Ja imam info do kraja marta,ali ocigledno je bajat info.Kolega ima za polovinu marta.Jos bolje.Kad stize Pro verzija u Srbiju zna li se sta?
Ova garancija na staklo od 6 meseci je verovatno mrtvo slovo na sajtu. Support nije odgovorio, a kad sam danas u prolazu pitao radnicu kako se ostvaruje, odgovor je bio "a to u servisu, ako ste uključili i aktivirali telefon prvih par dana." Promućkaj pa prospi.Ja sam ga uzeo juce u Mi Store, i prodavac mi ovo nije rekao, dobio sam samo racun - bez zvanicne potvrde (hard copy ili zvanican e-mail), ovo uopste ne obavezuje prodavca.
Edit: pustio sam im mail sada na support, videcemo sta ce reci.
Ja mislim da nije folija ali mozda nije ni tempered glass. Guglovanjem samo dobijam da je screen protectorTo je folija nije staklo, on je mislio na tempred glass
Hvala na informaciji, ja nisam pisao poruke ali sam Vas pratio.Dobar si, posle 11 godina pises prvu poruku na forumu 😂
Sta tacno treba da podesis?
Po meni je to blago prevelika cena.Stigao Redmi Note 11 Pro 5G u Mi Store po ceni od 39.999 za 6/128 verziju.
Видим да се појавио и у Логиц за ~39500 али 8/128.Stigao Redmi Note 11 Pro 5G u Mi Store po ceni od 39.999 za 6/128 verziju.
Verujem da i dalje daju garanciju 6 meseci do godinu dana bez fiskalnog iako je to protivzakonito. Ako hoces 2 godine i fiskalni skuplji je telefon. Pa ko voli.....Видим да се појавио и у Логиц за ~39500 али 8/128.
Za te pare A52s, Nord 2, itd. Da je 29.999 pa i nekakoStigao Redmi Note 11 Pro 5G u Mi Store po ceni od 39.999 za 6/128 verziju.
Nije protivzakonitoVerujem da i dalje daju garanciju 6 meseci do godinu dana bez fiskalnog iako je to protivzakonito. Ako hoces 2 godine i fiskalni skuplji je telefon. Pa ko voli.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari