Most spustaju plaćenici, a ti im daješ podršku, odnosno covering fire sa druge strane dok prčkaju oko kontrolne table mosta. Ti tek nešto malo pred kraj odradiš spustanje, ali tek kada oni dovoljno spuste most da možeš preko njega da preskočiš na drugu stranu.Zna li neko kako da predjem onaj deo sa placenicima sto bleje u onom nazovi vudu (ukletom) selu i kao ne mogu da nadju put odatle? I kako se spusta onaj podignuti most koji vodi u Lumansk? Sve sam zive pobio ali most se ne spusta. Any ideas ?
Zna li neko kako da predjem onaj deo sa placenicima sto bleje u onom nazovi vudu (ukletom) selu i kao ne mogu da nadju put odatle? I kako se spusta onaj podignuti most koji vodi u Lumansk? Sve sam zive pobio ali most se ne spusta. Any ideas ?
Pa sve su ti lepo ljudi objasnili , šta sad tu nije jasno?Sa leve strane mosta nadiru banditi , na brdu se pojavljuju snajperist, desno od mosta se pojavlju Mercenaries koji treba u ovom slučaju da poštediš.Oni su ti koji treba da spuste most a ti i društvo sa ove strana mosta im obezbeđujete podršku.Kako da se spusti most sam od sebe.Pobio si i one koje nisi smeLjudi, ne znam dal kapirate ali ja sam pobio sve sa one strane mosta - SVE. Nikog zivog tamo nema. A ti placenici o kojima pricate su u onom military selu u nekom "bouble-u" i ja ne znam sta treba da uradim da bih pokrenuo odatle. Kaze da pricam sa njima i ja sve ispricam sa svima i nista. Boles'
Pa skini taj što ti nude u prodavnici.Pronađi 1.5.10 peč i onda odgovarajući lek.hocu da odigram CS nakon sto sam prvobitno odustao zbog bugova.
ima da se kupi samo 1.5.07 verzija sa lekicem kod mene u prodavnici pa me zanima da li mogu da koristim patch 1.5.10 preko njega i kako jer vidim po komentarima da igra radi ok sa ovim 1.5.10 patchom.
Prvobitno sam odustao na pocetku kada se pociste na banditi na onoj farmi s pocetka i cekas pojacanje koje nikad ne dodje pa ne bih opet da cekam...dosta sam se nacekao...:d
Teško da neće biti dobro.Provereno od mnogih.Draske73 mi je svedok.ok hvala na savetu skidam 1507 pa patchujem 1510 pa lecim sa 1510 pa sta bude...
Sa kojim patchom valja igrati Clear Sky Complete 1.07?
imas par strana ranije stracev predlog - terrain pack (ima link) i nista vise...ja sam tako odigrao i mogu reci da je mod odlican, poboljsava grafiku i time doprinosi atmsferi ali opet ne menja orginalni smek.
Ne poboljsava, bolje batali i odigraj neku moderniju igru sa boljim teksturama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari