Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

A mozes i da vidis sa Alexa021 userom, za minimalnu nadoknadu da ti on uzme preko ebay-a.

ICS update Galaxy Note maybe delayed by Samsung.

According to Sammy Hub Samsung has started with their ICS updates for Galaxy Note in Q2
Sadly we know this allready we have tweeted this many times..
April = Q2 But some extra information…
Samsung isn’t happy with the bugs on ICS for Galaxy S II.
Samsung may have delayed the ICS update for the Galaxy Note.
This could mean later in April or maybe in May.
But still we put our money on the end of April.

Samsung even stopped to release dev roms at the moment for the Galaxy Note, this is also the reason why Samsung has put out another Android 2.3.6 firmware for the Galaxy Note.
Things that Google still hasn´t fixed in Android 4.0 is the battery.
Many people are complaining about this after the Samsung released the ICS update for the Galaxy S II.
Hopefully Samsung will find a way to fix this problem.

We keep you up to date!

Sto se mene tice, ne mrdam sa LB1 :)

Novi LC1 je izasao... izgleda su konacno resili rendering issue... sacemo da vidimo kada ga ubacim:)

Differences
1. keyboard error fixed(for korean... typing 가1이 is repeat 가, so result 가1가이)
2. S memo is better than LB1. so faster and sensitive.
3. antutu benchmark is lower score(6300->6000)
4. so smooth, almost no lag.
5. ##Fixed contrast problem. there is no rendering issue(http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1430847). If your note were black wallpaper, it would not show you lockscreen banding anymore.

Poslednja izmena:
kako stojite sa grebanjem ekrana ? ja posle 4 meseca koriscenja imam 4~5 sitnih ogrebotinica koje se samo vide kada je ekran ugasen pod odredjenim uglom i odredjenim osvetljenjem ! cuvao sam ga *** nemam foliju imam silikonsku fotrolu , nikada ga nisam nosio u dzepu sa kljucevima i slicnim stvarima a s-pen sa koristio samo jedanput ! Moje misljenje je da sgn nema nikakvu zastitu ekrana protiv grebanja i ako je ima veoma je slaba !
koristio sam 5 komada sgs2 svi su segulili po ivicama onaj niklovani plasticni deo oko ekrana ali ekran nikada barem ja
to nisam primetio !
imam i nokiu n8 koju necuvam ama bas nimalo ekran nema ni najmanju mikroskopsku ogrebotinu st navodi da gorila glas zavrsava posao !
kakva je situacija kod vas (znaci zagledajte se dobro pod odredjenim uglovima sa ugasenim ekranom) ?!

Ja sam bash sinocj video 2 ogrebotine na ekranu.
Do dushe imam foliju preko istog od samog pochetka (kao i silikonsku navlaq) pa sam ubedjen da su upitanju ogrebotine na njoj, a ne na ekranu.
Na HD2 starom 1 god. , a i proshlom takodje starom 1 god. kada su mi ga zamenili imao sam isto ogrebotine i to bash dosta na folijama koje su od pochetka bile zalepljene.
Shto je zanimljivo, ogrbotine su bile rasporedjene po sistemu najvishe korishcjenih gestova prstiju po ekranu. Npr. otkljuchavanje ekrana, skrlolovanje ekrana ili web page-a, otvaranje notifikacije...
To je kontam normalna pojava shto se tiche folija jer su one ipak gumeno-plastichne, a kozha na prstima je hrapava.
A shto se tiche grebanja ekrana kao shto je sluchaj kod DEKSYSYUS ako je tako to nije bash prijatno.
It has a 5.3 inches, 800×1280 pixels Super AMOLED, Gorilla Glass display.

@HAD
Da li je ovo link iz stavke 5 na tvom postu #934 ?

Poslednja izmena:
Pa ne znam koliko je koza hrapava jedino ako nisi stolar ili gradjevinar, od cega bi ti ruke tako ogrubele... Ne verujem opet koza da moze da izgrebe ekran, pre ce biti nokti...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ah, citam Deksin post i onda citam tvoj i nisam gledao da ti imas foliju i jos kazes prstima se izgrebalo :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Nadam se da je i skrol malo bolji, ovo je uzas.

@HAD
Hocesh da kazhesh da sa LC1 nema vishe problema navedenih u mom sing-u ?

Nisam siguran evo sad bas pregledam neke snimke i aplikacije... Jos nije to kako bi trebalo da bude, ali mislim da je mnogo bolje... Na lockscreenu nema vise onih linija na tamnijim pozadinama,ranije je bilo uzas... Sta ja znam:confused:

Kada malo bolje razmislim mozda je to samo placebo efekat:p:D

Poslednja izmena:
@HAD
Peglaju polako. A shto polako? :)
Ja sam i dalje uveren da je to Softw. , a ne Hardw. problem.
Valjda cje taj dugo ochekivani sladoledni sendvich da bude da se smrznesh! :)

nemoj placebo, molim te! :)

Poslednja izmena:
Jeste li videli najnoviju reklamu za Note???
Navodno uradilo neko dvoje koreanaca o svom trošku...

Auuuuu, dobra!!!!

Bas sam jednoj mladoj dizajnerki pokazivao reklamu, i to bas na noteu. Ne moze se recima opisati stepen primljenosti nakon odgledane reklame :).

Ako su dvojca entuzijasta stvarno samoinicijativno odradili reklamu, 100x je bolja od oficijalnih skupo placenih budalastina tipa ono sa shatro rock zvezdom itd. Valjda im samsung nece ostati duzan...

Da li je ICS doneo stabilizaciju slike prilikom slikanja kao kod iphone 4s i da li ima posebno dugme za fotoaparat na lockscreen-u?

Poslednja izmena od urednika:
Bas sam imao prilike da secem sliku sa s-penom i editujem kao na reklami, i mogu reci da bi takva preciznost bez s-pena bila nezamisliva. Nije to samsung dzaba ubacio definitivno. Jos kad mu odrade update, bice strava:

[YOUTUBE]RkZz2pr69DY[/YOUTUBE]

Takodje, i za "Where's My Water?" ponekad dobro dodje :). Zarazna igrica cekirajte obavezno.

Cao svima , evo i ja da se pridruim temi :) . Uzeh Note pre par dana preko Telenora... Pojavilo mi se obavestenje na fonu da je dostupam updejt ,odradio sam sve i dobio verziju XXLA6 ...Moram reci da je skrol mnogo tecniji kako u launčeru tako i u meniju sa aplikacijama ..

Da li je ICS doneo stabilizaciju slike prilikom slikanja kao kod iphone 4s i da li ima posebno dugme za fotoaparat na lockscreen-u?

Stabilizacija postoji poodavno a shortcut za sta god hoces mozes sam da dodas na lockscreen.

Bas sam imao prilike da secem sliku sa s-penom i editujem kao na reklami, i mogu reci da bi takva preciznost bez s-pena bila nezamisliva. Nije to samsung dzaba ubacio definitivno. Jos kad mu odrade update, bice strava:

[YOUTUBE]RkZz2pr69DY[/YOUTUBE]

Takodje, i za "Where's My Water?" ponekad dobro dodje :). Zarazna igrica cekirajte obavezno.

Ja se nadam apdejtu uskoro jer me nervira sporost i nepreciznost sMemo aplikacije.

Vrh Dno