Imao sam ja jedno 4-5 puta za ovih godinu dana koliko imam ovaj telefon.На синовом телефону се дешава на пар дана да екран престане да реагује и само ресет телефона помаже. Да ли је неко имао овај проблем?
Imao sam ja jedno 4-5 puta za ovih godinu dana koliko imam ovaj telefon.На синовом телефону се дешава на пар дана да екран престане да реагује и само ресет телефона помаже. Да ли је неко имао овај проблем?
Hvala na informaciji!Nema ni kod mene ali na Gmail stize normalno povezan nalog, notifikacija sa zvukom i slikom, tosu oni nesto blokirali nemoze dase ukljuci
Na obicnom A52 4G, 5.1 super radi. Baterija se ne trosi brze.Ne bih žurio sa One UI 5.1 jer sam na na internetu našao primedbe da je bagovit i da čak povećava potrošnju baterije. Navodno u toku je priprema update-a kod Samsunga.
Interesantno je da A52 je dobio, a A52s još nije. Verovatno će ovih dana, ali ćudno stvarno.to je baš prejeftino prošao. imao je baš sreće.
inače, od supruge a52s još uvek nema one ui 5.1, dok je na primer skoro cela m*2 serija već dobila to ažuriranje. kod mene na a53 davno došao.
Ne bih žurio sa One UI 5.1 jer sam na na internetu našao primedbe da je bagovit i da čak povećava potrošnju baterije. Navodno u toku je priprema update-a kod Samsunga.
Na koju opciju misliš?
Upravo je obican A52 4G dobio apdejt koji ima tu opcijukad otvoriš sliku u galeriji i onda dole u desnom uglu hamburger meni, druga opcija (ispod "detalji") je "poboljšaj kvalitetu slike". i samsung softver odradi fantastičan posao. to nema na a52s niti jeftinijim prošlogodišnjim modelima.
btw, kod supruge se desio problem nakon ažuriranja na one ui 5.1. sistem prikazuje da zauzima preko 93gb prostora. ide factory reset preko vikenda. na a53 nikakvih problema.
Po defaultu telefon ne zna koliko zauzimaju aplikacije, mora da se odobri u Storage meniju inače pod System računa i Apps.btw, kod supruge se desio problem nakon ažuriranja na one ui 5.1. sistem prikazuje da zauzima preko 93gb prostora. ide factory reset preko vikenda. na a53 nikakvih problema.
Po defaultu telefon ne zna koliko zauzimaju aplikacije, mora da se odobri u Storage meniju inače pod System računa i Apps.
Ima u aplikaciji opcija da se očisti cache. Podešavanja/ Podaci i memorija/Korišćenje memorije/Očisti kešVidi ako koristi aplikaciju telegram koliko zauzima.Mom drugu je ta aplikacija pojela 105GB memorije.Ja nisam mogaonda verujem dok nisam video.Inace i Viber,tiktok,snapchat isto mogu mnogonda pojedu memorije
ImaJel ima nekom da je sve ok na 52s?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari