Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Stigao februarski security update
Da tako nesto tanji glas ostar , na moj A 52 S ukljucen volte ali glas normalno se cuje , probacu VolteJe li joj uključen VoLTE? Meni na prošlom telefonu nije radio i još se nisam potpuno navikao na A55 od kako je aktivan VoLTE, jeste zvuk čistiji ali je i glas sagovornika nekako tanji.
Da to je to ,iskljucio volte i mrezu sa 5g stavio na 4g i sad je dobroJe li joj uključen VoLTE? Meni na prošlom telefonu nije radio i još se nisam potpuno navikao na A55 od kako je aktivan VoLTE, jeste zvuk čistiji ali je i glas sagovornika nekako tanji.
Vidim svi jure volte a koj razlog neznam , samo znam da je bez Volte daleko bolje ( za mene) ja koristim A 52 a cerka A55 oboje Yetel mrezaVolte je zlo. Prevara najobičnija koju nam poturaju da bi njima bilo lakše
Imao sam ja,pojavljivalo se jedno 10 dana,stavio mobitel malo na radijator,ugasio-upalio i nikad se vise nije pojavilo...ispao mi mobitel u snijeg,odmah sam ga izvadio,ali je 10 dana pokazivao kao da ima vlage...Da li je iko imao problem sa vlagom u usb c portu za punjenje?
Izglesa kao sto si rekao da se skida premaz. Sećam se da sam imao isti problem sa nekim sony telefonom pre X godina.Jel ima neko problem sa belim flekama/mrljama po socivu koje ne mogu da se ociste ? Da li je moguce da ima antiglare premaz koji je krenuo da se ljusti ? Pogledajte prilog 479364
Koji je izvor?Sledeći mesece izlazi A15/UI 7.0 za A55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari