Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zamisli Galaxy S2 ~25% veci, dodaj mu olovku i to je to. U principu klasican Samsung proizvod, izuzetno dobar displej, standardno dobar Android, ponovo previse plasticna izrada za moj ukus.
Upravo sam završio 20 minutno čačkanje note-a (pre nego što je baterija otišla )...i naravno, sada sam siguran da će kroz nedelju-dve biti u mom posedu.
Prvo, osnovno, i najbitnije, meni telefoni nije preveliki, jeste veliki, ali može se držati u jednoj ruci, a za osnovne stvari i koristiti. Lock screen mi ne liči na klasičan slide2unlock, pretpostavljam zbog skorašnjeg Apple patenta. Ekran je jednom rečju fenomenalan, i po veličini i po količini detalja koje sadrži, i po prikazu boja. Kucanje poruka je uživancija u portrait modu. UI ima malo lag-a, ali tako je sa svakim Samsung telefonom u prvim verzijama softvera. Što se olovke tiče, jeste da prilikom pisanja ima takođe lag, ali to nije strašno i sigurno će biti još bolje kako budu popravljali softver. Inače bateriju sam uspeo da ispraznim, pa sam ga ostavio par minuta na usb-u i kada sam ga uključio i koristio još minut dva pokušavaljući da pustim 1080p embeded video u browseru, fon se ugasio, što pokazuje koliki je ekran za ista potrošač. Pretpostavljam da za navigaciju će auto punjač morati da bude od bar 1A...
Sve u svemu moj budući teletablet, siguran sam da će za moje potrebe u potpunosti zameniti upotrebu tableta, i uz podršku nexus s-a kao pomoćnog telefona, potpuno će zadovoljiti moje potrebe.
moj drugar je uzeo note... meni je to preveliko... ok, moze da se koristi jednom rukom ( imam veliku saku) ali je totalno nepraktican za mene koji ne nosim torbice ( uzasavam se njih, kad sam u Bgd i vidim sve one ``viton`` torbice povraca mi se :d ) i stvarno ne znam kako bih nosio telefon... to je najveci problem...
sto se tice odziva ima maleni lag ali nista strasno... ekran je super, prosto uzivanje surfovati... probao sam malo chat preko whatsapp-a i to je uzivanje, na gs2 mi kada stavim u landscape bude uzasno...
videcemo... mozda ako neka firma uzme pa podeli svojim zaposlenima... ovako za preprodavce nisam siguran da bi uzeli najveci paket uz zaradu od samo 170 eura...
Jel zna neko u kom Vip shopu su ih izlozili kako bih mogao da ga probam? I ja trazim neki mix tableta i telefona normalnih dimenzija, hteo sam da uzmem Dell Streak ali je hardver bio malo problematican.
EDIT: sudeci po iskustvima ljudi na XDA, ove prve verzije softvera su po vec ustanovljenom pravilu (i9000, i9100) jako jako lose - dosta stvari laguje, 3rd party launcheri takodje prave probleme... a u pitanju je apsolutno isti uredjaj kao i9100 Prosto neverovatno... dakle procice jedno 4 meseca dok Samsung ne napravi KI3-like firmver za Note.
:laugh:Hhahahahaha... Morace da zavrsi kao ipad prvo prepolovljen na pola da bi stao u blender. Pa baci mu quadrant i jos neki bench izmuci ga svojski pa nam javi kako je sve proslo. Obrati paznju na display,olovcicu,i taj lag koji neki pominju,bas me zanima...