Svaka cast za cenu i svaka cast za hrabrost onome ko kupi ovo po ovoj ceni.
Pogledajte prilog 337312
Ja ću evo da budem "hrabar" da ovim zamenim svoj Mi Note 10 Lite.
Ne razumem nekad Xiaomi kupce... Da je ovo kojim slučajem neki Mi tj. sada Xiaomi telefon a ne Redmi, sumnjam da bi mu ljudi dovodili toliko cenu u pitanje...
Ovako ispada otkud hrabrosti Redmiju da traži 40k za 5G Snapdragon SoC, za 120 AMOLED, za 67W punjenje, za JBL stereo, dizajn koji nije od krckutave plastike pa moraš da ga opipaš sa svih strana da vidiš da se slučajno negde ne ugiba, i zašto pobogu ovaj telefon košta više od 30 hiljada.
I da, skuplji je trenutno od all time best buy Redmi Note 10 Pro za cele 2 crvene u ovlašćenoj prodaji. Neću da se bavim onom relativnom cenovnom matematikom gde mi Mađar iz Subotice nudi pravi uvid u realnost tržišta, nego gledam koliko sada telefon po svojoj oformljenoj ceni košta marginalno više u odnosu na prethodnika.
Pa pogledam malo Realme, vidim reči hvale, pa rekoh daj da vidim šta oni nude, za 40k, Realme 9 Pro sa LCD ekranom. Doviđenja.
Sa Samsungom sam se već pozdravio jer je on bio taj krckutavi primerak koji sam vratio istog dana kada sam ga izvadio iz kutije, rekoh ako je kontrola kvaliteta spala na opipavanje kupca, doviđenja i tu.
Tako da na kraju ne vidim neku hrabrost za prosečnog kupca koji bi ok telefon a da hoće da ga pazari u legalnoj prodaji, pa sad da ispadne da mu Šaomi uvaljuje precenjeni komad telefona jer je toliko boljih izbora na sve strane a za ovaj bi se samo ludak uhvatio.
Uostalom ja svoj Mi Note 10 Lite platih onda oko 45k ako se sećam, a evo sada za manje, dobiću nešto bolji telefon. Iako padam s konja na magarca jer prelazim sa Mi na Redmi izgleda.