Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

I ja sam na toj verziji, ali bila je procurela 4.0.4 verzija. Mada mislim da je samo za CDMA verziju telefona, ima na xda ako te zanima. Dosta stvari je ispeglano.
Video sam pre neki dan da su rekli da će uskoro biti update za nexus s, pa može da se desi da bude nešto i za nas.

Poslednja izmena:
  • Noticeably Faster
  • Android OS bug fixed (in battery stats)
  • Long-pressing on a blank spot on the last page of app tray bug is gone
  • New Radios. 3G/4G switching MUCH better. Don't even notice it changing.
  • Improved signal strength
  • New Power Menu. New from 4.0.2, familiar to those who have used a stock 4.0.3 rom. Screenshot here
  • PRIMELA03 Bootloader
  • Faster boot up time
  • Auto-brightness Functionality changed. Smooth transition
  • Holding down camera button now refocuses again
  • Multitouch issue seems resolved. Screenshot here
  • Autorotate is faster
  • Browser performance noticeably improved
  • Recent apps list opens faster
  • Miscellaneous camera UI changes
  • Increased volume
  • Keyboard fixes
  • Updated News & Weather app UI
  • Improved quick controls in browser. New when coming from 4.0.2. Present in 4.0.3. Screenshot here (Update: 02/05)

I meni radi super, ali desi se nekada da zaštuca, i live wallpaper—i koče telefon puno (mada ih ni ne koristim). Mislim da nemam druge primedbe.

Vrati ga na GB da ne stuca :D

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Gde mogu da nadjem gumenu providnu masku i zastitnu foliju za ekran doticnog?

Ebay, amazon :D
Šalu ne stranu, nemam pojma. Nije popularan telefon kod nas, tako da mislim da nećeš lako naći.
p.s. Jednom se živi, batali te gluposti :)

Poslednja izmena:
- Restartuje se sam od sebe
- Zvucnik se slabije cuje nego na Nexus S recimo
- Multitasking taster ima malo kasnjenje
- Povremeni problemi sa signalom i edge internetom: npr otvaram neku web stranu i net prestane da radi iako je i dalje konektovan
- Kalendar widget ne prikazuje dogadjaje koji su podeseni da traju 'all day'

Ima jos, ne mogu da se setim sad.... Inace imam stock 4.0.2...

- Restartuje se sam od sebe
- Zvucnik se slabije cuje nego na Nexus S recimo
- Multitasking taster ima malo kasnjenje
- Povremeni problemi sa signalom i edge internetom: npr otvaram neku web stranu i net prestane da radi iako je i dalje konektovan
- Kalendar widget ne prikazuje dogadjaje koji su podeseni da traju 'all day'

Ima jos, ne mogu da se setim sad.... Inace imam stock 4.0.2...

Za ova dva meseca mi se restartovao 2 puta, i to ne u skorije vreme.
Zvučnik mi je ok (zavisi kako je ko navikao).
Nemam nikakvo kašnjenje, osim same animacije (fade in—a).
Probleme sa signalom i internetom još nisam imao.
Ovo poslednje stoji :)

Naravno, i ja jedva čekam update, ali više iz neke radoznalosti, nego iz neophodnosti.

Ima dosta ljudi na xda koji se zale na restartovanje...
Zaboravio sam da kazem i da imam multitouch probleme kad igram neke igre... I battery drain.... I automatic backlight je lose kalibrisan, zna da bude bas bas slabo osvetljenje....
U svakom slucaju, Galaxy Nexus od decembra nije dobio update... a bugova ima dosta, dosta se ljudi zale. I stvarno je vreme da to sve srede.

Poslednja izmena:
Ko zna, možda nam spremaju neko veliko iznenađenje sa sledećim updateom, pa im zato treba dosta vremena.

Ja se najiskrenije nadam.

Da spremaju iznenadjenje odmah bi to izbacili i mene nervira ovaj ICS za moj... *** official update, a bagova vise nego na beta romovima...

Ja sam poprilicno razocaran... Ali ajd kao, sacekacu jos malo da vidim hoce li izbaciti update, iako vec 3 meseca nema nista...

Da spremaju iznenadjenje odmah bi to izbacili i mene nervira ovaj ICS za moj... *** official update, a bagova vise nego na beta romovima...

Vrati ga na GB :p
Mene nervira to što se ne oglašavaju, a znaju da gomila ljudi ima problema.

Poslednja izmena:
Ebay, amazon :D
Šalu ne stranu, nemam pojma. Nije popularan telefon kod nas, tako da mislim da nećeš lako naći.
p.s. Jednom se živi, batali te gluposti :)

Verovatno ce tako i biti, ali kada vidim kada mi zena mase noktima po njemu nije mi prijatno :p. Kada sam ja u pitanju bojim se padova ,)

.

Meni se resetovao dva puta, rotacija ekrana je mnogo spora, auto brightness ne valja...

Rotacija je namerno podešena da bude spora. Na AOKP romovima može da se podesi "brzina" rotacije i kada se stavio na 10ms rotacija je mnogo agilnija, ovako po defaultu stoji na 200ms.

Je l' postoji nacin da se pojaca zvuk? Ovo i na max je jako tiho.

Probaj sa programom volume +, nekome radi, nekome ne. Samo pazi da ne preteraš, možeš oštetiti zvučnik.

Poslednja izmena:
Hvala, mislim da je malo bolje.

Malo pre sam pročitao da 4.0.5 stiže u aprilu. To su rekli neki insajder iz verizon—a i još neki drugi lik, koji su navodno pouzdani.

Pa onda to nije za GSM?

Ovaj drugi izvor se poziva na nekog operatera u francuskoj, a oni su gsm varijanta.
Moja pretpostavka je da će taj update izaći paralelno sa Sprint verzijom nexusa, a to je čini mi se 15. april.

Poslednja izmena:
Ok. Znaci, ako taj update, ne sredi sve bugove koje imam, prodajem telefon i vise nikad necu uzeti Nexus telefon. Kontam da im je dosta ovih 4 meseca da srede sve bugove.... slepci....

Vrh Dno