Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

616 eura? Puno. Mada jos kad se odradi povracaj, ne znam koliko je povracaj...

Poslednja izmena:
Ti se izgleda ne razumes bas puno u telefone :) to su ti kinezi sa nekim njihovim OS-om i 300 mhz procesorom, sve u svemu djubre... Imas i Iphone isto sa TV-om i 2 kartice...

"Note sa mogucnostu gledanja TV kanala" - mislio sam da je jos jedna kineska kopija... Ovo sto si ostavio u linku prvi put vidim, mada pretpostavljam da je to nesto slicno sa D3 on the go ili kako se vec zove ta SBB usluga...

Sto se tice mog znanja oko telefona : "Don't judge a book by it's cover."

Realno, Djilkoshe... procitao te decko na prvu loptu, vidi se iz aviona da si vezara :p

Nemojte takk nisam gori od Bozhe :D
E samo si mi Care jos ti falio, dosta mi je i ovaj jedan tantuz :p

Sto se vas dvojica onda niste tako pametni javili ljubi vas majka? :D

Poslednja izmena:
Mi samo lurkujemo iz pozadine, gledamo da opletemo po tebi :smoke:

Od sad se moram cuvati od vas, samo idem uza zid za ne daj boze, a i ako mi ispadne nesto necu da se sagnem da znate samo :D

brzas momce :) ajd kad neko sazna sta je nek napise. Bas bi mi odgovarao tv na note-u izvan kuce ;)

Sto ga lepo ne nazoves pa pitas? Lepo ti je rekao djilkos, verovstno d3go koji je besplatan do kraja marta a posle pretplata

@djilkos
Mislim da si se vec sago. Sad je gotovo :)

Mala ispravka, Mađari su početkom 2012, povećali pdv sa 25 na 27% posto. Tako da to i nije toliko loša cena, odnosno, note izađe oko 485 eur...

Elem, ako je i to nekome mnogo, neka mi se javi na pp, ja ću moj vrlo uskoro prodavati...

Od sad se moram cuvati od vas, samo idem uza zid za ne daj boze, a i ako mi ispadne nesto necu da se sagnem da znate samo :D

"Pamet u glavu i dupe uza zid"... najbolji savet koji mogu da ti dam :D

2 Djura:
Mislim da Sale nije ciljao na tacan iznos poreza u HU, vec na onaj iznos koji ce tebi biti vracen... a nece nikada biti punih 27% od one cene kou si platio, vec tako nekako oko 23% kako bi dosao do one originalne cene bez poreza ;)

Mala ispravka, Mađari su početkom 2012, povećali pdv sa 25 na 27% posto. Tako da to i nije toliko loša cena, odnosno, note izađe oko 485 eur...

Elem, ako je i to nekome mnogo, neka mi se javi na pp, ja ću moj vrlo uskoro prodavati...

Kupio sam hard u mediamarkt—u i vratiili mi tacno 23.8%. Mozda ta radnja uzima neki procenat kao sto i metro uzima

Ja mislim da je to OK. Nebitno sad koliki je tacno PDV, ili koliki vec % (mislis da) treba da ti se vrati - poenta jeste da dobijes neto cenu na kraju.
A to verovatno mozes da vidis i sa samog racuna, verovatno pise neto cena + PDV od onih 27%... pa, ako ti se racunica sa povracajem PDV-a (od tih 23.8%) i neto cena poklapaju - to je to, vracen ti je pun iznos PDV-a ;)

P.S. Inace mislim da mediamarkt vraca pun iznos PDV-a, i jedna su od retkih radnji koji ne zakidaju na nekom procentu.

Visa matematika... Opet mislim da note moze ovde da se nadje po slicnoj ceni i sa dve godine domace garancije, pa kakve—takve

Ma daj brate ko da si napravio svemirski brod a ne temu... pa svaki treci na xda zna da napravo temu... Nista specijalno sem sto oduzima vremena... Nemojte me zasmejavati sa tim inervijuima...

Ma daj brate ko da si napravio svemirski brod a ne temu... pa svaki treci na xda zna da napravo temu... Nista specijalno sem sto oduzima vremena... Nemojte me zasmejavati sa tim inervijuima...

Mislim da je neko ljubomoran... Uzmi ti i napravi teme koje su najpopularnije na XDA forumu, pa se vrati i pričaj takve stvari. Nemaš pojma koliko je to teško, ne sam proces pravljenja teme koji isto nije lak, nego da budeš priznat i popularan na sajtu kao što je XDA. Sram da te bude, umesto da čestitaš čoveku, ti ovakav post pišeš...

Ja bi razumeo ovakav komentar da si ti nesto uradio i da imas preko milion klikova na TVOJ THREAD u XDA. Posto nisi, ne znam zasto ovakav komentar. Cisto, ako se razumes u brojeve i racunaljku idi vidi po XDA koliko tema imaju preko milion klikova, pa onda dodji i napisi ovako nesto.

Pa takvi si vecina nasih ljudi, nek crkne komsiji krava... Uvek ce biti ljubomorni...

@Caesar-e jesu bili dobri na intervjuu, jel rade neke simpaticne cice koje su ti donosile kafu, slatko, sok? :D

Uspeh bilo kakvih razmera u Srbiji se ne prasta..

Nazad
Vrh Dno