Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Kada se ocekuje Note u Telenoru , i ima li nade da se pojavi u Telekomu?

U Telenoru vrlo uskoro, sigurno :)

Видео сам данаc Ноте уживо, нестварно изгледа. Скоро да сам се смејао сам себи кад сам ставио "телефон" на уво и стао испред огледала.:D:D:D

K'o da si stavio posluzavnik na uvo :D

Верујем да ћу га ускоро узети, али исто тако верујем да ћу се и брзо покајати због величине. :)

Ondak verujem i da ces ga brzo prodati :d

Прошле недеље сам продао С2 и сад чекам да Ноти падне цена.
Једино шта ми пада на памет је да се за разговор искључиво користе слушке :,,: , иначе ће бити комедије са послужавником на глави.:D :D :D

Baš dramite :) . Nije baš kao da držiš cipelu na uvetu. Ne mislim da je toliko veliki da se okreću za tobom i da ti se smeju. Baš naprotiv, svi će prepoznati model i biti ljubomorni što oni nemaju isti :d

Прошле недеље сам продао С2 и сад чекам да Ноти падне цена.
Једино шта ми пада на памет је да се за разговор искључиво користе слушке :,,: , иначе ће бити комедије са послужавником на глави.:D :D :D

To ja planiram ispočetka, dakle imam Plantronics voyager pro koje sam do sada koristio samo u vožnji, a sada će mi biti u džepu i kada god poslužavnik zazvoni, držaću u ruci slušalicu, i pričati (definitivno ne planiram da ih držim na uvetu celi dan). Ali, opet zadržavam Nexus S baš da bi ga koristio najviše za razgovore, a note za sve ostalo...

To je teorija, videćemo sta će praksa pokazati :D

Baš dramite :) . Nije baš kao da držiš cipelu na uvetu. Ne mislim da je toliko veliki da se okreću za tobom i da ti se smeju. Baš naprotiv, svi će prepoznati model i biti ljubomorni što oni nemaju isti :d

Ljubomorni sto ces da napravis bolji biceps od telefoniranja :D

Neko je pitao gde ima Note da se testira. Ja sam nasao "neprivezan" u Vip filijalama u Nemanjinoj na Slaviji i u Nusicevoj.

Ovako, prvo pohvale za Bench ekipu za super review, jer to je to. Sve sto je tu napisano - stoji. Ja bih samo skrenuo paznju da se po starom dobrom forumskom obicaju preteruje: "tepsija", "nikad veci fon", "horor", "smesno", "ne moze da se koristi jednom rukom", itd. Ja sam visok 1.86 sa 86kg i koristio sam ga jednom rukom bez problema. Kuckao poruke i okretao fon samo jednom rukom. Kao sto je u Bench testu lepo navedeno, kljucno je to sto je fon tanak i minimalstickog, elegantnog dizajna pa ne izgleda kao nekakva geek predimenzionirana budalastina, vec jedan zaista interesantan i dobro smisljen koncept, onako "muski". Ja bih dodao i pridev "reperski", jer mi fon sa tim ekranom i tom ideologijom: "sve siroko", takav utisak ostavlja. Ja sam ga stavljao u dzep od pantalona, staje bez problema, cak sam i savijao nogu da vidim dal zulja. Uopste nije strasno sto se tice dimenzija. Bar na moju visinu. Kad se svare dimenzije, i kad ce cekira ekran i velicina fonta, tad vilica na pod. Najstrasnije je kad se posle igranja sa Note, ponovo vrati i pogleda u "sirotinjski" 4.3 S2 ekran ponovo :). Cini se ko da se nista ne vidi. Fon je stvarno b.r.u.k.a.

Takodje, dodao bi nesto za ovo kucanje jednom rukom. Najneudobnija pojava pri kucanju jednom rukom koja moze da zadesi coveka je masenje slova. To je veci problem nego recimo velicina uredjaja. Kad se slovo omasi, pa delete, pa se provali da je jos neko omaseno prilikom kucanja, pa edit, smaracina. Sa Note-om nema masenja slova.

Poslednja izmena:
^Sad si me skenjao :( pa nema 20 dana kako imam SGS2.... Jaooooo :D

^

A sta ja da kazem, jos ni folije posteno nisam odlepio :). Sto je najcrnje, prodavac u filijali mi kaze kad je video da vadim moj, vidi se glanc nov S2 i poredim sa Note-om: "bate, ko vise normalan to da isprati? Za sest meseci ce opet da izadju neka nova ludila." Muke zive :)...

Ja sam mom odlepio folije pa se tesim :D Sto je najveci fazon, ja sam cekao Note, ali ono kao izlazi u novembru, pa razmisljam se Srbija je to brate, ko zna kad ce kod nas, da kupim GS2, pa kao nece me zanimati Note :D A i potrosio bih pare sigurno :)

Probah ga i ja i iako sam visok preko 190cm i imam veliku saku (ostalo od treninaranja basketa :) ) ipak mi se cini da bi me smorilo svakodnevno nosenje. Probao sam i staje u dzep, malo blesavo izgleda kada se stavi na glavu kao da pricash ali nije strasno zbog male debljine aparata. Jednom rukom je nemoguce cesto raditi sa telefonom , jer palac ne moze da dovati gornji deo ekrana,dodje do nekih 80%.
Ekran je vrhunski,jako fino i glatko radi, olovcica isto super radi iako meni licno ne bi imala veliku svrhu. Mislim da zbog udubljenja gde ulazi olovcica i jeste veci nego sto bi inace bio da nje nema, sto bi meni vishe odgovaralo...

Na kraju cena uz pakete je po meni previsoka, mislim da ce ici nize kada i ostali operateri dobiju Note , mada kome odgovara velicina i znaci mu olovka verovatno nece pogresiti ni sada da uzme.
Po meni cena bi trebala da bude 70-80eura veca od Galaxy S2...

Slozio bih se za ovo da palac dobacuje do nekih 80% ekrana ako se uhvati fixno odozdo. Ali sve telefonske (telefoniranje, sms) i 90% drugih funkcija i jesu u tih 80%. Zato je i na Note-u i na S2 kapacitivno back dugme u donjem delu ekrana, a recimo kod iphone-a je skroz u gornjem delu ekrana. Na sve se mislilo.

Auh covece... Malopre sam svracao do vipa da pogledam ovo cudo :)
Na zalost pajseri u prodavnici nisu imali "test" primerak nego samo neki koji stoji u izlogu i pritom je zalepljen za neko postolje i ne moze ni da se upali a ni lepo uzme u ruke (morala bi da se skida zadnja maska) tako da sam mogao da vidim samo ovako "od spolja" sto se kaze...
Sta reci,moj sgs2 izgleda kao igrackica pored ovo golijata i sto je najgore pre s dvojke telefoni sa ekranom od 4 i vise incha su mi bili nezamislivi za koriscenje (zbog gabarita telefona) a sada imam osecaj da bih glat menjao ovaj za note :)
Da sam jos video displej u radu verovatno bih se totalno odusevio,mozda je bolje i da ne gledam... :)

Stvarno bruka stvarcica :) Dovoljno je sto cu reci da sam prvi put u zivotu pozeleo neki Samsungov telefon :D

Posto nema sanse da ga kupim jer sam prosle godine kupio DHD, a nisam u fazonu menjanja telefona ko carapa, nadam se da ce zaziveti ova neobicna velicina telefona pa da uzmem neki buduci model :D

Je l moze neko da mi preporuci sta da koristim za rutovanje?
Ne bih da ga :hump:, danas sam ga uzeo.

Znaci strasno, tek sam sastavio dva meseca sa SGS2 i nisam mogao da odolim, narucio Note :)
Ne secam se kad sam poslednji put balavio gledajuci review telefona, ovaj me je pogodio :)

Vi ste bre najobicniji konzumenti ovog zapadnog trenda potrosackog drustva... I ovo je uvreda, samo da znate :p

Zna li se oce li lelenor dobiti ovo cudo 23.?

99,9% hoće :)

Nazad
Vrh Dno