Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

To ne mora da znači, zašto ne bi mogao april security patch i one ui 7.0 istog meseca? 😂

Da je s serija pa i ajde, za a seriju tesko, ali ne i nemoguce.
Meni majka nije zadovoljna sa martovskom zakrpom, kao da joj se brze prazni baterija kad je na 4g.

Негде сам прочитао у јуну, али и то могу да помере.

Primetio sam da mi kamera uglavnom preterano eksponira fotografije za moj ukus pa uglavnom rucno slajderom pomeram da bude kako mi odgovara. Postoji li opcija da se namesti fiksna kompenzacija ali da ne mora da se ulazi u pro mod svaki put.

The stable One UI 7 release for the Galaxy A55 bears the firmware version A556SKSU4BYD9 in Korea. Users in other markets may or may not get the same build, but the changes will remain the same. We are talking about Samsung’s Android 15 update with tons of new features, including AI enhancements.

While beta users will get a small OTA package that takes them to the stable build, Galaxy A55 users on One UI 6 will receive a massive update weighing several gigabytes. From UI changes and animation upgrades to new camera features, additional customization options, and new AI-driven experiences, One UI 7 has plenty on offer.

Je li Galaxy a55 prevelik za nekoga tko je uglavnom koristio 6.2inc do sad.
Kakvi su dojmovi nakon duze upotrebe na dimenzije uređaja i na bateriju

Na dimenzije se naviknes ili ne, to ne moze niko da ti kaze.

Baterija je odlicna

Je li Galaxy a55 prevelik za nekoga tko je uglavnom koristio 6.2inc do sad.
Kakvi su dojmovi nakon duze upotrebe na dimenzije uređaja i na bateriju

Ја сам прешао на А55 са А52с. Добио службени.
Разлика у величини и тежини је мала али имам утисак као циглу да имам у рукама. Невероватно колико 25 грама прави разлику.
Искрено, не верујем у спецификацију на Гсм арена...измеричу сам 😁
И коцкастији је и дебљи. Скроз неудобан за држање једном руком.
Има бољи екран, некако светлији.

Али да нема Есим вратио бих се на А52с. Ужас колико је неудобан.

Jeste, baš je cigletina A55. Nisam probao A56 ali kažu za njega da je to donekle ispravljeno i da je dosta udobniji, a baterija slična, pa kome je to bitno bolje ići na njega.

A 55 je mnogo bolji izbor od A 56. Brze punjenje na ovom modelu vazi samo na papiru. U praksi je ostalo identicno. Sva unapredjenja koja je ovaj model doneo u odnosu na proslogodisnji padaju na zemlju kad se shvati da je prihvatanjem novog starog kamera bloka upravo sa ciljem da se jasno razdvoje A i S serija, jer je na proslogodisnjem istupu sansung sam sebi pucao u noge, jer je brdo njegovih korisnika S serije bilo nezadovoljno zbog svih tih ljudi koji za dosta manje para nose telefone slicne njima, barem na prvi pogled.

Ko kako voli. Meni se više sviđa dizajn kamera na A55.
Ali zato A56 bolje leži u ruci.

Veoma su slicni A56 malo duzi i malo tanji,i laksi.
A55 je bio cigla,ali se naviknes.
Veliki ekran i da je zgodan u ruci ,tesko.

Stigao za A556B
1000013602.jpg

Videcu da probam da instaliram kod majke kad dodjem. Njoj je baterija bruka trenutno i zadovoljna je tel.

Žašto se opirete kada svi znamo da nećete izdržati, pre ili kasnije pokrećete update 😂
Malo mi ružna ova pilula sa procentom baterije.

Poslednja izmena:
Nije problem apdejt, nego reset telefona i nanovo podešavanje.

Da, zašto bi to radio?

Nazad
Vrh Dno