Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Aj' javi, bas me zanima. A ja cu vec da ti kazem koliko tacno treba na KE2 :p

Off: Da da CAR ima te matore oridjidji ROMove :D ne znam meni ispod 3 sata se ne puni GS2 baterija na 2%-3%:)

On: Danas sam cackao malo Note, htedoh da ga uzmem, zapalio sam se, ali ne vredi, prevelik mi je... oko 4,7" ili 4,8" bi mi tacno odgovaralo...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ljudi u cemu nosite Note ? :)
Da li je neko imao iskustva sa novere ili pielframa futrolama? Opako se razmisljam izmedju ove dve 1 2.
Jedino sto me brine je, kolika je ova futrola kada joj se otvori ova prednja strana da bih se javio na telefon :D I ovako je malo smesno kada se prisloni ova grdosija na uvo...

Ja koristim olovku za remote desktop, tako da nije bez koristi. :)

Koji program koristis za remote desktop?

Ja sam odlucio da cu zadrzati Note, iako i dalje mislim da trebao biti za nijansu manji.

Nervira me i sto od trenutka pritiskanja dugmeta za otkljucavanje prodje vise od sekunde dok se ekran ne upali, cesto ga stisnem ponovo (jer pomislim da ga nisam pritisno) pa opet zakljucam telefon.
Treba da izbace neki update koji ce ubrzati telefon i resiti ga ovih kocenja koja mene poprilicno nerviraju posle ultra brzog sgs2.

Odličan program!

@laza pa zar ti se to isto nije desavalo na sgs2? Sve je ultra brzo i to je ok ali to budnenje iz deep sleepa traje oko sekundu...

Bolje da se budi malo sporije nego da jede bateriju. Evo posle 38.5 sati baterija je na 35%. :)
Usteda energije je iskljucena u opcijama.

Da, ali na sgs2 je za nijansu brze, taman toliko da ne stisnem dugme ponovo. Uglavnom nije toliko ni bitno, sad sam naucio pa znam sta je u pitanju.

Ne znam koliko ce samsung prodati ovih telefona i kakva ce kasnija podrska biti, ovo je experiment, mislim da ni sami ne znaju sta da ocekuju :)

evo i ja ga dobih dana, prilicno interesantna stvar...na momente ume malo da zasecka, ali velicina ekrana je takva da gs2 posle izgleda sicusno

Ja se danas igrao sat vremena sa ovim cudom, mozes misliti kako sam se posle osecao kada sam se vratio na Mini Pro :D :d

Gledam cene ovog telefona po netu i ne verujem koliko ovi nasi deru. Cene se krecu u rangu od 600€ do 700€ sto mi je bas mnogo. Ako neko zna za neku povoljniju kupovinu u BG-u neka javi na PM. Iskreno ne bih dao vise od 500€. To je psiholoska granica koju ne zelim da predjem.

Bolje da se budi malo sporije nego da jede bateriju. Evo posle 38.5 sati baterija je na 35%. :)
Usteda energije je iskljucena u opcijama.

Extra rezultat, koliko vremena display on i call?

Sada na s2 dobijam 20h, preko 4h display i 1h razgovora..

Videcu sutra uvece. Jutros sam ga skinuo sa punjaca. Nisam cekao da isprazni bateriju.

Каква је ситуација са грејањем после дужег коришћења?
Да ли је као на С2 или нема тога?

Sta znam isto kao sgs2 mada ja ni tamo nisam primecivao neki veliki problem.

vidim da vecina kuka na velicinu. sto necekate gs 3. on ce biti 4.7 inch,i
imam dva pitanja;
jeli je ceo od metala ili samo okvir.
kakva je kamera. niko ne spominjemo 8mgp ?

Poslednja izmena od urednika:
Leđa su mu plastična. Kamera je dobra.
Pročitaj lepo Bench review ako već nisi, imaš i slike slikane telefonom.

Gledam cene ovog telefona po netu i ne verujem koliko ovi nasi deru. Cene se krecu u rangu od 600€ do 700€ sto mi je bas mnogo. Ako neko zna za neku povoljniju kupovinu u BG-u neka javi na PM. Iskreno ne bih dao vise od 500€. To je psiholoska granica koju ne zelim da predjem.
Bump
Nadam se da necu morati registrovati zenski nick da bi dobio odgovor :D

Bump
Nadam se da necu morati registrovati zenski nick da bi dobio odgovor :D

I ja čekam sniženje cena, ali trenutno je cena 530 po BG. šopovima...bolja varijanta je kupiti u Aus ili Ger za slične pare i jos ako se uhvati povraćaj pdv-a...puna kapa.

Na žalost, dok ga TELENOR ili HANDY ne ponude, neće se cena nešto značajnije menjati...

Koliko vam je zauzece memorije?
Meni je malo cudno sto mi je uvek iznad 600MB, cesto i iznad 700MB (cak i kad zvanicno nema aktivnih aplikacija). Mislim da je to razlog zasto mi ponekad ubije aplikacije u pozadini jer mu nestane memorije pa gasi sta se trenutno ne koristi.
Cudno mi je ovo jer sa identicnom postavkom SGS2 mi se uvek vrteo oko 400-500MB, Note jede rekao bih 200MB vise ne znam zasto.
Takodje imam neki problem sa Tapatalkom, koji ponekad zna da se zaglupi i zauzme 60% procesora, tad osetim da se telefon greje i znam sta se desava... Ovo mi se takodje na SGS2 nije desavalo.
Jel ima jos neko slicnih iskustava?

Vrh Dno