Upravo sam završio 20 minutno čačkanje note-a (pre nego što je baterija otišla 😀)...i naravno, sada sam siguran da će kroz nedelju-dve biti u mom posedu.
Prvo, osnovno, i najbitnije, meni telefoni nije preveliki, jeste veliki, ali može se držati u jednoj ruci, a za osnovne stvari i koristiti. Lock screen mi ne liči na klasičan slide2unlock, pretpostavljam zbog skorašnjeg Apple patenta. Ekran je jednom rečju fenomenalan, i po veličini i po količini detalja koje sadrži, i po prikazu boja. Kucanje poruka je uživancija u portrait modu. UI ima malo lag-a, ali tako je sa svakim Samsung telefonom u prvim verzijama softvera. Što se olovke tiče, jeste da prilikom pisanja ima takođe lag, ali to nije strašno i sigurno će biti još bolje kako budu popravljali softver. Inače bateriju sam uspeo da ispraznim, pa sam ga ostavio par minuta na usb-u i kada sam ga uključio i koristio još minut dva pokušavaljući da pustim 1080p embeded video u browseru, fon se ugasio, što pokazuje koliki je ekran za ista potrošač. Pretpostavljam da za navigaciju će auto punjač morati da bude od bar 1A...
Sve u svemu moj budući teletablet, siguran sam da će za moje potrebe u potpunosti zameniti upotrebu tableta, i uz podršku nexus s-a kao pomoćnog telefona, potpuno će zadovoljiti moje potrebe.