Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ocuuu i ja jednog :)

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

:)Postovani clanovi koji imaju Galaxy Note.Telefon mi je ponudio update pa sam mislio da pitam nekog iskusnijeg clana koji ima Note.Da li update skidam preko samog telefona (Wi-fi) i sam odradi update kao HTC ono OTA(over the air)((download-uje,ugasi se instalira sam,restartuje se i woola novi software)) ili drugacije:wall:.Izvinite sto sam noob:crash:.Imao sam Galaxy S II ali on nije mogao tako preko samog telefona da odradi update nego je trazio Kies,pa sam ja instalirao nadogradnju putem Odin-a.Unapred zahvalan svima,hvala najlepse.

Nisi valjda lud da skidas update preko mobilnog interneta?

Imas ovde sve sto te interesuje.

:)Postovani clanovi koji imaju Galaxy Note.Telefon mi je ponudio update pa sam mislio da pitam nekog iskusnijeg clana koji ima Note.Da li update skidam preko samog telefona (Wi-fi) i sam odradi update kao HTC ono OTA(over the air)((download-uje,ugasi se instalira sam,restartuje se i woola novi software)) ili drugacije:wall:.Izvinite sto sam noob:crash:.Imao sam Galaxy S II ali on nije mogao tako preko samog telefona da odradi update nego je trazio Kies,pa sam ja instalirao nadogradnju putem Odin-a.Unapred zahvalan svima,hvala najlepse.

Isto ti je sve kao i ja s2

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

@cwelle- sto ne bi skidao preko samog telefona ako ide prreko WIFI kao sto je i sam covek rekao. Ne vidim nikakvu prednost KIESA naspram OTA.

Ja sam skinuo preko wi-fi -a pe neki dan sve sam odradi

Hvala najlepse svima na odgovorima!:wave:
Kod mene je XXKK5,XXKKA..da li vredi update-ovati ili je dobar..cheers

Poslednja izmena:
Download-ovao sam paket dopune velicine 72mb,telefon je ponudio nadogradnju odmah ili kasnije.Ja sam potvrdio odmah,restartovao se telefon ukljucio ponovo i prijavio mi je da je :mad:neuspela nadogradnja.Da li to ima veze sa tim sto je telefon Root-ovan i ima onu aplikaciju u sebi Superuser.:wall:

ljudi,sta mislite kolika je neka optimalna i OK cena za Note?

vidim na mobilnom svetu da je u prodavnicama 670 eura...(?!).....a po oglasima moze da se nadje za 470-500 eura..

da li mislite da ce te cene ici dole?......i kada?

pozdrav svima, moj prvi post... :)

procitah vecinu postova, pa da sarnem svoj utisak.. btw ne mogu da se otmem utisku da je Bozha "on a paid mission" :)

nikada nisam posedovao S2, imao sam ga u rukama 20ak sati odokativno, cackanja itd. koristio iphone i bberry duze. Sad Note.

uzeo sam ga u novembru, s idejom da ga zamenim za s3 u martu kako je bilo najavljeno. No to se nece desiti najverovatnije.

u prve 2 nedelje sam imao osecaj da drzim svesku A5 u ruci, posle sam se navikao. Sada kad uzmem iphone 4s ili s2 imam osecaj da drzim zippo plasticni.. (bez namere da trolujem vlasnike ovih uredjaja, super su naravno - samo navika.)

Meni nista ne secka a prepunio sam svacim. stock rom. ekran je ludilo, brzina itd. rad sa emailovima ne moze se poredi, meni toga brdo dolazi.

Baterija je uzas, od 8.30am do 5pm jedva dobacim (nista ono widgeta tona, animacija i update weathera na 5min..). Na S2 ortaku koji slicno koriti dosta duze traje. ekran jede 50% i jace. Olovka (meni bar) nema upotrebnu vrednost na ovom uredjaju, niti sam naisao na neke aplikacije kvalitetne s podrskom za istu.
to su za mene 2 jedine mane. Al opet mislim da vazi ono - jednom note, uvek note.. ili nesto slicno bar.

btw u farke stane i napred i pozadi lagano. ( size 34/34 :) ).

note ftw ;-)

_o/

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2

ljudi,sta mislite kolika je neka optimalna i OK cena za Note?

vidim na mobilnom svetu da je u prodavnicama 670 eura...(?!).....a po oglasima moze da se nadje za 470-500 eura..

da li mislite da ce te cene ici dole?......i kada?

