Definitivno će prenos Olimpijskih igara ići i u HD.
Definitivno će prenos Olimpijskih igara ići i u HD.
Pa posto su Igre pocele, jel moze neki info da li ide u HD?
Nije cijela zemlja inertna, već nemaju ljudi love...
Izvini ali ne znam o kojim "ljudima" pricas. Ja pricam o RTS-u i slicnim drzavnim firmama koje su se _obavezale_ na uvodjenje HDTV do 2012. godine (ili na nesto drugo, poput number portabilityja).
Al' spomenuh par puta. Digitalna TV ne mora biti HD.
Izvini ali ne znam o kojim "ljudima" pricas. Ja pricam o RTS-u i slicnim drzavnim firmama koje su se _obavezale_ na uvodjenje HDTV do 2012. godine (ili na nesto drugo, poput number portabilityja).
E o toj inertnosti pricam, bas ih briga sto su preuzeli tu obavezu, a para imaju - dovoljno je pogledati samo koliko RTS uzima na pretplatu, pa na SMS igre, pa na reklame... Sta mene briga sto imaju 10.000 zaposlenih, to je njihov problem, za uvodjenje HDTV imaju i opremu i sve sto treba samo ih MRZI.
RTS kao javni nacionalni servis se ne bavi digitalizacijom etra, jer inace proizvodi kompletno digitalni signal. Vlada je formirala posebno preduzece koje ce se baviti difuzijom signala pa tako i digitalnog. Preporuke Evropske su da se do 2012 predje na digitalno emitovanje a obaveza od 2016, HD se nigde ne pominje.. eto cisto malo informacija jer ovde se svasta prica!!Izvini ali ne znam o kojim "ljudima" pricas. Ja pricam o RTS-u i slicnim drzavnim firmama koje su se _obavezale_ na uvodjenje HDTV do 2012. godine (ili na nesto drugo, poput number portabilityja).
E o toj inertnosti pricam, bas ih briga sto su preuzeli tu obavezu, a para imaju - dovoljno je pogledati samo koliko RTS uzima na pretplatu, pa na SMS igre, pa na reklame... Sta mene briga sto imaju 10.000 zaposlenih, to je njihov problem, za uvodjenje HDTV imaju i opremu i sve sto treba samo ih MRZI.
...jer inace proizvodi kompletno digitalni signal.
RTS kao javni nacionalni servis se ne bavi digitalizacijom etra, jer inace proizvodi kompletno digitalni signal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari