Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

A, pa dobro onda... ipak, ja sam Wave svojevremeno mesec i po dana koristio za slusanje muzike, fotkanje, surfovanje, cak i gledanje filmova... drugim recima - sve, samo ne za telefoniranje! :D:D:D

Pozdrav drugari, jedno upozorenje... Pre 7-8 dana sam uzeo preko firme Galaxy Nexus iz Vipa i bio presrecan, telefon je stvarno odlican... sve dok nije prvi put zavibrirao, evo linka pa prosudite sami (ovo je moj telefon na klipu) http://www.youtube.com/watch?v=hVnwvF9SAJw
Odmah sam krenuo da zovem na sve strane u nadi da ce mi neko izaci u susret i zameniti telefon, ali... kazu mi da odnesem u servis da utvrde da li je u redu, ja im kazem "kvar je toliko ocigledan da nema razloga da bilo ko pogleda", ali ne vredi... Sada cu da ga odnesem u servis u kom ce biti ko zna koliko, tako da ce u prvih mesec dana vise biti u servisu nego kod mene, ali to mi i nije najgore. Kazu mi da ce u slucaju da se utvrdi kvar telefon biti popravljen, tako da cu imati "popravljen" telefon, placen 400 i kusur eura, a da je bio kod mene samo 7 dana...
Proverite sve lepo i naravno ako mozete da birate NE IDITE U VIP jer ih ocigledno ne zanima da brinu o dobrim musterijama...
Ako mozete nekako da pomognete, dobrodosli ste i ako vas zanima sta se desava mogu da pisem ovde dalji razvoj...
Poz

Bolje i to nego kao Car :)

Bolje, bolje :p

Mada mi bilo svejedno, ionako sam bukvalno pola tog perioda proveo na moru, a tamo mi *telefoniranje* ni najmanje nije bilo potrebno... ali fotkanje i slusanje muzike itekako jeste :)

Pozdrav drugari, jedno upozorenje... Pre 7-8 dana sam uzeo preko firme Galaxy Nexus iz Vipa i bio presrecan, telefon je stvarno odlican... sve dok nije prvi put zavibrirao, evo linka pa prosudite sami (ovo je moj telefon na klipu) http://www.youtube.com/watch?v=hVnwvF9SAJw
Odmah sam krenuo da zovem na sve strane u nadi da ce mi neko izaci u susret i zameniti telefon, ali... kazu mi da odnesem u servis da utvrde da li je u redu, ja im kazem "kvar je toliko ocigledan da nema razloga da bilo ko pogleda", ali ne vredi... Sada cu da ga odnesem u servis u kom ce biti ko zna koliko, tako da ce u prvih mesec dana vise biti u servisu nego kod mene, ali to mi i nije najgore. Kazu mi da ce u slucaju da se utvrdi kvar telefon biti popravljen, tako da cu imati "popravljen" telefon, placen 400 i kusur eura, a da je bio kod mene samo 7 dana...
Proverite sve lepo i naravno ako mozete da birate NE IDITE U VIP jer ih ocigledno ne zanima da brinu o dobrim musterijama...
Ako mozete nekako da pomognete, dobrodosli ste i ako vas zanima sta se desava mogu da pisem ovde dalji razvoj...
Poz

Ako nov uredjaj vratis u roku od 7dana od kupovine nece ti ga zadrzati puno. Max nedelju dana

Tek sam sada provalio da i meni odbrojava poslednjhih 10 karaktera u poruci. Ne znam kako to nisam video do sada. Izvanjavam se zbog zabune :)

Uzasan zvuk, mislim da cu go nocas sannjati i imati kosmare :)
ja sam danas uspeo da nekakao zakucam kameru i morao sam da restartujem telefon da bi proradila.

Nadam se da ovaj podatak nece spinovati na svakom drugom koraku i "ocrniti" telefon kako je brutalno skup i ima gresku i ne treba ga kupovati jer eto em krchi zvecka zakucava kamera itd itd...

Ne, ne, to "pravilo" vazi samo za iPhone :p

Nadam se da ovaj podatak nece spinovati na svakom drugom koraku i "ocrniti" telefon kako je brutalno skup i ima gresku i ne treba ga kupovati jer eto em krchi zvecka zakucava kamera itd itd...

Naravno da hocu, vec sam rekao svima u mojoj okolini :)

pa sad, ja sam licno isfrustriran (ne)stabilnoscu nekih aplikacija na androidu, prvenstveno skype i google docs (to mi najvise treba)
obe aplikacije redovno izbacuju force close toliko cesto da su na granici upotrebljivosti... Nije mi jasno kako tolike firme dozvoljavaju sebi tako nesto, steta bas :lupko:
U iskusenju sam cak da probam iphone

Poslednja izmena:
Hm malo mi cudno to za skype. Ja sam od petka poprilicno koristio skype na telefonu (jer sam bio bez racunara), cak 4h video poziva i nisam nabasao ni na jedan force close (osim sto sam morao tel da punim 2x dnevno :D )
edit: xperia mini pro je uredjaj

pa sad, ja sam licno isfrustriran (ne)stabilnoscu nekih aplikacija na androidu, prvenstveno skype i google docs (to mi najvise treba)
obe aplikacije redovno izbacuju force close toliko cesto da su na granici upotrebljivosti... Nije mi jasno kako tolike firme dozvoljavaju sebi tako nesto, steta bas :lupko:
U iskusenju sam cak da probam iphone

Predji na Viber, uskoro ce izbaciti ICS verziju

Isto i ja na desire, dugo koristim nikada FC, kao ni za google docs.
@gizmo
Ovo je stvarno odlično i ja definitivno mogu da vidim sebe kako ovo koristim kao multimedijalnu mašinu u kući.

Poslednja izmena:
meni je za posao jako bitan skajp, nas 8 koristi grupni cet i volim da sam non stop onlajn.
ako krene neki razgovor da vise njih pise - puca
ako neko posalje neku slicicu, par stotina kilobajta, puca obavezno itd...

ne znam da li postoji neka stabilna skajp alternativa, treba mi cet samo, pozivi mi nisu bitni toliko

a u g docs koristim spreadsheet trenutno ima 4 kolone i oko 70 stavki i svaki put kad pokusam da izmenim ili unesem stavku bude fc...
e sad ne znam je l' ja to ne koristim dobro ili vi to ne koristite toliko cesto i u takvim situacijala ili je nesto drugo posredi, al' ja sam blago razocaran

Poslednja izmena:
Docs ne koristim, tako da ne znam. Ali skype i meni puca, mada nikada u toku razgovora, vec obicno kada mi neko posalje neki link u IM. Mislim da je to zato sto aplikacije jos nisu optimizovane za ICS.
A sto se tice videa, jos samo da ih poveze preko wi-fi direct-a ili neceg slicnog bezicnog, i bice sjajno :)

Poslednja izmena:
ne znam, nadam se onda da ce to uskoro resiti, mada to mi ni na desire-u nije radilo kako treba, a ni na transformeru

Ma sta god microsoft kupi to vise ne moze da radi kako valja :)
A reci mi kako te sluzi baterija sada kada si se navikao na telefon? Ja ga obicno napunim pred spavanje, kada se probudim ima oko 95% (zavisno koliko sam spavao :) ) i izdrzi do uvece, evo sada sam ga bas prikacio. Od toga je screen time malo preko 3 sata, s tim sto mi je ekran na najvecem brightness-u.

Nisam citao skoro ali ti ljudi koji su otkljucali telefon na taj nacin, imaju problema sa signalom i ne znam cime jos. Tako da, ne bih se zezao sa tim ;)
Hvala u svakom slucaju ;)

Koji GPS softver? CoPilot koji sam koristio ranije puca pri startovanju

Izasao je update za skype, malo su promenili izgled, ali i dalje mi puca u porukama kada ima neki link.

Taj update je bio samo za galaxy s2 za sprint, ništa bitno sa ove strane bare. :D

kakve pogodnosti donosi android 4.0 u poredjenju sa ranijim (gb, froyo) Za ovih par dana naisao sam samo na dobar deo nekompatibilnosti(mada ce to da se sredi vremenom).

Vrh Dno