Пс:данас три оцене и то све 4+:thumbdown:
Ja sam probao PA_3.5 pre neki dan zbog Halo-a,....sta ti ga ja znam, neobicno, lepo za oci, pomalo smara... :d, vratio se na Purity. Juce sam probao novi CM. RC1 verziju, ispodesavao ga koliko sam stigao, odradim backup, vratim preko restore-a na Purity 5.4, kad ono stize link za 5.4.1?Flash opet, podesavam do 01h jutros, pa sova. CM cu da cackam za vikend, cuvam ga da kratim vreme ali onako na prvu radi i izgleda veoma lepo.
Hehehehe. Neces verovati ali stizem, mada mi je sve u trku. Pre neki dan odradio Backup i fleshnuo PA na putu od kuce do posla. :d
1.Recall the version that was installed before flashing.
2.Download the factory image corresponding to your device's model and version (initial table has links).
3.Ensure the device is connected and powered on.
4.Extract the downloaded file and cd into the extracted directory.
5.run adb reboot-bootloader
Mislim da je oko 16000.
Potvrdili su mi da je cena 16000, ali mora da se naruci i za dve nedelje da stigne...
Dosta su skupi ovi samoled ekrani, i ako zanemarimo boje, najvise me nervira sto je na suncu telefon skoro neupotrebljiv jer nista se ne vidi.
Da li imam smisla sa ovoga preci na Nexus4?
Razbio sam ekran, ali na suncu se nista ne vidi ni kada je ekran citav. To je veliki minus za samoled.Vidiš da razbio ekran pa da zato ne može da gleda u njega po suncu. :d
Razbio sam ekran, ali na suncu se nista ne vidi ni kada je ekran citav. To je veliki minus za samoled.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari