Pa ne. Vazi za bilo koju radnju.E da, imajte u vidu da u Mi Store kupovinom imate 6 meseci garancije na ekran, tj. besplatnu zamenu ako dođe do oštećenja.
E sad......kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?
To ne znaci da stari Xiaomi nisu isplativi, vec ovi noviTo su sve xiaomi modeli, covek rece:
Xiaomi jednostavno nije više onoliko best bang for the buck koliko je ranije bio.
Moram ovde da se složim sa tobom. Verovao ili ne, juče mi drug nudio odmah 200€ keš da mu dam svoj Max 3 memorije 6/128.Stari modeli su uvek bili skuplji od novih jer ih jednostavno manje ima pa ko baš taj hoće mora da izdvoji koji euro vise
Aj se ti lepo dogovori sam sa sobom sta hoces, prvo hoces bolji od RN11, pa po istoj ceni pa sad jeftiniji, pa bilo koji pa da nije Xiaomi. Evo ovih RN9T, RN10(5G), Poco X3, Realme 8i ima, bolji su i nisu skuplji, a ovi drugi su 10-20e vise ali su i dosta bolji pa opet zapravo nisu skupljiRealme 8i je zaista pravi pandan note 11 ali oni koštaju isto, ni on nije jeftiniji pri tom nema amoled i NFC ali ima veći storage
Stari modeli su uvek bili skuplji od novih jer ih jednostavno manje ima pa ko baš taj hoće mora da izdvoji koji euro vise
Upravo to. Neke Xperije su tako iznutra pucale same od sebe i to se manifestuje kao žuta mrlja koja je zagrevanjem stakla izazvala pukotine, ali bilo je i primeraka koji su izgledali kao spoljno oštećenje pa tek posle masovih reklamacija su i njih naknadno uvažavali.Kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?
Ja sam ga uzeo juce u Mi Store, i prodavac mi ovo nije rekao, dobio sam samo racun - bez zvanicne potvrde (hard copy ili zvanican e-mail), ovo uopste ne obavezuje prodavca.Pa ne. Vazi za bilo koju radnju.
Sva fizička lica koja kupe Redmi Note 11 u bilo kom ovlašćenom prodajnom lancu (online ili offline) na teritoriji Srbije za lične potrebe i aktiviraju Redmi Note 11 u periodu od 23.02.2022. do 25.03.2022. pored standardne Xiaomi garancije ostvaruju pravo na dodatnu komercijalnu garanciju.
U periodu od 6 meseci nakon kupovine uređaja i aktivacije u navedenom periodu, ostvaruju pravo na jedan besplatni servis u Xiaomi servisu, ukoliko do oštećenja ekrana dođe usled dejstva više sile ili nekog drugog oštećenja bez namere potrošača.
Servis ili zamena ekrana, ukoliko je potrebna, biće besplatni.
E sad......kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?
E sad me zakopa'Uživo sam video svetlo plavu i ona je sa šljokicama
Ovaj Xiaomi Redmi Note 11 je u rangu sa Motorola Moto G31 i Samsung Galaxy A12? Gledam koji da kupim od ovih, gledajuci specifikacije, dosta su slicni, ali ***, nije da se bas toliko razumem u telefone.
Sta zenski? Pravi muskraci nose sljokice to se znaE sad me zakopa'
Pa nije valjda ženski, nije izgledalo tako na slikama kao da ima šljokice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari