http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=148757
Da li RTS emituje u rezoluciji 1080i, i da li uopše emituje u "interlaced" modu, ili je ovo još jedan u nizu Mondo EPIC FAIL.
Malo su podigli.. Nažalost ne može se videti razlika jer ovih dana samo breze i barse puštaju....
Da li bi neko mogao da mi da savet koja je najbolja antena za digitalni rts, ja sam se namucio sa sobnom antenom sa pojacivacem, uhvati signal 55-60 ali mi slika secka, da li bi neko mogao da mi preporuci neku dobru antenu? Negde sam procitao da nevalja da se ima pojacivac jer on kao nije dobar za digitalni signal, i kada sam trazio dig. signal kada mi je bila najbolja slika na analogni rts2 sa Avale nisam imao dig signal i obrnuto. Inace nalazim sa u naselju Jerkovic i okrenut sam ka suprotnoj strani od Avale. Hvala unapred na odgovorima.
Sada bitrate nije statičan, već je ceo paket u statističkom multipleksiranju, tj. varajbilan bitrejt, prema potrebi.
Međutim, po tvojoj priči čini mi se da hvataš refleksiju signala?!?
Hvala na odgovoru, kupicu logu pa cu probati, a sta mu dodje refleksija signala i koliko bi trebala da mi bude jacina signala da mi ne bi kocila slika?
Da li neko moze da mi objasni zasto mi RTS HD ne radi? Sliku nemam, cuje se zvuk, ali mi pise HD NOT SUPPORTED! Ostala 3 kanala rade super.. Pozz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari