Nemogu da verujem da ste svi izgubili opremu.
Ja sam lepo otisao do najblizeg sanduka prebacio svu opremu u njega i kada su me opeljesili posle one zasede u podrumu vratio sve natrag iz sanduka.:d
Nemogu da verujem da ste svi izgubili opremu.
Ja sam lepo otisao do najblizeg sanduka prebacio svu opremu u njega i kada su me opeljesili posle one zasede u podrumu vratio sve natrag iz sanduka.:d
Pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,bas mi se svidela igra na pocetku,ali...... nikako ne mogu da predjem prvu misiju (help with tower) ili tako nesto ,kada dodjem tamo jednostavno se nista ne desi,ubijem svinju pridjem toweru (ili se popnem) i nista? sta treba da se desi da prodjem dalje?
Ne znam da li si do sada već rešio problem, ali isto se i meni desilo a na rešenje sam nabasao sasvim slučajno, naime pošto me onaj na tornju nije fermao ni 2% ja se samoubijem pošto više nisam znao šta bih... e sad, sledeći put kad od prvog autosave-a ideš ka tornju probaj da pridješ sa neke druge strane. Kod mene je ovo upalilo.
@nex999 Kod mene je tu vec bilo ukljuceno sva 4, i tek kada sam stavio 1 jezgro onda je FPS pao, pa sam ponovo vratio i onda se FPS podigao koliko je i bio, znaci nije igra koristila samo jedno od pocetka ..?
Isto i kod mene, rade u startu oba jezgra...
Isto i kod mene, rade u startu oba jezgra...
AMAN LJUDIIIIIIIII, kad moram da se derem.
Tako je kod svih, rade sva jezgra, ali poenta je da izadjete iz igre dok ste u meniju, i u Task Manageru, iskljucite (ok) PA PONOVO UKLJUCITE SVA JEZGRA (ok), PA SE TEK ONDA vratite u igru. Tada bi igra trebalo da prepozna ostala jezgra.
A vi pretpostavljam odete u Task pogledate rade sva jezgra, ok i vrnete u igru :smash:.
Ovako sam ja razumeo, nisam jos probao.
Sacekaj da padne mrak...:-devil-:Atmosfera, nije mi to to...ovo histericno trcanje tamo-vamo u mocvari mi ne dozvoljava da uzivam i malo ubija onaj spooky element koji je imao SoC.
Vintorez imas u kordonu(ako zelis da roknes prijateljskog stalkera,samo pazi da te niko ne vidiNego gde rekoste da ste nasli vintorez?U mocvari, ali gde?
AMAN LJUDIIIIIIIII, kad moram da se derem.
Tako je kod svih, rade sva jezgra, ali poenta je da izadjete iz igre dok ste u meniju, i u Task Manageru, iskljucite (ok) PA PONOVO UKLJUCITE SVA JEZGRA (ok), PA SE TEK ONDA vratite u igru. Tada bi igra trebalo da prepozna ostala jezgra.
A vi pretpostavljam odete u Task pogledate rade sva jezgra, ok i vrnete u igru :smash:.
Ovako sam ja razumeo, nisam jos probao.
Sacekaj da padne mrak...:-devil-:
Vintorez imas u kordonu(ako zelis da roknes prijateljskog stalkera,samo pazi da te niko ne vidi).
I da , na vrhu gard tower-a(swamp) imas optiku za kalasnjikov...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari