Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Upravo mi je ispao telefon sa pola metra na parket, direkt na ekran i nije mu nista. Srce mi je stalo kada sam video da pada :)

A da se pogledas u ogledalo? Da ne bude zasto su ti kose pobelele druze? ;-)
Salu na stranu, verujem ti za ono da ti je srce stalo.

S' obzirom da je Gugl kupio Motoroly, mozda uskoro bude i Nexus Defy :D

I Nexus sa qwerty tastaturom...

Mislim da bi sledeci nexus trebao da pravi opet onaj koji ima najbolje ekrane. Svi čipovi su manje više slični, neki je malo brži, neki malo sporiji, ali razlika nije velika. A razlika u ekranima može da bude velika, a svi vole lep ekran :)

Čisto sumnjam.

OMAP 5 will support camera resolutions of 24 megapixels, although twin 12-megapixel snappers would make more sense, possibly with 3D support all the way up to 1080p. And talking of 3D, that would be one way for the first Motorola Nexus to make an impact; a Jelly Bean operating system designed from the ground up could support stereoscopic visuals including 3D home screens, menus, keypads and -- of course -- games.

Ipak se spominje motorola nexus :)

Poslednja izmena:
Kupili su ih samo zbog patenata, zna se ko je tata za smartphone-ove.

Svi se slažu da će po motorolu biti loše ako Google upadne i počne da naređuje. Treba da ih puste kao do sada.
A i bilo bi loše po android, jer, zašto bi samsung i HTC prihvatili da budu proizvođač drugog reda.

---
desire

A da je motorola pametna imala bi jednu liniju telefona samo sa stock androidom, naravno da se ne zove nexus.

OMAP 5 will support camera resolutions of 24 megapixels, although twin 12-megapixel snappers would make more sense, possibly with 3D support all the way up to 1080p. And talking of 3D, that would be one way for the first Motorola Nexus to make an impact; a Jelly Bean operating system designed from the ground up could support stereoscopic visuals including 3D home screens, menus, keypads and -- of course -- games.

Ipak se spominje motorola nexus :)
Kome bre treba 24 megapiksela... na mobilnom...

Uočio sam nešto čudno na kameri i ne znam da li je bilo tu od početka. Kada upalite kameru u modu za slike, da li neposredno uz gornju ivicu ekrana imate poprecnu straftu skoro celom sirinom, a debljine oko pola milimetara, boje sive kao tastatura? Na slikama u galeriji se ona ne vidi.

Evo kako izgleda. Uhvatio sam screenshot, a namerno je u mraku jer se tada najbolje vidi. Uopšte ne mogu da se stim da li je ranije bilo tu, ne verujem da ne bih primetio do sada.
Ne vidi se najbolje ovde, ali uz gornju ivicu ima malo bledja linija debljine oko 2 piksela (na mom monitoru:)). Na telefonu se dosta vise vidi.
Skinuo sam Camera Zoom fx i tu nema nikakve sive linije.
A izgleda da nismo jedini.
http://www.theverge.com/2011/12/20/2650698/galaxy-nexus-camera-viewfinder-issue

Prilozi

• uploadfromtaptalk1329960051084.jpg
    uploadfromtaptalk1329960051084.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 220
Poslednja izmena:
Ako u Camera Zoom-u nema linije onda je sw problem koliko mi se cini, sto i nije toliko lose....

U svakom slučaju, čim je vidljivo na screen shotu, softverski je problem. Ako je uopšte problem.

---
desire

Imam i ja tu sivu liniju na vrhu.

Da li vam calendar widget pokazuje dogadjaje koji su upisani da traju 'all day'? Meni ne, a citao sam da je to izgleda bug u samom Androidu.

Vrh Dno