da 3 meseca je previse lolIzgleda stvarno da jos dugo nece biti nista od ovoga, obrisacu app pa kad krene stvarno instaliracu ponovo.
ne placa se odrzavanje racuna na primer. payo je 30$ ja mislim godisnje.U cemu je prednost u odnosu na recimo Payoneer?
takode ima kod standard verzije kartice za Revolut 200 eura podizanje bez naknade. premium 400 eura i metal kartica 600 eura.Jeste, $30, doduse vidim da je ova beta za personalni nalog, a meni to ne treba, vec biznis nalog, sto pretpostavljam nece skoro
Nema od Revolut-a nista dok Srbija ne postane clanica EU ili bar EEA, a to je daleka buducnost.Meni šalje drug da je dostupno u srb, ja se reg. Paf 7000+ na listi..
Jel neko upao pozivajući prijatelje?
aj objasni mi kako su ovi u European Economic Area (EEA), Australia, Singapore, Switzerland, Japan, the United Kingdom and the United States. samo je Svica u Evropi. mozda mi budemo u Zapadni BalkanNema od Revolut-a nista dok Srbija ne postane clanica EU ili bar EEA, a to je daleka buducnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari