Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

A sto nisam mogao da skinem taptalk za forum? Rekao mi je da nije dostupan u mojoj zemlji i sada ne mogu ni da ga nadjem vise.

ima se moze se... :p nego moze li mi neko pomoci kako da nadjem ove kontakte koje sam importovao na mail?

to ce ti pomoci onak ko ima taj telefon. ja sam ti vec rekao da sam na desktopu otkucao ceo imenik jos kada sam kupio prvi android i u kontaktima na telefonu sam stiklirao samo google
contacts/more/display options/google

Evo uzeh i ja SGN, yakjuxw verzija.
Ponudio mi je update na 4.0.2. sto sam odmah i odradio.
Google-ovi fw za yakju su dostupni ali firmware-ove za yakjuxw bas ne nalazim.
Jel' neko radio konverziju ?

Instaliraj go sms npr.

Nije da zakeram, ali da li ima neko resenje da se samo doda ovom stock messingeru? :)

Ovi iz Vipa dolaze sa vec instaliranim 4.0.2.
Ja sam nesto razmisljao, ali odlucio sma da ostavim za sada ovako, pa ako ne budem dobio prvi update u nekom razumnom roku onda cu prebaciti.
Imas ovde sve http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391881&highlight=yakju mada verovatno si to vec i video.
Da li moze nekako da se namesti da mi pise broj karaktera koji sam iskoristio u sms-u?

I ja sam nesto tako razmisljao i zato bih voleo da negda ima da se skine ovaj firmware sto je na yakjuxw za slucaj da treba da se vrati.
U Gnex Toolkit koji dobar za root, unlock bootloader i cwm install kod odabira telefona stoji i za GSM da ima 4.0.3, mada ja taj update nisam nasao nigde.
Mada na http://code.google.com/android/nexus/drivers.html#maguro ima 4.0.3 update za gsm i graphic

Ne znam. Na mom pise da je ICL53F, a toga nema na sajtu nigde.
I 4.0.3 je samo za cdma koliko sam ja upoznat.

Necu umreti bez toga, ali navikao sam da imam to.
Meni ne odbrojava nista.

na gingerbread odbrojava

E pa odbrojavace :)
Od 4.0.3 verzije Androida. Izgleda da 4.0.2 to jos nema :\
BTW uskoro ce izaci 4.0.4 koji donosi neka ubrzanja i fixeve (i za bateriju), a 4.0.5 se spominje za mart

4.0.4 je vec izasao za Verizon GN. 4.0.5 ce izgleda biti verzija za GSM GN.

Pa valjda skines lepo market enabler i guraj :)

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ima na xda da se nadje apk. A i pomocu google-a moze isto.

video sam da ima. nesto mi se ne skida, navikao sam se na fullscreen kod ovoga.

Što se pre navikneš na hrom, biće ti bolje. Čim Google završi hrom postaje default browser i deo Google apps (closed source).

---
desire

Ako je neko uspeo da ga otkljuca (sim unlock) nek javi kako tj gde je kupio kod :)

Aj dajte neke slike, zanima me kakva je kamera pri "redovnom" koriscenju :)

Imas par mojih slika u temi za slike.
Kada je osvetljenje dobro, slike ispadnu super. Pri slabijem svetlu su losije, ali to je normalno.
Sto se tice videa, on je odlican.

Poslednja izmena:
Da li je neko primetio koliko je vreo deo oko slusalice, kada se razgovara a telefon stoji na punjacu?

Poslednja izmena:
Ma imam neku vip prepaid karticu ali mi to nije primarni broj.

Nazad
Vrh Dno