Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nego, nemoguce je da ste bas svi na stock romu, pitao sam jos pre par postova za dobar custom rom, fluidan itd i nisam dobio nikakav odgovor :D

Pa nema nas premnogo sa gnex-om...:) Sonic je cini mi se isprobao sve zivo sto je izaslo na xda :p pa ti mozda najbolje moze dati savjet. Ja sam sa stock JB zadovoljan, nemam apsolutno nikakvu zelju da eksperimentisem za sada. U prilog tome ide i situacija na xda, jer ranije dok sam imao htc dhd, kuvanih rom-ova koji su bolje radili od gb-a je bilo na pretek, sad se vecina njih u odnosu na Jelly Bean svodi na sminkanje i dodavanje nekih opcija koje ja licno, ne bih koristio nesto intenzivno pa da mi znace....

I ja sam na stock ROMu i prezadovoljan sam.

Ja koristim Slim ROM (SlimBean) i zadovoljan sam.

Ja sam promenio stock samo da bih dobio T9 i circle battery sto sam i dobio na MINCO ROM-u.

kod mene igo primo radi bez problema,problem mi je samo sto su mi aktivni "tasteri" iz androida pa mi zaklanjaju malo ekran
Screenshot_2012-08-26-19-28-58[1].png

kod mene igo primo radi bez problema,problem mi je samo sto su mi aktivni "tasteri" iz androida pa mi zaklanjaju malo ekran

i meni radi bez problema, ali mozda nisi detaljno procitao...do danas, sa JB, tj 4.1.1, nije bilo glasova i zvukova na novom Igo primo...

sto se tice "odsecanja", to je zato sto nisi u sys.txt ubacio preciznu rezoluciju....pisano ranije, kaceni fajlovi...

Poslednja izmena:
Probao ga jos na SGS-u, ne svidja mi se. U medjuvremenu nadjem circle battery za stock, jos kada bi sredili T9 mod za stock... Mislim da ne bi bilo potrebno prelaziti na druge ROM-ove.

Poslednja izmena:
Dajte link za iGo kome radi glasovno navodjenje...

@deki30

Da li opet moram da kopiram one tvoje fajlove kad dodam zvuk?

Dajte link za iGo kome radi glasovno navodjenje...

@deki30

Da li opet moram da kopiram one tvoje fajlove kad dodam zvuk?

ne, njih ostavis...kao i folder content...sys.txt preimenujes/da on napravi /, u nesto drugo...ostale foldere obrises /captures, debag, ui_andoid...da ih on sam napravi kroz instalaciju/...i onda standardna procedura, instalacija, prvo startovanje, izlazak i prekopiras sys.txt preko postojeceg...

Uh, ajde malo detaljnije, deki :)
OK, imamo iGo koji je radio na ICS, radi i sada, ali nem glasovno navođenje.
Šta tačno treba da uradimo? Da li mora reinstall?
Ako je važno, ja nisam sa GNExu, već na SGS2, druga rezolucija, ali zanemari to

ne, njih ostavis...kao i folder content...sys.txt preimenujes/da on napravi /, u nesto drugo...ostale foldere obrises /captures, debag, ui_andoid...da ih on sam napravi kroz instalaciju/...i onda standardna procedura, instalacija, prvo startovanje, izlazak i prekopiras sys.txt preko postojeceg...

Ne ne, govorio sam o branding.zip data.zip i sys. txt koje si ostavio u nekom od prethodnih postova. Kad sam ih ubacio preko postojecih, iGo radi dosta bolje i nema onih kvadrata kroz meni... Pa sam sad mislio samo da ubacim voice navodjenje ako je moguce bez neke gimnastike.

znaci ovako....
problem je do samog Prima...izgleda da je to resio neki Litvanac, ako sam razumeo /***, ruski natucam, ali bas litvanski...:D/
oni su nasli u cemu je problem, znaci radi, ali se ostavlja ograda, da li bas 100%
ono sto sam na brzinu sinoc probao, radi...
znaci, mora reinstall celog programa...nije strasno, odradi se za 10min...u prethodnom postu sam napisao, ali da ponovimo gradivo...:p
preimenuje se sys.txt u npr sys.txt.bak, brisu se folderi, captures, debug, ui_android, ux /ko ih ima.../...takodje, trebalo bi da se obrise folder save, ali u njemu se nalaze informacije o podesavanjima, favoritima i sl....
kome to nije bitno, moze i njega da obrise...s obzirom, da jedna od varijanti mapchanger-a, tj. mogucnosti menjanja mapa, se odradjuje uspesno, preko foldera save, ja sam ga preimenovao u nesto drugo, npr. backup...
prekopira se thin_v1.1_JellyBean.apk u root kartice....
deinstall IGO
install IGO, i prvo startovanje...prodje se kroz onaj uvodni deo, skroz do mape, pa se izadje iz programa...
prekopira se svoj sys.txt, preko onog sto je sam Igo napravio...
kome treba, sada moze da vrati svoj stari save folder /ovo je opcija, ja sam vratio.../
i to je to...
branding.zip i data.zip ne treba dirati!!!

udrite sa pitanjima...:)

Poslednja izmena:
Ako nekoga interesuje hard backcover, nasao sam u radnji u Uscu doticni Teracell. Cena je 1200 dinara bez screen protectora.

Peskirana je i deluje kvalitetno. Ranije sam kupovao Case Mate Barely There i u tom je fazonu.

Evo fotkica:

Bacanje para. Može lako sa kineskih sajtova da se naruči 10 takvih za te pare i stiže na vrata. DealExtreme na primer.

Nema i ja sam upravo pregledao artikle od 1$ do 25$....600 i nesto sitno stavki. ,)

znaci ovako....
problem je do samog Prima...izgleda da je to resio neki Litvanac, ako sam razumeo /***, ruski natucam, ali bas litvanski...:D/
oni su nasli u cemu je problem, znaci radi, ali se ostavlja ograda, da li bas 100%
ono sto sam na brzinu sinoc probao, radi...
znaci, mora reinstall celog programa...nije strasno, odradi se za 10min...u prethodnom postu sam napisao, ali da ponovimo gradivo...:p
preimenuje se sys.txt u npr sys.txt.bak, brisu se folderi, captures, debug, ui_android, ux /ko ih ima.../...takodje, trebalo bi da se obrise folder save, ali u njemu se nalaze informacije o podesavanjima, favoritima i sl....
kome to nije bitno, moze i njega da obrise...s obzirom, da jedna od varijanti mapchanger-a, tj. mogucnosti menjanja mapa, se odradjuje uspesno, preko foldera save, ja sam ga preimenovao u nesto drugo, npr. backup...
prekopira se thin_v1.1_JellyBean.apk u root kartice....
deinstall IGO
install IGO, i prvo startovanje...prodje se kroz onaj uvodni deo, skroz do mape, pa se izadje iz programa...
prekopira se svoj sys.txt, preko onog sto je sam Igo napravio...
kome treba, sada moze da vrati svoj stari save folder /ovo je opcija, ja sam vratio.../
i to je to...
branding.zip i data.zip ne treba dirati!!!

udrite sa pitanjima...:)

Ja sam mu zveknuo install preko postojeceg iGo-a i radi glasovno navodjenje....!?

I meni. :) Samo sam sys.txt izmenio zbog rezolucije.

Da dodam utiske o ovoj Teracell futroli, kvalitet izrade je na niskom nivou. Peskirani deo je poceo da se guli i ostaje obicna plastika ispod. Ovo mi se ne svidja, pa cu je verovatno zameniti.

Stoga je moj savet, izbegavati kupovinu.

Čekajte, jel to menjan apk fajl za iGo, da bi se omogućilo glasovno navođenje?
Može pm? :)

@ marinko98:
pun ti je inbox, ne mogu ti poslati pm :zgran:

Edit: uros popravio, hvala! :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno