RN10 ima bolji cpu, glavnu kameru i video snimanje.Posto su svi kao iznenadjeni mojim iznenadjenjem zbog akcije evo vam link za note 10, skuplji od ovog za 2 hiljade dinara, poredimo 4/ 128 linkhttps://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/redmi/redmi-note-10-414
Pritom note 11 nije ni tih 27k koliko je regularno nego je odmah snizen na 21k. Gde je ovde logika. Noviji model, tek izasao, jeftiniji od starog.
Problem je u manjku međugeneracijskog napretka.Ne kapiram po čemu je toliko lošiji...
Ljudi zapeli za taj procesor svejedno kao da je Redmi Note 10 zver neka koju su kupovali zagriženi gejmeri, nego isto korisnici kojima telefon treba za komunikaciju, net i multimediju... Pa je sad bitno kao... Uostalom sve ove recenzije koje sam pogledao kažu isto, da nije bitno.
Što se tiče kamere, ja koliko vidim ovu 50MP stavljaju bukvalno svi sada i uz GCam daje odlične fotke za ovu cenu.
Manje-više isti telefon, stvarno ne vidim da neko može da kaže da je gori i još da se žali što nije jeftiniji.
Ljudima nikako ugoditi. Gomila nas će sad da kupi telefon za 20k koji ja koliko vidim takav uopšte drugde ne postoji, ali opet ne valja, nasamario nas Xiaomi i prodaje maglu.
Prodat i ovaj drugi 4/64 nema vise nijedan posle manje od sat vremena
Koji je bolji?Xiaomi jednostavno nije više onoliko best bang for the buck koliko je ranije bio.
Pa nije godinu nego 6-7 meseciSumnjam da ce mi izdrzti ovaj trenutni jos godinu dana, sobizrom da je baterry health na nekih 76%.
Takođe imam Redmi note 7 i u sličnoj sam dilemi.Da li se isplati uzeti Note 11 Pro verziju kad cena bude ispod 300e? Uporedjujem sa Note 10 Pro, uglavnom su specifikacije iste, osim sto 11 ima Super AMOLED i brzinu punjenja od 67W, dok 10 ima za nijansu brzi procesor. Ova brzina punjenja mi je veliki +
Ja vec 2 ipo godine imam Redmi Note 7 i dobro radi i dalje, nije ni hitno da uzimam novi telefon sad, tako da bih cekao da RN 11 Pro bude <300e pa da ga pazarim ako se isplati
Realme, Samsung, Motorola.Koji je bolji?
Evo ja hocu da kupim novi telefon i sve se svodi na xiaomi.
Pomozite bratu da ne kupi xiaomi...
Realme i Samsung su skuplji,Realme, Samsung, Motorola.
To su sve xiaomi modeli, covek rece:Ovom sto je sad 19/21k? Pa RN9T, RN10(5G), Poco X3, Realme 8/8i, mozda i neka Motorola
Xiaomi jednostavno nije više onoliko best bang for the buck koliko je ranije bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari