tu na ivici. A u uscu sam uzeo note u sake opet, odlicna sprava,ali velika ko siporeks blok.

Here we go again :) Tacna, lopata, cigla, sporet, rerna, itd, itd... Zanimljivo da su iphone useri to sve isto pisali za s2. Te ne moze da se sedne, tepsija, lopata, zulja, raspad, tablet, itd, itd...

Sta li ce tek da pishu ako s3 stvarno bude imao ekran od 4.8 incha i ip5 ostane na 3.5? Tepsija, lopata, tablet, lol, itd, itd... Dajte nesto kreativnije :).

Tepsija, cigla, najbolji smartphone - Feel Free! :p

[YOUTUBE]hi8ykla6RoQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Da li ti hoces da kazes da je Note ozbiljniji telefon od S2 ili te ja nisam dobro razumeo?

A dobar je Bozha, uvek razveseli :)

Note deluje utegnutije i ispeglanije iz prostog razloga sto u momentu kada je dosao na trziste, softver za SGS2 je bio mahom bug free i solidno optimizovan pa su samo uradili klasican copy/paste uz dodatak par S-Pen aplikacija. Da se ne lazemo, da nije bilo SGS2, danas bi GB firmveri za Note biti ko KE7 - totalno neupotrebljivi. Tako ce biti i sa ICS-om, ispeglace ga na SGS2 i onda bazu prebaciti na Note i doterati par sitnica i to je to :)

Ali ne moze se reci da je ozbiljniji telefon... Ispada da sve sto je vece je i ozbiljnije (po Bozhi) kao sto je ozbiljnije po njemu bmw7 od bmw5 ili bmw3... Znaci onda moze i da bude da je covek oko 1.70 daleko od ozbiljnog u odnosu na coveka od 2 metra...

Dobro, ajde oladite :)

Evo vrlo korisnog tip-a za vlasnike galaxy note-a. Skinete lepo andosbox, u opcijama selektujete "input" / "pen" (kao sto sam prikazao na videu) izvadite olovku i dobijate jednu super platformu za igranje rts naslova.

[YOUTUBE]CghO2j8SCL0[/YOUTUBE]

Bez olovke i na manjem ekranu je maltane neupotrebljivo (stoga s2 korisnici koji pomno prate ovu temu mogu slobodno zaobici ovaj tip :p) ali na Note-u radi perfektno. Znaci legendarne strategije (warcraft, C&C, ufo, dune, itd.) mozete komotno igrati na vasem noteu, radi i savegame i sve. Ako ste ljubitelj strategija, must have...

Ajmo sad nesto kontruktivno:). Futrole,folije za note u BGu? Gde?:) (ali prvenstveno neka folija za ekran:))

Ajmo sad nesto kontruktivno:). Futrole,folije za note u BGu? Gde?:) (ali prvenstveno neka folija za ekran:))
najbolji je ebay za opremu i sitnice, jer stize nepogresivo,nema carine,isporuka u vecini slucajeva free. U jednom od dva trzna centra u bgd, futrola za Note 2000dinara, a ja istu takvu dobih na kućnu adresu za 4,5 funte.izganjaj Paypal nalog preko Bosne ili Hrvatske,pa opleti po naručivanju.:laugh:

Vrh Dno