Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Lag je softverski, postojao je i kod SGS2 pa ce se sreiti u nekom momentu. Ako ti Streak koji si imao nije bio problem, nece ni ovo :)

u pravu si! :) smarala me velichina streak-a ali, ipak mislim da me vishe smarao sporiji hardware.... mislim da cu ostati na note-u! samo moram da nadjem nesto u cemu cu ga nositi...

uzo sam fon ,za 550e planirao sam put do madjarske, ali i to bi me kostalo....
odlican je , nemam rechi..... za internet nije normalno kolko je dobro........ cak mi se vise svidja ekran nego na SGSII super amoled mi je malo preteran.... (zasichen bojama i kontrastom bar mi se tako chini....) ovaj je svetliji ,lepshi....

K'o hard, *** :)

Jedino je doooosta tanji ;)

Opaka sprava, nema sta.

I posle kazete koji ...... za iphone moze da da 500-600e. C c c :d

Još malo pa gotov opis za Bench ;)
Ja sam potpuno oduševljen ovim telefonom.
Nije za svakoga, pogotovo ne za one sa malim šakama, ali je ako se to prebrodi totalno fantastičan.

Ako se ne onesvestim do ujutru, u toku prepodneva :)

Vidim da ga vec ima u ponudi VIP-a, a da li je potvrdjeno da od 23eg stize i u Telenor?

Ja sam telefon uzeo...

jesam sam sebi smesan kada ga stavim na uvo, ali za sve ostalo je TATA :)

Sve ono sto sam godinama cekao da dobijem od mobilnog telefona

Ja sam telefon uzeo...

jesam sam sebi smesan kada ga stavim na uvo, ali za sve ostalo je TATA :)

Sve ono sto sam godinama cekao da dobijem od mobilnog telefona

Koliko sam samo ovo puta rekao, a cini mi se i ti :d

Bas me zanima koliko cete drzati :)

Lepo lepo, ne pamtim kad sam zadnji put ovako balavio na neki telefon dok sam citao review. Vidim ne gine mi kupovina sledece nedelje.

samo što je ostao ružni stock 2.3 i TW (appdrawer, dialer, mms,...), za većinu galaxy nexus je bolja opcija i pored slabijeg GPU..

Glavna poenta je velicina a ne gpu, sve ostalo pored velicine je sporedno.

A velicina je nekom prednost a nekom mana.

kome treba veliki uređaj a pri tom nosi torbice/torbe dobra je kupovina, 4.65 inch-a je i više nego dovoljno, a opet ne prevelik kao 5.3..

Mislim da ce biti isto kao i sa GS2, posle koliko ne secam se (10-15 dana) je dosao u Telenor.

VIP je uvek prvi :p

U testu/review-u ima greska. NOTE ima SUPER AMOLED HD dok SGS2 ima SUPER AMOLED + displej, takod a nemaju isti displej. ;)

baš htedoh to da napišem

Ja sam bio ubedjen da je bio u Vipu prvo :)

Vrh Dno