Šta je novo?

Revolut beta

Evo i ja se malopre prijavio, 3446. na listi, nije nas malo...

Po svemu sudeci nikad nece ni krenut da rade...... oni ovako vise ispituju trziste

Izgleda stvarno da jos dugo nece biti nista od ovoga, obrisacu app pa kad krene stvarno instaliracu ponovo.

jel zna neko nesto koliko ce ovo da potraje? stvarno je previse. i sta im treba da krenu da rade? da mi budemo u EU? lol

Jeste, $30, doduse vidim da je ova beta za personalni nalog, a meni to ne treba, vec biznis nalog, sto pretpostavljam nece skoro

Jeste, $30, doduse vidim da je ova beta za personalni nalog, a meni to ne treba, vec biznis nalog, sto pretpostavljam nece skoro
takode ima kod standard verzije kartice za Revolut 200 eura podizanje bez naknade. premium 400 eura i metal kartica 600 eura.

Bilo bi super kadaa bi krenulo u nasoj zemlji, cuo sam pozitivna iskustva od ljudi iz Hrvatske gde posluju bez problema.
Cak je jedan kolega svojevremeno sa BH licnom (Hercegovina) normalno koristio servis preko Hrvatske.

Inace sam cuo da su pre mesec dana podneli zahtev NBS, ali da ce citav proces vrv dugo trajati i pitanje da li ce se zavrsiti uspesno.

Ako su predali zahtev a nadam se da je to tačna info moraće ovi naši to brzo da odobre 100%.

@Dzombache ovo za Revolut i za podnošenje zahteva NBS-u..koliko se može verovati tom tvom izvoru ili su samo u pitanju glasine?

Izvor bi trebao biti kredibilan, nije bezveze u smislu da je osoba iz te branse sa dosta kontakata. Ali kao što rekoh, isti izražava sumnju koliko ce sve trajati, i da li ce se zavrsiti uspesno.
Na kraju, na NBS je odluka da li ce da im daju ili ne cak i ako ispune sve propisane uslove.

Bitno je da su oni predali zahtev..u opšte ne sumnjam da im neće odobriti. Nisam siguran koliko se tu NBS pita u smislu što ovi naši sada moraju da prihvataju sve što dolazi iz EU zbog političkih razloga u smisli EU integracija.

#4767 reg do sada uskoro 5k :unsure:

Poslednja izmena:
Ono što je sigurno to je da nisu podneli zahtev za platni sistem. Proverena info. Ako su i podneli neki zahtev ne znam za šta su podneli.

#4883 prijavljenih za sad...

Ako uspe Revolut u Srbiji, mnoge menjačnice će izgubiti posao. A i poremetiće mnoge banke. Mislim da tu neki lobi banka ne da uđe Revolut na naše tržište.

#5305 ljudova na cekanju :p

I Revolut ima masne tarife na primer za crypto kojeg ne kupuje vec prodaje vam tokene istih masno zaradjuje.....
ALi neverujem da ce uci u srbiju ipak smo mi pilacarnik gde kradu samo lokalne patriJote

Od oktobra su pustili slanje/primanje RSD valute na racun, do tada je bilo samo da imas RSD na nekoj virtualnoj partiji ako konvertujes iz druge valute. Kurs je inace vrh, bukvalno stalno oko NBS srednjeg nekad i bolji. Možda za godinu, dve, vise i krenu ovde sa radom. Sporo je sve to.

Meni šalje drug da je dostupno u srb, ja se reg. Paf 7000+ na listi..
Jel neko upao pozivajući prijatelje?

Nema od Revolut-a nista dok Srbija ne postane clanica EU ili bar EEA, a to je daleka buducnost.
aj objasni mi kako su ovi u European Economic Area (EEA), Australia, Singapore, Switzerland, Japan, the United Kingdom and the United States. samo je Svica u Evropi. mozda mi budemo u Zapadni Balkan :p haha ipak je ovo zlatno doba.

neko rece da su pregovori u toku sa NBS ali ovi nasi kazu nisu ih kontaktirali. lol

Nazad
Vrh Dno