Aleksandar_M
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.08.2008
- Poena
- 320
Vidim komentare da je krenuo i u Vektoru...
Samo čujem da nema komentara, jel tako i na DVB-T ?
Drugi dan LS nije bio?
Vidim komentare da je krenuo i u Vektoru...Samo čujem da nema komentara, jel tako i na DVB-T ?
Krenuo i tenis u HD, ovaj put u domaćoj produkciji.
Takav je regulani feed koji šalju poljaci sa ovog EP (provereno)
Most of the time interlacing works fine, but for fast moving images, such as sports like baseball and hockey it can cause problems which manifest themselves as a 'stepping' effect on-screen. Progressive scan signals don't have this problem and so are better suited to sports.
ESPN puts it like this: 'Progressive scan technology produces better images for the fast moving orientation of sports television. Simply put, with 104 mph fastballs in baseball and 120 mph shots on goal in hockey, the line-by-line basis of progressive scan technology better captures the inherent fast action of sports. For ESPN, progressive scan technology makes perfect sense.
Ako je njihov feed kako ti kazes 720p...
Kako onda na netu mogu da se skinu ovakve stvari:
EuroBasket.2009.QF.Russia.vs.Serbia.1080i.HDTV.H264-SkaRa
Technical Specs
VIDEO CODEC.......: H.264
Video Bitrate.........: 12,7 Mbps (Average)
Video Aspect Ratio..: 16:9
Video FPS.............: 1080i @ 25fps
Audio .................: AC3 384Kbps (Polish)
Ripped by.............: SkaRa
Aired...................: 17/09/2009
RUNTIME..............: 97 min
Size ....................: 8.71 GB
Znaci ovo je jos obradjeno kako bi bilo smanjeno,sto znaci da je signal jos kvalitetniji u originalu.
Sada mi nista tek nije jasno zbog cega se RTS glupira i prodaje nam maglu.
To za mene nije HD sto oni nama pustaju. :trust:
Čist feed je u 4:2:2 dvb-s2 u 720p na 7e. Dosta kuća to prebaci u 1080i. Tako radi Sky sport, oni čak i običan SD materijal upscaluju, recimo sve NFL utakmice koje idu na SS3 nedeljom.
Originalna slika ovog prvenstva je na TVP HD (kodirano u NDS-u na Astri i HotBirdu)
Čekajte ljudi, što je tih 12 mbita bitratea proseka loše ako neko to prepakuje posle.
U tom prosečnom bitrateu 1080p filmovi kada se prepakuju izgledaju super. Nije isto bitrate živog prenosa i bitrate prepakovanog videa.
Sigurno je prepakovao.
Već sam rekao da nije merilo SC ili snjimljen video, treba gledati sve te programe uživo
Čim naplate svu zaostalu TV pretplatu :-devil-:... preambiciozni su ako misle da će uspeti da odrade sve do 2012, živi bili pa videli.
ja koliko sam shvatio iz onih imbecilnih reklama, u vojvodini se jedino i plaća pretplata.
Trebali smo mi prvi da dobijemo a ne beograd, ili bar istovremeno
Uvek se setitmo da je ovo experimentalni program. U pitanju su probe Bitrate vs kvalitet vs format!! Takodje neki dekoderi bolje reaguju neki losije itd, itd..Cak mozda i RTD radi probu SD signala upkonvertovanog na SD. Bitno je da sigurno ide napred!!!
ja koliko sam shvatio iz onih imbecilnih reklama, u vojvodini se jedino i plaća pretplata.
Trebali smo mi prvi da dobijemo a ne beograd, ili bar istovremeno
Ali su i sport uspeli da unazade svojim komentatorima (čast izuzecima). I mnogi sportski novinari su izgleda talenat prodali đavolu da bi prešli na RTS, što je uslovilo drastičan pad njihovog kvaliteta.
Ali da ne kvarim ovo lepo sportsko veče![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari