Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Vec sam mislio da si ga dokusurio, pa pitas :D

Jeste bacanje pare :)
Mada taj ics će imati odvratni tuchwizz na sebi:)

Da li mozda neko od vas prisutnih :) koristi go launcher ? Licno, meni se mnoooogo svidja i perverzno glatko se krece po ekranima, ali, kada napravim folder i stavim ga na "desktop" potrpam shortcutove, kretanje u njemu je blagi uzas. Ako bi npr. rekao da pri skrolovanju ekrana imam jedno 100 mozda i vise fps-a, u folderu je skrolovanje nekih 5-10 fps :)

Da ima tu neki problem kada se otvara folder, i ja sam na ICS-u goex...

Verovatno do launchera, pošto folderi normalno rade ma čistom icsu.

Ne bih da malerišem, ali da sam na tvom mestu čuvao bih telefon kao oči u glavi i u narednih par dana bih ga sakrio da ništa ne može da mu se desi :)
Ako instaliram launcher hoće li mi to poremetiti sadašnji poredak ikonica i widgeta?

Poremetice ti, jer se menja ceo homescreen :)

Moje iskustvo je razliciti od onog sto Hektor rece... To bese na GB. Mozda na ICS nije, mada sumnjam.

O2X via TT

Znaci, ako imas instalirana 5 razlicita launchera, na svakom mozes da napravis raspores koji hoces i taj raspored ce ostati kada budes menjao (isprobavao) druge launchere. Ja imama tri komada (fabricki+go launcher+jos jedan ne znam kako se zove :)) Na svakom imam raspored ikonica koji sam napravio i koji se ne menja kada se prebacujem na jedan od ta tri launchera.

Poslednja izmena:
Pa kako se ne menja? Stavi neki novi launcher koji nisi koristio i otvori ga. Hoce li ti ostati ikonice i widgeti koje su bile na proslom launcheru? Nece. To pita sonic, nemoj ga buniti sa tim da mozes kako hoces da namestas ikonice... A i sto bi menjao izmedju 3 launchera stalno koji su uvek aktivne aplikacije, dosta mi je i jedna :)

Svaki launcher pamti kako je podesen, ne koristi podesavanja drugog (mada ima neki kao go launcher koji pitaju da li hoces da se instalira neki desk migrate, pa da prekopira podesavanja). Ne znam oko cega komplikujete.

Poslednja izmena:
Ako instaliram launcher hoće li mi to poremetiti sadašnji poredak ikonica i widgeta?

Da, ali on je ovo pitao. Znaci kad bi stavio drugi launcher, na tom launcheru novom mu ne bi ostao isti raspored. Nego bi morao opet da postavlja... Kada bi se vratio na stari, ostaje mu kako je i bilo na starom.

Evo još pitanja :)
Koje sve fajlove uspevate da prebacite sa kompa na telefon preko plavog zuba? :)
Ja mogu samo slike i pdf, dok npr zip ili apk ne mogu.

A WIFI i USB ne koristis? :)

Koristim, ali nekada mi je lakše da nešto malo prebacim odmah preko toga, nego da povezujem kabl ili palim airdroid.

Ako ti je lako preimenovati fajl pre slanja, samo mu promeni ekstenziju npr. iz .apk u .jpg i proci ce.

Te akrobacije se nisam dosetio. Mada za to vreme koje utrošim na menjanje ekstenzije mogu da upalim airdroid i prebacim k'o čovek.

Magija ili ne, nesto veoma simpaticno mi se desava. Posto nexus ima go qrac :D od rintonova, stavio sam u system/media/audio/ringtones (ili kako ves ide....) jedan rington sa LG-a :d "Anticipation" (mnogo jaka melodija) i sve to lepo radi ali samo jedanput. Znaci odradi tu pesmicu jedanput i posle samo vibrira, nece ponovo da ponovi melodiju. Sa ugradjenim zvucima/melodijama sve lepo radi, znaci non-stop se muzika cuje, dokle god me neko zove a ja se ne javim.

Čini mi se da je neko već pisao o tome na xda. Probaj tamo da vidiš šta piše, a probaću ja kada dođem kući da vidim kako će se meni ponašati.

Radi ovaj programcis sa linka. Samo treba dozvoliti da program sam prebaci na Silent, i onda iz samog programa odabrati zeljeni ringtone.

Šta znači kada ikonica za signal ili za wireless postane siva?

Kod mene kad posivi wireless, znaci da sam prikljucen na lokalnu mrezu, ali nema neta (do skoro sam imao problem sa ruterom, pa otuda iz znam :))

Vrh Dno