Izvini, koja je to kartica BPŠ?U baba poštanskoj (mts banka), nafilujem karticu evrima i koristim beskontaktno plaćanje bilo gde po aktuelnom kursu BPŠ banke.
Izvini, koja je to kartica BPŠ?U baba poštanskoj (mts banka), nafilujem karticu evrima i koristim beskontaktno plaćanje bilo gde po aktuelnom kursu BPŠ banke.
Banka poštanska štedionicaIzvini, koja je to kartica BPŠ?
Bez problema? Kao i svaka druga visa u € i wise vrsi konverziju po srednjem kursu plus njihova naknada pa na kraju 1€ = ~116-116.5 RSD. Evo ti primeri od pre neki danOno što još uvek ne znam ,jer nisam u Srbiji, je to kako ću, recimo, moći da kupim nešto u raspalom Maxiju (hleb i mleko), ako koristim Wise karticu, na kojoj, ponavljam, imam evre.. kad Wise ne vrši transfer evra u dinare. Wise ima samo opciju da vidiš aktuelnu kursnu listu €-RSD.
ja ne znam za brzi i jeftiniji nacin nego putem kartice, e sad sve zavisi od banke do banke, kod nekih ima provizija(2%) kod nekih nemaKako vi u Srbiji uplaćujete novac sebi na Revolut ili Wise račun?
otp banka 2.16% da budem preciznijija ne znam za brzi i jeftiniji nacin nego putem kartice, e sad sve zavisi od banke do banke, kod nekih ima provizija(2%) kod nekih nema
Mali bump, Drzave poput Severne Makedonije, i Kosova su dostupne u aplikaciji.. pa mi je malo cudno..Zdravo, da li se zna kada ce Revolut biti podrzan u Srbiji?
Severna Makedonija ima dostupan Revolut već mesec dana. Reč je o Revolut Lite verziji.Zdravo, da li se zna kada ce Revolut biti podrzan u Srbiji?
Mali bump, Drzave poput Severne Makedonije, i Kosova su dostupne u aplikaciji.. pa mi je malo cudno..
Kad se NBS i država odreknu svog dela interesa koje gube dolaskom fintech, a pre toga EU postane članica rusko-kineske 'federacije', što znači nikad.A jel se zna mozda kada ce to doci u Srbiji, posto sam drzavljanin RS. Hvala
Prvi put kada sam uplatio 10 evra nije bilo provizije.
Sada sam uplatio sa iste Mts kartice na kojoj imam i dinare i evre i za prebačenih 50 evra sa kartice je skinuto 51,08 evra:
Je li bilo na kraju provizije ili ne? Ako nije da i ja otvorim racun u BPS posto preko moje OTP revolut uzima 2.16% provizijePrvi put kada sam uplatio 10 evra nije bilo provizije.
Sada sam uplatio sa iste Mts kartice na kojoj imam i dinare i evre i za prebačenih 50 evra sa kartice je skinuto 51,08 evra:
Pogledajte prilog 390514
Pogledajte prilog 390515
Bilo je.Je li bilo na kraju provizije ili ne?
Znaci isto je, hvalaSada sam testirao tako što sam prebacio 10 evra i skinuto je 10,22 (na Mts Banka kartici imam i evre i dinare):
Pogledajte prilog 396613
Rođen sam u Hrvatskoj pa imam i srpske i hrvatske papire. Revolut sam otvorio sa putovnicom (pasoš na srpskom).
a reg? ne moze? sa makedonskim pasosom? ja pokusao nece.Revolut Lite postao dostupan u Makedoniji. Oni koji su se prijavili za betu dobivaju pozivnicu da im je account spreman.
Ljudi koji su na listi čekanja dobivaju pozivnicu da se pridruže i uspevaju. Nedavno su na makedonskom Redditu pisali o tome, skoro svi sa liste čekanja su dobili poruku da je account spreman. Uskoro valjda ide za i one koji nisu na listi čekanja.a reg? ne moze? sa makedonskim pasosom? ja pokusao nece.
Ja sam podizao stalno jedno vrijeme, bankmati otp i halk banke ne uzimaku proviziju. Dinare sam dizao, za eure ne znam iskrenoDa li je neko podizao dinare na bankomatiusa Revolut ili Wise karticama?
Da li postoji banka na čijem bankomatu je moguće podići evre?
Značilo bi mi i dinare da mogu da podignem, bez provizije, naravno. Letos sam, probe radi, poslao sam sebi 50€ na Račun Plus, BPŠ i naplatili su mi 50%, stiglo samo 25€, van svake pameti.Ja sam podizao stalno jedno vrijeme, bankmati otp i halk banke ne uzimaku proviziju. Dinare sam dizao, za eure ne znam iskreno
Revolut, po njihovom. E sad, oni su malo podigli sebi proviziju u zadnjih mjesec-dva. Ono sto ja npr radim je da nekad sibnem sebi sa revoluta na debitnu karticu. Slat je van svake pameti posto je to swift i to je stvarno skupo. Ako nemas otvori sebi u revolutu RSD racun pa vidi koji je kurs kad bi radio konverziju i poredi sa srednji ovdje i uporedi koliko bi te kostalo kad bi poslao na karticu BPS ako podrzava instant placanjaZnačilo bi mi i dinare da mogu da podignem, bez provizije, naravno. Letos sam, probe radi, poslao sam sebi 50€ na Račun Plus, BPŠ i naplatili su mi 50%, stiglo samo 25€, van svake pameti.
Dinare si podizao sa Revolut ili Wise karticom? (pošto je moje pitanje glasilo za obe..).
Po čijem kursu se vrši konverzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari