Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ah ko ce docekati, jos samo da bude dovoljno kolicina da ne izvisim dok izadjem s posla :D

Postovao sam u telenor temi. Dobijaju ga od 1.12

Hvala. :)
ROM je i dalje stock. Samo sam mu pustio update (KK5) i rutovao ga. Ne znam da li da stavljam nesto drugo... Iovako dobro radi.

Ne, upotrebio sam zergrush preko usb kabla.

Poslednja izmena:
Stigo, lele koliki je!!!
Nisam siguran da cu se navici.
Ipak mislim da bi 4.7 bio optimum.

Koliko treba vremena da se napuni baterija, ako ga stavite na punjac kad je na izdisaju? :)

Sad sam ga stavio da se puni, ali racunica bi trebala da je jasna.
Skoro upola jaca baterija nego a sgs2, skoro upola jaci punjac nego onaj sto dolazi sa sgs2 (0.7 vs 1A), dakle trebalo bi da traje isto kao i punjenje sgs2, tj oko 2 sata.

Stigo, lele koliki je!!!
Nisam siguran da cu se navici.
Ipak mislim da bi 4.7 bio optimum.
Ne brini se ja sam se navikao za 5 dana! !!!Lik koji mi ga je prodao inace korisnik iphona 4s je trazio da mi pogleda saku i konstatovao kako nama koji koristimo android telefone se polako ali sigurno izduzuju sake i palcevi! !! :d

Hajde, bez blama, koliko je ko platio svoj note?

Imam ponudu za 500, ali mi nesto mnogo...

439 u Austriji.
Haha, sada je 529. Imao sam srecu samo takvu. :)

Poslednja izmena:
Navikavam se :)
Vala se puni baterija tri i po sata :)

Inace platio sam ga ultra povoljno 420e, imao sam srece sto mi tako naletelo.

Мислим да не може повољније, свака част. ;)

Epic srtezi.

Ja ga stavim da se puni kada legnem da spavam (sa nekih 50%). Ujutru je naravno pun. :)

Preterao sam :)
Ja sam i SGS2 zapravo poptpuno uspevao da napunim samo nocu, dok ga tokom dana redovno prekinem. Nego sam nesto bio pogresno sracunao... (izmesao sam punjace i baterije...)

Nego, telefon je i dalje ogroman, ne smanjuje se :) Ovo je prvi put da zaista osetim neke nedostatke velicine. Do sada mi je svaki prelazak na veci telefon donosio samo prednosti, ovog puta po prvi put osetim i probleme :)
Tesko je koristiti ga jednom rukom, ako ga koristim jednom rukom, brzo se zamara ruka :) Problem je sesti ako je telefon u dzepu. U kolim ne moze da mi stane u pregradu na sredini kod menjaca, sreca pa mogu da ga stavim u vrata u ono namenjeno za hvatanje rukom inace ne znam gde bih ga drzao, u mnogim kolima ni tu ne bi stao...
Osim toga, posto je telefon ogroman, a zadnji poklopac iz jednog dela na kao SGS2, zbog velicine ovde ipak malo krcka ako se stiska, nije bas tako dobro kao na SGS2. Jako je smesno sad kad uzmem SGS2 u ruku, deluje mi kao da sam uzeo IP4 (deluje mi tako malo i nabijeno). Za sada brze kucam na SGS2, jer mi nekako bolje lezi u rukama, tastatura je manja i lakse spajam prste na sredini pa mi je lakse kucanje.
Telefon generalno ne radi tako glatko kao SGS2, postoji malo povremenog trzanja i zapinjanja. Nije sve bas tako tecno i brzo. Zbog rezolucije ekrana neke aplikacije se ne snalaze potpuno, recimo Widget Locker ne moze da se podesi potpuno da izgleda skroz kako treba kao na SGS2. Takodje iako je ekran ogroman, mnogi widgeti potpuno ubiju tu prednost jer je recimo Power Control samo znatno veci nego na manjem telefonu, pa opet zauzme isti procenat ekrana (pa je nepotrebno ogroman), tako je za vecinu widgeta.
Iz nekog razloga Internet Browser kada ga ostavim u pozadini mi se posle nekog vremena skrsi... Takodje i program za crtanje koji sam skinuo se svremena na vreme srusi tokom koriscenja. Cini mi se da treba tu jos malo doradti stvari i napraviti update.
Olovka je ovako interesantna, ali ne vidim neku potrebu da je koristim.
I ovaj kao i svaki SGS2 koji sam probao mi pravi sr..a pri pokusaju povezivanja na Kies. Ne znam u cemu je problem, ali ja uvek imam problema da povezem telefon na Kies, na svakom kompu sa svakim telefonom (na kraju nekako proradi).

Nazad
Vrh Dno