Svaka preporuka za Minco v4 i Franco milestone 5. Sram vas bilo što tvrdite da je stock isto tako brz i fluidan![]()
Evo, stavih ga sada, ne deluje mi ništa brži od Stock + Franco milestone 5.
Press Power i umesto prostog shut down imas i da izaberes reboot, recovery i šta god "kuvar" odluci da stavi. Ali i dalje mislim da me palis.
Ma što si kupovao Nexusa! Pa SIII je mnogo bolji. A na sve to uskoro izlazi još bolji Nexus +
Ovo bi otprilike bio dobar odgovr na vrstu pitanja koju si postavio, tj. na način na koji si ga postavio.
Ima toliko ROM-ova i pored činjenice da su slični, ipak ih krase bitne različite odlike.
Ja ću ti reći da staviš SlimBean, jer je...slim, neko drugi da ostaviš stock ROM, neko treći da staviš AOKP, jer ima mnogo podešavanja, neko da staviš CMneki, jer je to ipak CM, a neko peti da si se stvarno zeznuo što si uzeo GNE.
Šta želiš od ROM-a, tj. kakav ROM? Neki swiss knife fazon ili nešto malo, a osnovno ili neku sredinu...
u sustini odgovara mi onakav kakav je, zelim samo smooth sistem, fluidan i brz, cak se razmisljam da li je pametno da nista ne diram vec fabricki da koristim, pitam jer ne znam da li ce raditi tako dobro .. Ospice dobijam kada telefon zakoci ili secka pri scrollu i sl ..
Nisi uopšte shvatio poentu i ironiju moje poruke.
Vrati se opet na nju i pročitaj :d
Ali u slučaju da je poenta bila samo meni jasna, povukao sam paralelu između generičkog odgovora na pitanje da li sam se zeznuo što sam uzeo neki telefon sa generičkim pitanjem šta da se stavi na taj telefon
Anyway, dobio si odgovore, moraćeš malo da prostudiraš XDA. Kad sam uzeo GNE i ja sam krenuo u potragu za ROM-om, pa sam na Googleu našao neki spisak pobrojanih ROM-ova, pa onda zaređao i išao sistemom eliminacije![]()
Nemoj da se "pališ" na kuvane romove. Prvo dobro isprobaj stock rom, pa ako si zadovoljan njegovim radom (a radi više nego odlično ). Zašto bi ga menjao?
E za vas sa jb, jel smooth i u skrolovanju u aplikacijama tipa b92? Tj primecuje se razlika u odnosu na ics?
Ajd sonic reci mi je l' mogu ovako da flesujem stock JB preko odina: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827685
Iz nekog razloga ne mogu da instaliram drajvere preko PDANET-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari