- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
E do djavola, ovaj stock Samsung look je tako odvratan da nemam reci...
Da, uzas. Nego ti si uzeo Note? A ja ti juce slikao da vidis cenu...
E do djavola, ovaj stock Samsung look je tako odvratan da nemam reci...
Sta fali stock izgledu?
Da, uzas. Nego ti si uzeo Note? A ja ti juce slikao da vidis cenu...
brzas momceajd kad neko sazna sta je nek napise. Bas bi mi odgovarao tv na note-u izvan kuce
![]()
oko 23%
brzas momceajd kad neko sazna sta je nek napise. Bas bi mi odgovarao tv na note-u izvan kuce
![]()
Od sad se moram cuvati od vas, samo idem uza zid za ne daj boze, a i ako mi ispadne nesto necu da se sagnem da znate samo![]()
Mala ispravka, Mađari su početkom 2012, povećali pdv sa 25 na 27% posto. Tako da to i nije toliko loša cena, odnosno, note izađe oko 485 eur...
Elem, ako je i to nekome mnogo, neka mi se javi na pp, ja ću moj vrlo uskoro prodavati...
Kupio sam hard u mediamarkt—u i vratiili mi tacno 23.8%. Mozda ta radnja uzima neki procenat kao sto i metro uzima
Ma daj brate ko da si napravio svemirski brod a ne temu... pa svaki treci na xda zna da napravo temu... Nista specijalno sem sto oduzima vremena... Nemojte me zasmejavati sa tim inervijuima...
Ma daj brate ko da si napravio svemirski brod a ne temu... pa svaki treci na xda zna da napravo temu... Nista specijalno sem sto oduzima vremena... Nemojte me zasmejavati sa tim inervijuima...
Pa takvi si vecina nasih ljudi, nek crkne komsiji krava... Uvek ce biti ljubomorni...
@Caesar-e jesu bili dobri na intervjuu, jel rade neke simpaticne cice koje su ti donosile kafu, slatko, sok?![]()
IzgledaE sad vidis da su i ovde po neki ljubomorni, a ne samo na xda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari