Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nije do ROM-a... isto se ponasao na stock-u, MiNCO ROM-u kao i na Android Revolution 6.0.1 HD.

Edit: Sada se setih, kod mene je non stop na 2G mrezi mozda bi radio ako se prebaci na 3G?
Vozacu ga od sada pa do veceras pa javim rezultat.

Poslednja izmena:
Trazili ste, dobili ste http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/samsung_planira_i_galaxy_nexus_plus

Kako nam izvlace pare na male kasicice..Zaseru, puste onda da se svi nakupuju toga i posle daju ono sto je odmah trebalo da bude.

''Another change that will probably make Android enthusiasts happy is the addition of microSD card slot for memory expansion, which is not available for the original Galaxy Nexus model''

''...rumor has it that the smartphone will be cheaper than the original model''

Poslednja izmena:
Trazili ste, dobili ste http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/samsung_planira_i_galaxy_nexus_plus

Kako nam izvlace pare na male kasicice..Zaseru, puste onda da se svi nakupuju toga i posle daju ono sto je odmah trebalo da bude.

''Another change that will probably make Android enthusiasts happy is the addition of microSD card slot for memory expansion, which is not available for the original Galaxy Nexus model''

''...rumor has it that the smartphone will be cheaper than the original model''

Još ne verujem u to, prilično je nerealno.

e taman da sacekam novembar... mada ce da kosta ko SGS3.

e taman da sacekam novembar... mada ce da kosta ko SGS3.

Navodno kazu da ce biti jeftiniji od aktuelnog :).

I ja sam iznenadjen ovim medjukorakom jer mi nije jasno sta ce ostaviti za punog naslednika. Mada je moguce i da tako bude u ovoj poslednjoj sumi najavljenih mini/plus modela. Hocemo Hello Kitty edition :D.

Navodno kazu da ce biti jeftiniji od aktuelnog :).

I ja sam iznenadjen ovim medjukorakom jer mi nije jasno sta ce ostaviti za punog naslednika. Mada je moguce i da tako bude u ovoj poslednjoj sumi najavljenih mini/plus modela. Hocemo Hello Kitty edition :D.

To je fazon... Sad ce svi krenuti kao Apple... Počeli su ljudi sve više da kupuju Nexus uredjaje zbog podrške i sad ce biti fora kao ip4 i ip4s, samo ovde će biti Gnex, pa Gnex + itd...

Nije do ROM-a... isto se ponasao na stock-u, MiNCO ROM-u kao i na Android Revolution 6.0.1 HD.

Edit: Sada se setih, kod mene je non stop na 2G mrezi mozda bi radio ako se prebaci na 3G?
Vozacu ga od sada pa do veceras pa javim rezultat.

Crash again...znaci definitivno je preosetljiv na promenu WiFi - GSM data i obratno. Ja ne gasim WiFi a izgleda da mu iz nekog
razloga to smeta. Ne smeta mu u klasicnom radu samo sto je dosadan sa notifikacijama.

@Gizmoid
Jel 2.2.1.21 verzija Viber-a? Meni od *pretposlednjeg update-a ni jedan jedini problem ne pravi.

*pretposlednjeg kazem jer su imali cini mi se 3 puta update u jednom danu pa drugi po redu nakon kojeg je Viber proradio na stock JB-u. Ne pravi probleme ni kod prelaska edge-3g-wifi i obrnuto.

Sad cu bas da probam da vratim ICS radio da vidim ima li poboljsanja kod 3g mreze.

Maso, uzeo sam jednu onu futrolu viska - onu crveno-ljubicastu u sunset fazonu, pa ako neko zeli, more da je ima, a ako ne, zadrzacu je malo da fristajlujem... :)

Ima li još nekoga ko nema Viber problema na JB?

Poslednja izmena:
Uros! :d
Verzija Vibera je "samo 2.2.1 bez 21 na kraju. Ne znam gde si to video?

Edit: Aaaa...na marketu, e pa na fonu pise samo 2.2.1 i to je ta od 31.7.2012.
Edit2: Sada sam je deinstalirao jer sam radio restore Vibera sa TB. Instalisacu ponovo pa cu da vidim.

Poslednja izmena:
Izgleda da mi je problem pravio Viber koji je vraćen Titaniumom (sa ICS na JB), iako je ta verzija.
Reinstalirao, sada izgleda ok (koristim GS2)

Uros! :d
Verzija Vibera je "samo 2.2.1 bez 21 na kraju. Ne znam gde si to video?

Edit: Aaaa...na marketu, e pa na fonu pise samo 2.2.1 i to je ta od 31.7.2012.
Edit2: Sada sam je deinstalirao jer sam radio restore Vibera sa TB. Instalisacu ponovo pa cu da vidim.

Nemoj vracati sa TB-a kao sto kibicer rece ako ti je backup bio na ICS-u....To .21 na kraju vidim u App Info Vibera (nadjes ga u aplikacijama, pridrzis prstom i kad ti se pojavi meni u gornjem dijelu ekrana povuces ikonicu na App Info)."

Mozda je vama koji imate probleme, zadnji update u stvari prva od ova "3" koja sam pomenuo, ni meni nije radio nakon prvog update-a, tek posle tog "3."

Veliki umovi razresise problem sami (nadam se), ali hvala na pomoci. Ako prolazis kroz Doboj javi se
za pice posto thanks dugme na Benchu ne radi ovih dana. :)

Dobro je da radi :) A za pice cemo lako :p

Inace, ima jedna losa stvar kod Viber-a koju sam veceras provalio....Ako je jedan broj iz kontakata koristila jedna osoba, zatim taj isti broj pocela da koristi druga osoba iz kontakata (kod mene su to 2 brata) Viber uopste ne kapira da sam ja zamijenio brojeve u imeniku samim tim mi prikazuje sliku onog prvog kad se recimo dopisujem sa drugim.

Hm, deaktivacija mi nije pala na pamet... Mozda bi to rijesilo stvar sa kontaktima.

Svaka preporuka za Minco v4 i Franco milestone 5. Sram vas bilo što tvrdite da je stock isto tako brz i fluidan :)

@Gizmoid, neko je u temi postavio t9 mod koji ne kvari ono postavljanje slika.

Nešto me sinoć zezao navigon pa sam ga izbrisao. Sećam se da ste pisali ovde romane za igo primo, ali me mrzi da tražim i čitam sve. Zanima me da li je i dalje potrebno menjati neke fajlove i slične *******cije, ili može da se instalira normalno?

Koji je stock DPI za Nav Bar? Trazim po Net-u ali nalazim rezultate za modifikacije...

Mislim da je 48. Tj prilično sam siguran.

Poslednja izmena:
Znaci ove modifikovane verzije sa 32, 34 i 36 su manje velicine?
Doktore ti imas mod nvv bar ako se ne varam (cini mi se 32?) Koliko je manji od stock-a?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno