Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Nego, nemoguce je da ste bas svi na stock romu, pitao sam jos pre par postova za dobar custom rom, fluidan itd i nisam dobio nikakav odgovor![]()
Pa nema nas premnogo sa gnex-om...
Nego, nemoguce je da ste bas svi na stock romu, pitao sam jos pre par postova za dobar custom rom, fluidan itd i nisam dobio nikakav odgovor![]()
I ja sam na stock ROMu i prezadovoljan sam.
kod mene igo primo radi bez problema,problem mi je samo sto su mi aktivni "tasteri" iz androida pa mi zaklanjaju malo ekran
do danas, sa JB, tj 4.1.1, nije bilo glasova i zvukova na novom Igo primo...
Nisam siguran da razumem, da li je sređeno za zvuk ili ne na JB?
Ja sam promenio stock samo da bih dobio T9 i circle battery sto sam i dobio na MINCO ROM-u.
da, rekli su da radi...ubacio, proverio, radi...:type:
@deki ajd okaci ponovo sys.txt da ne moram pregledati 147 strana
Dajte link za iGo kome radi glasovno navodjenje...
@deki30
Da li opet moram da kopiram one tvoje fajlove kad dodam zvuk?
ne, njih ostavis...kao i folder content...sys.txt preimenujes/da on napravi /, u nesto drugo...ostale foldere obrises /captures, debag, ui_andoid...da ih on sam napravi kroz instalaciju/...i onda standardna procedura, instalacija, prvo startovanje, izlazak i prekopiras sys.txt preko postojeceg...
znaci ovako....
problem je do samog Prima...izgleda da je to resio neki Litvanac, ako sam razumeo /***, ruski natucam, ali bas litvanski.../
oni su nasli u cemu je problem, znaci radi, ali se ostavlja ograda, da li bas 100%
ono sto sam na brzinu sinoc probao, radi...
znaci, mora reinstall celog programa...nije strasno, odradi se za 10min...u prethodnom postu sam napisao, ali da ponovimo gradivo...
preimenuje se sys.txt u npr sys.txt.bak, brisu se folderi, captures, debug, ui_android, ux /ko ih ima.../...takodje, trebalo bi da se obrise folder save, ali u njemu se nalaze informacije o podesavanjima, favoritima i sl....
kome to nije bitno, moze i njega da obrise...s obzirom, da jedna od varijanti mapchanger-a, tj. mogucnosti menjanja mapa, se odradjuje uspesno, preko foldera save, ja sam ga preimenovao u nesto drugo, npr. backup...
prekopira se thin_v1.1_JellyBean.apk u root kartice....
deinstall IGO
install IGO, i prvo startovanje...prodje se kroz onaj uvodni deo, skroz do mape, pa se izadje iz programa...
prekopira se svoj sys.txt, preko onog sto je sam Igo napravio...
kome treba, sada moze da vrati svoj stari save folder /ovo je opcija, ja sam vratio.../
i to je to...
branding.zip i data.zip ne treba dirati!!!
udrite sa pitanjima...![]()
Ja sam mu zveknuo install preko postojeceg iGo-a i radi glasovno navodjenje....!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari