Postovani clanovi koji imaju Galaxy Note.Telefon mi je ponudio update pa sam mislio da pitam nekog iskusnijeg clana koji ima Note.Da li update skidam preko samog telefona (Wi-fi) i sam odradi update kao HTC ono OTA(over the air)((download-uje,ugasi se instalira sam,restartuje se i woola novi software)) ili drugacije:wall:.Izvinite sto sam noob:crash:.Imao sam Galaxy S II ali on nije mogao tako preko samog telefona da odradi update nego je trazio Kies,pa sam ja instalirao nadogradnju putem Odin-a.Unapred zahvalan svima,hvala najlepse.
ljudi,sta mislite kolika je neka optimalna i OK cena za Note?
vidim na mobilnom svetu da je u prodavnicama 670 eura...(?!).....a po oglasima moze da se nadje za 470-500 eura..
da li mislite da ce te cene ici dole?......i kada?
pozdrav svima, moj prvi post...
Baterija je uzas, od 8.30am do 5pm jedva dobacim (nista ono widgeta tona, animacija i update weathera na 5min..). Na S2 ortaku koji slicno koriti dosta duze traje. ekran jede 50% i jace.
overio sam to davno. sve u redu i sa telefonom i sa baterijom. npr postoji tacna cifra koliko je sati aktivnog ekrana i sa kojim performansama baterija moze/treba da izvuce - u mom slucaju oko 5.5h, i to je negde i slucaj.Skini ovo i cekiraj bateriju i procese, jer definitivno ti nesto nije u redu sa baterijom.
Molim za pomoc!
Kupio sam Note i u prebacivanju sms poruka preko programa smsbackup&retrieve nije zavrsio do kraja prebacivanje i sada mi se telefon stalno restartuje sam od sebe na svakih 30ak sec, a kada udjem u poruke, odmah usledi restart.
Da li neko zna u cemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari