Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Po ovome android 15 i one ui 7 dolazi u maju.
Znači oneui 7 da ocekujemo u maju ?Априлска закрпа
Sve zavisi od regije. Najranije u junu, za neke regije julKad se ocekuje oue ui 7 za ovaj model?
The stable One UI 7 release for the Galaxy A55 bears the firmware version A556SKSU4BYD9 in Korea. Users in other markets may or may not get the same build, but the changes will remain the same. We are talking about Samsung’s Android 15 update with tons of new features, including AI enhancements.
While beta users will get a small OTA package that takes them to the stable build, Galaxy A55 users on One UI 6 will receive a massive update weighing several gigabytes. From UI changes and animation upgrades to new camera features, additional customization options, and new AI-driven experiences, One UI 7 has plenty on offer.
Ima oštre ivice, nije baš najsrećnije urađeno.Je li Galaxy a55 prevelik za nekoga tko je uglavnom koristio 6.2inc do sad.
Kakvi su dojmovi nakon duze upotrebe na dimenzije uređaja i na bateriju
Je li Galaxy a55 prevelik za nekoga tko je uglavnom koristio 6.2inc do sad.
Kakvi su dojmovi nakon duze upotrebe na dimenzije uređaja i na bateriju
Po cemu A56 bolje lezi u ruci, sta je izmenjeno u odnosu na A55, posto imam A35 koji ima isti dizajn kao A55 i katastrofa jeKo kako voli. Meni se više sviđa dizajn kamera na A55.
Ali zato A56 bolje leži u ruci.
Tanji je, ivice nisu tako oštre, lakši je i bolje leži u ruci. Najbolje da odeš u neku prodavnicu gde je izložen i lično se uveriš.Po cemu A56 bolje lezi u ruci, sta je izmenjeno u odnosu na A55, posto imam A35 koji ima isti dizajn kao A55 i katastrofa je
Za A55 je 4 godina.Pa imaš 7 godina podrške. Ako zabrljaju ima vremena da poprave. 🤣
Reset telefona?Nije problem apdejt, nego reset telefona i nanovo podešavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari