Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Како тако хвалите тај Purity мораћу и ја да га пробам када ми досади овај параноид:D

OFF: Није мени телефон био одузет због оцена него сам добио укор, па зато...:rolleyes:

Ja sam probao PA_3.5 pre neki dan zbog Halo-a,....sta ti ga ja znam, neobicno, lepo za oci, pomalo smara... :d, vratio se na Purity. Juce sam probao novi CM. RC1 verziju, ispodesavao ga koliko sam stigao, odradim backup, vratim preko restore-a na Purity 5.4, kad ono stize link za 5.4.1? :D Flash opet, podesavam do 01h jutros, pa sova. CM cu da cackam za vikend, cuvam ga da kratim vreme ali onako na prvu radi i izgleda veoma lepo.

[borisložačmode]Je l' stižeš ti da koristiš telefon? :D[/borisložačmode]

Stiže, ima Nokiu 100 kao primarni telefon. Njoj baterija drži 10 dana, uz stock ROM :)

Hehehehe. Neces verovati ali stizem, mada mi je sve u trku. Pre neki dan odradio Backup i fleshnuo PA na putu od kuce do posla. :d

Hehehehe. Neces verovati ali stizem, mada mi je sve u trku. Pre neki dan odradio Backup i fleshnuo PA na putu od kuce do posla. :d

Isto kao i ja...Krenem na posao,spremim lepo punjac i USB...Dok pijem prvu jutarnju kafu gleda se Bench, gleda se XDA...Skida se neki ROM, skida se kernel i onda u toku dana kad stignem flash... :)

Jesam li ja slep, ili ne mogu da nađem nigde podešavanja za led u purity?

Slep si. ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368294713237.jpg
    uploadfromtaptalk1368294713237.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 137
  • uploadfromtaptalk1368294729349.jpg
    uploadfromtaptalk1368294729349.jpg
    71.9 KB · Pregleda: 128
Ako slučajno u skorije vreme ubacim ovaj Ubuntu, nije mi baš jasno kako da vratim android, zapravo ovo pod 4, koji je to extracted directory-na kompu ili u telefonu?

1.Recall the version that was installed before flashing.
2.Download the factory image corresponding to your device's model and version (initial table has links).
3.Ensure the device is connected and powered on.
4.Extract the downloaded file and cd into the extracted directory.
5.run adb reboot-bootloader

https://wiki.ubuntu.com/Touch/Install

Ja cu ili da menjam nick ili da menjam forum. Nigde ne nadjem ove simptome. Sad mi se tel non-stop restaruje. Desava se nekoliko puta u toku dana, primetio sam da pogotovo kad se nakacim na wi-fi. Takodje, u toku rada kad pokrenem neku aplikaciju ekran se ugasi na delic sekunde i upali. To se desava samo nekad...
Odradi sam vracanje na fabricko i isto se desava...

Poslednja izmena:
Чек, јеси ти на неком custom rom-у?

Da ali sad kontam da je ipak do baterije jer dok je na punjacu sljaka bez tih kratkih gasenja ekrana a i jutros sam ga ja ugasio i kad sam upalio baterija je sa 70ak pala na 3 %.

Онда купи нову батерију:p

Kako mogu da aktiviram geotagging za fotografije koje usliikam? Aktiviran mi je location kao i u kameri location storage ako je to to uopste. :)

Sve otkacis pod location acces to my location on, gps satellites otkacis i wifi & mobile network location i naravno u kameri :)

Potvrdili su mi da je cena 16000, ali mora da se naruci i za dve nedelje da stigne...
Dosta su skupi ovi samoled ekrani, i ako zanemarimo boje, najvise me nervira sto je na suncu telefon skoro neupotrebljiv jer nista se ne vidi.

Sta si ustvari uradio sa telefonom?

Vidiš da razbio ekran pa da zato ne može da gleda u njega po suncu. :d

Ako si power user da, ako nisi, i nema.

Ja ću preći (najviše zbog 2 GB rama), ali se nešto lenjim, da jurim telefon po oglasima, kao sve čekam verziju sa 32GB.

Da li imam smisla sa ovoga preci na Nexus4?

Mislim da je bolje strpiti se, preskociti 4-ku i preci na sledeci Nexus kad se pojavi. Taman, krajem godine, kada bude izasao novi android 5.0 eto i novog Nexusa... :cool:

Za GNex ima toliko dobrih ROM-ova i kernela da telefon moze ladno i dalje da parira mnogim novijim modelima koji su se pojavili na trzistu. Svaka cast ljudima koji su ovaj hardver doveli skoro do perfekcije... :thumbup:

Poslednja izmena:
+1

Вреди прећи за неку екстра добру понуду, тј. неку малу доплату, иначе не:p

Ne vredi da se predje na N4, bolje sacekati da izadje sledeci nexus. Najvise gde mogu i trebaju da unaprede nexus je kamera.

Vidiš da razbio ekran pa da zato ne može da gleda u njega po suncu. :d
Razbio sam ekran, ali na suncu se nista ne vidi ni kada je ekran citav. To je veliki minus za samoled.

Poslednja izmena:
+1 za sunce.
Stvarno je ocajan ekran, bas se slabo sve vidi.

Pa dobro, to je jedna od mana amoled ekrana.
Super amoled je još i dobar kakav je bio ekran na nexus one i prvim primercima desire na suncu.

Ja mogu SAMOLED da poredim samo sa obicnim TFT ekranom i mogu reći je SAMOLED na Galaxy Note-u puno čitljiviji od TFT-a na ZTE Skate-u koji je neupotrebljiv na direktnom suncu.

Verovatno da probam neki telefon sa IPS ili SuperLCD ekranom rekao bih da je SAMOLED neupotrebljiv na direktnom suncu...

Nazad
Vrh Dno