Mislim da je ok cena 450e sa dve god garancije i recimo 2 nedelje koriscen, ono kao nov, itd. Sad bas i da ima folije, i nije tako bitno. Dal ce cena ici dole, tesko, sem ako ne izbace Note2, jer sa tom dijagonalom ekrana Note nema konkurenciju.

pozdrav svima, moj prvi post... :)
Baterija je uzas, od 8.30am do 5pm jedva dobacim (nista ono widgeta tona, animacija i update weathera na 5min..). Na S2 ortaku koji slicno koriti dosta duze traje. ekran jede 50% i jace.

Skini ovo i cekiraj bateriju i procese, jer definitivno ti nesto nije u redu sa baterijom.

bs :))

Skini ovo i cekiraj bateriju i procese, jer definitivno ti nesto nije u redu sa baterijom.
overio sam to davno. sve u redu i sa telefonom i sa baterijom. npr postoji tacna cifra koliko je sati aktivnog ekrana i sa kojim performansama baterija moze/treba da izvuce - u mom slucaju oko 5.5h, i to je negde i slucaj.
Osim toga, raspitao sam i pogledao po netu, svi imaju ista iskustva i bateriju kao najveci problem. (razlog zasto ljudi kupuju i onaj mugen 4500 mah, ili neke druge jace baterije - negde sam video i zvanicnu najavu Samsunga za extended bateriju od 3500mah, da bi trebalo da izadje...:thumbup: )

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam kako iko uspeva da gleda 5h u ekran fona dnevno i da mu bude jos i malo. No ima nas raznih. Takodje, brightness na Noteu kao da ima neki bug. Recimo, ako se stavi na max 100% nevidjeno satire bateriju. Medjutim, kad se stavi na nekih 80%, kao da je trostruko duze trajanje baterije, ko da je drugi telefon u pitanju. A razlika u intezitetu osvetljenja je mizerna, gotovo neprimetna. Medjutim 100% brightness satire, ko da se upali neki dodatni ekran, uopste ne znam iz kog razloga.

heh.. lako, kad radis 10h dnevno i od toga si mahom van kancelarije, Note zavrsava brdo posla. Zato sam ga i uzeo :)
Meni je brightness na "automatic", nije namunjen max :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Poslednja izmena:
da li je neko probao ics? na xda ima leaked rom preko kojeg se instalira bilo koji drugi ics rom :) na primer ja sam juce instalirao stunner 4.3 koji sabija kako radi :) drug koji isto ima note me je bukvalno zamrzeo kad je video razliku :)

ovo je cist ics, postoje romovi ics+tw al to me bas i ne zanima :) tako da jedino sto sam primetio da ne radi su one spen fore double tap i screenshot. al to ni ne koristim :) spen inace radi, ali eto te precice ne rade. pretpostavljam da moze i to da se sredi, nisam stigao da sve izcackam...

Jel se tvoj post odnosi na IMLIKA ICS?

Dobro bre drugovi,zasto ne mogu odraditi update telefona:wall:.Non-stop mi prijavljuje;nadogradnja nije uspela:mad:!!Lepo skinem paket nadogradnje preko wi-fi,pokrenem odmah instalirati,napomene telefon ce se restartovati i nista ponovo se pokrene telefon i pise nadogradnja nije uspela...U cemu je problem,da li ja nesto gresim?!Hvala braco Note-ovci:wave:..Inace da napomenem da je telefon stvarno fantastican,imao sam i Wave,Galaxy,Galaxy II,Sensation,Sensation XL....Ni jedan nije kao Note(bez uvrede prema drugim clanovima:wave:tj. korisnicima ovih telefona,to je samo moje misljenje).Srecan praznik Vrbica i Uskrs svim clanovima i korisnicima svih telefona...:guitar:Svako dobrocheers

Molim za pomoc!
Kupio sam Note i u prebacivanju sms poruka preko programa smsbackup&retrieve nije zavrsio do kraja prebacivanje i sada mi se telefon stalno restartuje sam od sebe na svakih 30ak sec, a kada udjem u poruke, odmah usledi restart.

Da li neko zna u cemu je problem?

Molim za pomoc!
Kupio sam Note i u prebacivanju sms poruka preko programa smsbackup&retrieve nije zavrsio do kraja prebacivanje i sada mi se telefon stalno restartuje sam od sebe na svakih 30ak sec, a kada udjem u poruke, odmah usledi restart.

Da li neko zna u cemu je problem?

Za pocetak pokusaj da obrises aplikaciju ako ikako mozes :) A onda instaliraj SMS Backup Pro i bekapuj svoje poruke direkt na GMail nalog.

Nazad
Vrh Dno