Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Many many system speed improvements, battery improvements, hardware full support, 2D, 3D :D inace pretpostavljam da je ovako, posto i ja ne znam sta bi moglo da bude sem ponekih novih aplikacija, ostalo sve isto...

Hmmm, očekivao sam više od tebe Djilkoshe :) . Elem, Ice Cream Sandwich donosi gomilu poboljšanja i novih mogućnosti u odnosu na Gingerbread, nije sve isto kao što Djilkosh kaže. Više o promenama ovde i ovde .

Ja kod mene ne vidim nista :D zato je kod mene sve nevidljivo, doduse beta je :) a na telefonu sam, pa me mrzelo copy/paste da nadjem bas pravi link gde lepo objasni.

Ma dobro, je te potpuno razumem. Ipak je ovo rano sto si postovao u 12i35. Verovatno si full oko19,20h :p
Kad bi nabrajao sta donosi ICS, zabolela bi me ruka od kucanja. Uglavnom mnogo, mnogo veca razlika Ginger-ICS nego Froyo-Ginger

Ja se malo nasalih :) a inace probudio sam se jos u 11 :p

Rano, rano...:p

Najvise poboljsanja donosi za development, uvodjenje novih koncepata, olaksano manipulisanje za UI i XML layout - om, iako ce "obicni" korisnici sigurno videti poboljsanja, android developer - i ce biti na jos vecem dobitku.. :)

Poslednja izmena:
Meni je tako bilo namesteno. Na onom power widgetu mi je stalno ukljucen (plav) wi-fi i nikada ne gubi konekciju, a sam se konektuje kada udjem u domet neke mreze na koju sam se ranije konektovao.

U stock ICS-u ne moze bez "treca zurka" aplikacije da se namesti da WiFi bude stalno aktivan. Ono, setovanje koje se nalazi u settings>wifi>advanced dozvoljava sinhronizaciju ali ne i basbas aktivnu konekciju za npr. torrente ili internet radio.

U stock ICS-u ne moze bez "treca zurka" aplikacije da se namesti da WiFi bude stalno aktivan. Ono, setovanje koje se nalazi u settings>wifi>advanced dozvoljava sinhronizaciju ali ne i basbas aktivnu konekciju za npr. torrente ili internet radio.

Stock ICS CM9 na SGS , nikakva third party aplikacija - Pustim TuneIn online radio i ugasim ekran - radi. Dakle, WiFi konekcija mi je "baš baš" aktivna.

I meni isto na SGS2 radi wifi kad je iskljucen ekran...

Od kada third party znači treća žurka?:trust:

Sada sam se setio, i meni je radio download a ekran je bio ugasen.

Kad rekoh "stock ICS (Android)" mislio sam na "vanilu" tj. onaj direkt iz Gugla. Na vecini custom tomova/kernela je to sredjeno...

Od kada third party znači treća žurka?

Od kada ne razumes sta znaci kad se neki takav, ocigledno retardiran, izraz metne medj' navodnike?

Ja otkljucao telefon preko koda, 20e sam platio.
Nego, nisam gledao odavno - jel izasao iGO za ovu rezoluciju?

Ma radi i meni. Hebavo sam se sa applanetom i ocigledno tamo nesto zeza. Sad sam probao i lepo shiba download kad je ekran off. Mada kad bolje razmislim, greska se pojavila kada sa kompa prebacivao neke fajlove preko wifi. Ugasio sam ekran i prebacivanje je stalo. Probacu bas ponovo.

Probah i ne radi. Znaci pri prebacivanju fajlova sa kompjutera na telefon sa es file explorerom dolazi do pauziranja downloda ako se iskljuci ekran. Kada ponovo upalim ekran prodje koja sekunda i skidanje se nastavlja...

Poslednja izmena:
Probaj sa airDroid-om.

Sa njim bi verovatno radilo ok, mada sam sad bolestan do jaja i ne smem da mrdnem iz kreveta, tako da mi ta varijanta otpada.

Inace, da li ovde ima da se filtrira prikaz u kontaktima, da mi prikazuje kontakte sa brojem telefona, ne i kontakte sa email adresom.

Ako imas sve kontakte u gmailu, onda prebaci te sa brojevima telefona u posebnu grupu. Onda u imeniku na telefonu udji u contacts to display (stisni one 3 tacke dole desno) i nadji i izaberi tu grupu. Mislim da moze tako.

Ne znam kako je to bilo tamo, posto mi je ovo prvi android. Mozda moze jos nekako, ovoga sam se setio trenutno.

To vec ne bih znao. Mada cini mi se da ti je potreban neku usb>hdmi prikljucak.

Ranije je bilo 2 klika i lepo ti ukloni kontakte bez telefona. Inace nasao sam na xda. Pod Contacts se nalaze svi kontakti ukljucujuci i one sa email adresom, a pod dialer se nalaze kontakti sa brojevima telefona.

Pa jeste, pise lepo kada ides na slusalicu i skroz desno svi kontakti sa brojevima, nisam to ni video do sada :)

A sto se tice onog povezivanja sa tv-om. Telefon ima mhl standard, tako da kada bi imao mhl kabl i kada bi ti i tv podrzavao taj standard, onda bi mogao lako da ih povozes. A posto ti tv ne podrzava to (verovatno), onda ti treba neki konvertor u koji ces sa jedne strane ubosti kabl iz telefona, a sa druge strane obican hdmi do tv-a. Jedino sto nisam shvatio je da li taj kablv od telefona do konvertora treba da bude obican usb ili taj mhl.

Da li se jos nekome desava da mu se aplikacije ne apdejtuju i ako je namesteno na automatsko? Nekada hoce i uredno me obavesti o tome, a nekada udjem u my apps na marketu, vidim da ima 3 apdejta za neke programe i onda moram rucno da pokrenem.

Moraš za svaku aplikaciju ručno da staviš da se automatski updateuje.

---
desire

Cemu onda sluzi u settingsu opcija auto update ako moram za svaku posebno da ukljucim?

Nemam pojma, ja to ne koristim. Možda služi kao kill switch za sve odjednom. :D
Eksperimentiši.

Vrh Dno