Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Znali tko kad ce a55 dobit android 15?Izasli su datumi za a54 cak i za a53...ali za a55 nema...barem ja nemogu naci...citao sam da se predpostavlja da bi mogao stici kad i S24 ili S23 seriji dodje...

Moguce u septrembru :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Salim se malo, jako bezobrazno sa njihove strane jer sada ce da izadje A56 sa UI 7 i da bi sto vise prodavali A56 namerno nece da puste na A55 update

^ to je nova politika Samsunga , vidite i u temi S24 . S25 serija je izašla sa A15/UI7.0 a S24 serija ne dobija i neće još bar mesec dana . Jednostavno hoće "novo" da prodaju iako realno uopšte nema potrebe menjati telefone svake pa čak ni svake druge godine .

A glavni adut prodaje je " podrška" ne znam koliko godina!!!

Ja znam da kada sam kupovao A55 preko kupujemprodajem u oktobru, dakle 6 meseci posle izlaska, A54 je bio jeftiniji za samo 10-20€ od A55, tako da im svakako ne ide nešto prodaja nijednog ni drugog. Pun je kp sa oba. I sa A56 će biti narednih godinu, dve. Ovaj A56 mi deluje ružno zbog dizajna kamera, a osim malo boljeg procesora, 45W punjenja (gde bi se telefon napunio tipa 15 min brže što je ništa) i malo bolje prednje kamere apsolutno ništa bolje od A55.

Moja cerkica kupila A55 , telefon sve je ok ali ima jedan problem ili je tako kod svakog, kad me pozove glas je previse piskav ostar bez basa ,neznam kako da objasnim
Pre na A 50 glas bio normalan

Je li joj uključen VoLTE? Meni na prošlom telefonu nije radio i još se nisam potpuno navikao na A55 od kako je aktivan VoLTE, jeste zvuk čistiji ali je i glas sagovornika nekako tanji.

Je li joj uključen VoLTE? Meni na prošlom telefonu nije radio i još se nisam potpuno navikao na A55 od kako je aktivan VoLTE, jeste zvuk čistiji ali je i glas sagovornika nekako tanji.
Da tako nesto tanji glas ostar , na moj A 52 S ukljucen volte ali glas normalno se cuje , probacu Volte

Kada puštam net preko hotspota, ako je uključen VoLTE onda poziv ne prekida konekciju, a ako nije uključen, onda konekcija puca.

Upravo. Meni se niko nije žalio a pričam podosta, ni kao MTS korisniku dok sam bio, ni na A1 trenutno. Jedino što me buni, na A1, za razliku od MTS, prilikom poziva stoji HD, HD+ oznaka ili bude bez oznake ako sam jasan, ja lično ne primećujem razliku u zvuku

Znači ko ne koristi hotspot nema nikakve prednosti od korišćenja volte

Ne nego ako pričaš sa nekim a nemaš VoLTE postoji šansa da imaš net na telefonu a i da nemaš. Zavisi od konfiguracije bazne stanice.

Ako pričaš sa nekim a imaš VoLTE onda sigurno imaš net na telefonu.

Kome treba net na telefonu dok razgovara je odvojena tema ali meni baš znači.

Da li je iko imao problem sa vlagom u usb c portu za punjenje?

Da li je iko imao problem sa vlagom u usb c portu za punjenje?
Imao sam ja,pojavljivalo se jedno 10 dana,stavio mobitel malo na radijator,ugasio-upalio i nikad se vise nije pojavilo...ispao mi mobitel u snijeg,odmah sam ga izvadio,ali je 10 dana pokazivao kao da ima vlage...

Imao sam i ja problem na A72. Nije imao nikakav kontakt sa bilo kakvom vlagom, a poceo je da mi izbacuje gresku i nije hteo da se puni. Probao sam da osusim nekoliko puta USB C ulaz od telefona sa fenom za kosu (ako budes to radio, napravi razdaljinu i nemoj na najjace) i to bi privremeno resilo problem. Na kraju se ispostavilo da je USB C na USB C kabl bio u pitanju, vec godinu dana nije izbacio gresku.

Pričao sam sa podrškom da vidim jel moguće da se prijavi za one ui 7 beta testing, ali izgleda da nije za našu regiju... Podrška kaže da za naš uređaj update stiže sredinom aprila/početkom maja...

Jel ima neko A55 a da se igra sa video klipovima iz drona, 4K 60fps. I da li mislite da je dovoljan A55 ili doplatiti malo za S24FE?
Čisto zbog procesora, što i jeste za ovo najbitnije, mislim. Ostalo na telefonu je zanemarljivo zahtevno što meni treba ...
Vidim i da A55 ima USB 2, a S24FE USB 3, znači jer klipove prebacujem iz drona USB-C adaprerom. To je kao na kompu ili sam ovo pogrešno skapirao?

Nazad
Vrh Dno