Pa ako dobijaju stariji modeli, naravno da će i A55. Pobogu. Pa nije Samsung neka tamo leva firma, 4-5 verzija su obećali.![]()
One UI 7 Release Timeline: Samsung’s Latest Software Upgrade Explained - PUNE.NEWS
Samsung One UI 7 Release Date: Timeline, Features, and Eligible Devices Samsung has officially unveiled One UI 7,…pune.news
A55 potpuno bez podrške!!!
Pa nisu ga izostavili. Lepo piše Q2 mid range devicesNešto tu smrdi, nisu ga slučajno izostavili, a i prošli security update je kasnio 2 meseca, A54 i stariji već bili dobili isti.
nesto ne verujem u ove tvoje tehnike za ustedu baterije. 4g je na mnogim mestima bolje pokriven nego 3g, a bice sve vise toga kad se pocne gasiti 3g i tamo gde ga sad ima (A1 vec gasi). a ako koristi hotspot dok ima i pozive, nece se proslaviti sa 3gNa obe kartice ti je slab signal i jos VoLTE aktivan. Prebaci se na 3G, imaces bolji signal, manje ce da srce bateriju i ako ti je to bitno, manje ce da zraci.
Ako nađeš S23U kupi njega - ima ga u oficijelnim radnjama - a ako ne S24U i bićes miran , ali malo skuplji od S23UIskreno da vam kazem ja ne znam da li da pljunem neku vecu lovu za S24/25U ili ip16pm ili a55/6
Ne menjam cesto telefone po 4-5g i meni u sustini najvise sluzi kao muzika (spotify ili moba zavisi) da li u kolima,motoru ili brodu...
Leti sam na brodu po celi dan i znaci treba mi muzika, malo GPS, prognoza vetrova i malo drustvene...
U sustni nisam neki zahtevni korisnik (i ako sam IT-u ceo zivot) ali nisam paljevina... Citam kao A serija se ce se usporiti posle nekog vremena ja iz svog iskustva i mojih potreba nisam primetio i ako ovaj moj sada vec imam 5 god
S serija bolja kamera, brzi procesor sve je to lepo ali niti igram igrice niti mislim da su ove kamere lose za moje potrebe
Nije mi do para, nego ne znam sta bih ja licno drasticno dobio sa flagshipom za moje potrebe
Eto malo sam vas udavio izvinite![]()
Jeste slab signal kada sam kući i to baš u dnevnoj sobi gde najviše boravim je najslabiji. A1 3G signal jedva da i hvata, spušta me na 2G. Dosta bolja situacija je u dečjim sobama koje su orjentisane na suprotnu stranu kuce ka ulici. Ne mogu što kaže @pajica123 da se zezam sa prebacivanjem 3G /4G zbog uštede par procenata baterije. Što se zračenja tiče ne znam šta bih ti rekao, od toga se ne može pobeći.Na obe kartice ti je slab signal i jos VoLTE aktivan. Prebaci se na 3G, imaces bolji signal, manje ce da srce bateriju i ako ti je to bitno, manje ce da zraci.
Nisam postavljao nikakvu foliju, jedino ako fabricki dolazi sa zastitnom folijom na staklu ?Meni deluje kao da imaš neku foliju preko stakla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari