Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ovaj nacin postavke status bara me najvise buni? Nisam taj nacin video na stock Rom-u.

5uzy3a4e.jpg

Mislim da je to stock, ako se dobro sećam.

Post #5757 okačio je screenshot

Koji od ove dve verzije 4.2.2. Rom-a se moze staviti na njega? Imajuci u vidu verziju Baseband-a i Bootloader-a koja je na njemu.

Posto je telefon Yakju "verzija", mislim da je onaj obelezen crvenim logican naslednik 4.2.1 koji je na njemu. Da li sam u pravu"?

Prilozi

• Android.jpg
    Android.jpg
    447 KB · Pregleda: 150
Tako je, potpuno ti je svejedno. :d

Ladno mi je samo baterija "umrla". Burazer je uzeo i izmeri napon i on bio 3.4 a treba da bude 3.7. Stavio je na nakei punjac i nakon tri sata kad smo je skunli, telefon se upalio i baterija bila na 11%. Pao mi je kamen sa srca, jer sam vec pomislio da je otisao procesor ili sta vec. :)

Gde preporucujete da zamenim ekran na ovom telefonu i koja je cena od prilike?

БгЕлектроник, за цену их назови и питај...

Ja cu da dobijem slomic od telefona. Prvo baterija sad mi se u*****isao. Devojka je prebacivala preko bluetooth-a i kad mi je dala telefon mislim da sam slucano prstom prevuka i aktivirao Google i nakon toga telefon na svaki klik zubori(cuje se zvuk zubora) i cuje se glas neki retardirani kako ponavlja sta da radim tj ako dugo drzim na home button-u mi kaze pritisni dupli klik na srpskom ali glas kao sa google translate-a. Ljudi pomagajte :)

Искључи Google now.

Ne mogu nista da radim tj ne reaguje na kilikanje ekranu, samo ispusta taj zubor. Kad me zovu mogu da se javim ali ne mogu ni u meni da udjem. Sta god da kliknem samo se oko te ikonice pojavi okvir i cuje se zubor. Da li postoji neki reestart fona ili bilo sta jer ne mogu ni da ga ugasim. Izbaci meni za gasenje ali ne reaguje na klik islkjuci, samo vadjenje baterije...

И после вађења батетије се чује то?

Da, nekoliko puta sam vadio baterijju i uvek isti simptomi kao iz predhodnih postova.

Da ti nije aktivirala talk back opciju, tj. da glasom upravljas telefonom? Meni se na Note 2 cuje slican zvuk tome koji si opisao kad to upalim.... Zato mi je ovo palo na pamet.

Ух, не знам шта да ти кажем:banghead:, сачекај да се јави још неко од другара, а ако нико не буде знао factory reset ће сигурно "помоћи"...

Da, nekoliko puta sam vadio baterijju i uvek isti simptomi kao iz predhodnih postova.

Укључен ти је talkback. Селектујеш ствари дуплим кликом, скролујеш са 2 прста. Иди у settings, accessibility, talkback. Искључи то.

Veliko fala ljudi. Steglo mi se u kanalu ono :wc: Nikad cuo za ovu opciju... Hvala jos jednom :)
I da, nikom od sada. ;)

Ja imam problem sa purity 5.4. i data counterom... mislim da mi sav saobracaj belezi kao mobil i onda mi naravno ispucava warning... ja se oduzeo kad sam video 5. maja 800mb?!

EDIT: vidim sad u changelogu da je to ispravljeno na 5.4.1 :)

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da je to samo do mene.
Kao spotify pojeo 2GB, a google play 700mb, a ja bio preko do pre neki dan, kartica nije imala roaming.
Rekoh ko koga tu zayebava?
:D

Inače, mnogo sam zadovoljniji purity-jem nego paranoidom. Toliko da nisam ni kernel menjao.

Ja sam probao PA_3.5 pre neki dan zbog Halo-a,....sta ti ga ja znam, neobicno, lepo za oci, pomalo smara... :d, vratio se na Purity. Juce sam probao novi CM. RC1 verziju, ispodesavao ga koliko sam stigao, odradim backup, vratim preko restore-a na Purity 5.4, kad ono stize link za 5.4.1? :D Flash opet, podesavam do 01h jutros, pa sova. CM cu da cackam za vikend, cuvam ga da kratim vreme ali onako na prvu radi i izgleda veoma lepo.

Мени РА ради перфектно, а нисам ни урадио апдејт рома за онај "хало":D

Пс:данас три оцене и то све 4+:thumbdown:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno