Šta je novo?

Revolut beta

Izgleda da nas je Revolut skinuo sa liste čekanja...app stalno izbacuje neku grešku i nikako se ne može doći do onog ekrana gde vam prikazuje koji ste na listi čekanja. E sad...ili su odlučili da se pozdrave sa nama ili se nešto drugo sprema.
Pre ce biti da je neki bug. U zadnjih godinu dana uveli rsd valutu, od skora i slanje/primanje rsd. ..tesko, samo vise smara koliko su spori sa dolaskom. Dok dodju sve ce banke poceti da naplaćuju dizanje sa njihovom karticom na atm-u 😅😂 pa ona stavka besplatno dizanje ce biti samo na papiru. Za sada samo addiko i halkbank atm su bez naknade i msm aik. Ostale naplacuju.

Pokusavam da se beta registrujem, i na poslednjem koraku zabode i nece dalje.
Jasu li nas batalili ili...?

Pokusavam da se beta registrujem, i na poslednjem koraku zabode i nece dalje.
Jasu li nas batalili ili...?
Zna da zabode, ali svakako i da ne zabode dobio bi samo obaveštenje da ćeš biti "uskoro" pušten unutra. Još uvek ni na vidiku naša zemlja nažalost...

meni od juce ja mislim reg sam se za beta revolut ali izgleda da su odustali nzm nista ...
Kažem ti, već godinu i nešto isti tekst stoji kad se registruješ za betu, a za običan revolut ti stoji isti queue broj isto toliko, preko godinu dana od kad je "najavljen za Srbiju".

Bez problema sam poručio Revolut karticu u Srbiju sa hrvatskim papirima pošto podržavaju slanje bilo gde. Odradio neki crypto kviz gde sam dobio oko 70 kuna, to prodao i taman mi je pokrilo oko 45 kuna poštarine.

Odlično je što već odmah možeš dodati virtuelnu, a i fizičku karticu pre nego što ti stigne na Google Pay.

pa Hr je u Eu sa njhovim papirima mozes sve :p

Opet su se pojavile liste čekanja ali ovaj put bez Srbije i Crne Gore.

Nalazim se u Hrvatskoj, imam boravišnu i radnu dozvolu na 6 meseci, kao prijavu na adresi. Znam da bih mogao da otvorim Revolut ali je pitanje šta će se desiti kada napustim EU i vratim se međ' šljive?
Ima li neko iskustva?

Posaljes im skenirani dokument na HR adresu i to je to, vise te nece traziti.

Ti si u Irskoj, ili beše Engleskoj. Mene zanimaju iskustva onih koji su takvo što uradili u praksi.

Meni su isto trazili dokaz o boravistu samo jednom. Sada svaka drzava ima svoj IBAN, nije vise litvanski.
Rade kao svaka druga banka, daju kredite, osiguranja...

Uskoro ce svi dobiti IBAN drzave u kojoj zive. Supruga ima irski, kod mene jos uvek litvanski.

A mi revolut necemo dobiti nikad...

Screenshot_2023-05-10-13-20-01-776-edit_com.android.chrome.jpg
Premium za šta?
Vidim da je Srbija u listi zemalja, ali ne kapiram šta će mi Premium free na 3 meseca, ako Srbija nije podržana..?

Verovatno sto ako si iz podrzanih zemalja, ne mora da znaci da si trenutno u nekoj od tih zemalja i koristis njihov broj.

Bez problema sam poručio Revolut karticu u Srbiju sa hrvatskim papirima pošto podržavaju slanje bilo gde. Odradio neki crypto kviz gde sam dobio oko 70 kuna, to prodao i taman mi je pokrilo oko 45 kuna poštarine.

Odlično je što već odmah možeš dodati virtuelnu, a i fizičku karticu pre nego što ti stigne na Google Pay.
Da se zahvalim članu Tanderbolt jer nisam ni razmišljao da može na taj način da se otvori nalog.

Čisto radi testa prebacio sam sredstva sa Mastercard Mts banke (sada Poštanska).

Fizička kartica mi za sada ne treba pa ću koristiti samo virtuelnu.

IMG_45DB7BE43128-1.jpeg

Nazad
Vrh Dno