Šta je novo?

Redmi Note 11

To mu dođe neki izbor do 400€

Samsung Galaxy A52s 5G
Xiaomi's Redmi Note 11 Pro 5G
Realme 9 Pro+
OnePlus Nord 2 5G
Motorola Edge 20
Realme GT Master

E da, imajte u vidu da u Mi Store kupovinom imate 6 meseci garancije na ekran, tj. besplatnu zamenu ako dođe do oštećenja.
Pa ne. Vazi za bilo koju radnju.

Sva fizička lica koja kupe Redmi Note 11 u bilo kom ovlašćenom prodajnom lancu (online ili offline) na teritoriji Srbije za lične potrebe i aktiviraju Redmi Note 11 u periodu od 23.02.2022. do 25.03.2022. pored standardne Xiaomi garancije ostvaruju pravo na dodatnu komercijalnu garanciju.
U periodu od 6 meseci nakon kupovine uređaja i aktivacije u navedenom periodu, ostvaruju pravo na jedan besplatni servis u Xiaomi servisu, ukoliko do oštećenja ekrana dođe usled dejstva više sile ili nekog drugog oštećenja bez namere potrošača.
Servis ili zamena ekrana, ukoliko je potrebna, biće besplatni.

E sad......kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?

@bakara realme ili oneplus. Ja sa xiaomi prešao na oneplus i zasad je odličan i ako se ne iskvare i naredni telefon biće neki one+.

^^ Aha, ja se izvinjavam... Nisam razmumeo onda.
E sad......kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?

Ja znam da ove regularne garancije uopsteno kao visu silu navode recimo zemljotres, poplave, udare groma... I ta visa sila se uvek iskljucuje iz pokrivanja garancije.

A ovde ispada obratno, da ukljucuje samo te vise sile, sto je u slucaju telefona apsurdno ako bi se tumacilo tako.

Realme 8i je zaista pravi pandan note 11 ali oni koštaju isto, ni on nije jeftiniji pri tom nema amoled i NFC ali ima veći storage

Stari modeli su uvek bili skuplji od novih jer ih jednostavno manje ima pa ko baš taj hoće mora da izdvoji koji euro vise

Stari modeli su uvek bili skuplji od novih jer ih jednostavno manje ima pa ko baš taj hoće mora da izdvoji koji euro vise
Moram ovde da se složim sa tobom. Verovao ili ne, juče mi drug nudio odmah 200€ keš da mu dam svoj Max 3 memorije 6/128.
Iz razloga jer hoće da ima fablet da gleda filmove a zna koliko mi je očuvan fon. 😁 Naravno da nisam pristao jer mi je cimanje sad da tražim novi i tome slično...
Ali i meni se čini da najnoviji Xiaomi telefoni nisu tolikoooo isplativi kao pre. Prosto, što bi neko ko ima RedMi Note 9 Pro prešao na 11 Pro.

Realme 8i je zaista pravi pandan note 11 ali oni koštaju isto, ni on nije jeftiniji pri tom nema amoled i NFC ali ima veći storage

Aj se ti lepo dogovori sam sa sobom sta hoces, prvo hoces bolji od RN11, pa po istoj ceni pa sad jeftiniji, pa bilo koji pa da nije Xiaomi. Evo ovih RN9T, RN10(5G), Poco X3, Realme 8i ima, bolji su i nisu skuplji, a ovi drugi su 10-20e vise ali su i dosta bolji pa opet zapravo nisu skuplji

Nista ja necu,
ako si ispratio od pocetka prica je pocela da xiaomi nije vise najbolji za novac koji se daje, ipak izgleda da jeste.

Prica je da novi Xiaomi nije vise najbolji za novac koji se daje. I da su losiji od proslih, sto je tacno. Ove nize klase su unazadili a visim digli cenu na nivo Samsunga i iPhonea

Kako moze doci do ostecenja ekrana usled dejstva vise sile i bez namere potrosaca? Da pukne sam od sebe?
Upravo to. Neke Xperije su tako iznutra pucale same od sebe i to se manifestuje kao žuta mrlja koja je zagrevanjem stakla izazvala pukotine, ali bilo je i primeraka koji su izgledali kao spoljno oštećenje pa tek posle masovih reklamacija su i njih naknadno uvažavali.

Pa ne. Vazi za bilo koju radnju.

Sva fizička lica koja kupe Redmi Note 11 u bilo kom ovlašćenom prodajnom lancu (online ili offline) na teritoriji Srbije za lične potrebe i aktiviraju Redmi Note 11 u periodu od 23.02.2022. do 25.03.2022. pored standardne Xiaomi garancije ostvaruju pravo na dodatnu komercijalnu garanciju.
U periodu od 6 meseci nakon kupovine uređaja i aktivacije u navedenom periodu, ostvaruju pravo na jedan besplatni servis u Xiaomi servisu, ukoliko do oštećenja ekrana dođe usled dejstva više sile ili nekog drugog oštećenja bez namere potrošača.
Servis ili zamena ekrana, ukoliko je potrebna, biće besplatni.

Ja sam ga uzeo juce u Mi Store, i prodavac mi ovo nije rekao, dobio sam samo racun - bez zvanicne potvrde (hard copy ili zvanican e-mail), ovo uopste ne obavezuje prodavca.

Edit: pustio sam im mail sada na support, videcemo sta ce reci.

Poslednja izmena:
I kako ste zadovoljni telefonom vi koji ste ga već ugrabili? Meni sutra, nadam se treba da stigne...

Ajde sad vi sto ste kupili Redmi Note 11 kakvi su utisci? Ekran me zanima i sam multitasking...?

Sutra ga i ja poručujem. Uživo sam video svetlo plavu i ona je sa šljokicama, te se nadam da tamno plava nije, no svejedno, za majku je pa nije šteta koji god da se padne. Nijanse su u pitanju kada se poredi sa mojim Mi 9 SE, tako da mi je on i bio parametar za odabir. Širok je 74mm i ivice ekrana su takođe blizu kućišta, što je bilo presudno, jer bi trebalo da dođe na mesto J7 2016. Ima hibridni slot (MicroSD+2x sim) tako da i za 64GB varijantu nije šteta, jer ipak podržava memorijsku. Dizajn poleđine je ozbiljan, ali sa svedenim konturama, no zavisno od boje i utisak varira.

Ja sam prezadovoljan. Sve je glatko i tecno ko' po puteru
Ekran je bolji nego sto sam ocekivao

• Like
Reagovanja: uji
Ja sam oko 10 i po prvog dana prodaje narucio tamno plavi 4 64. Iznenadilo me da ne mora da se plati karticom pa sam izabrao pouzecem. Stigao je mejl potvrde odmah ali od tada nista. Jel postoji sansa da mi ne stigne nego kazu samo propala porudzbina nema. Vi sto ste bili u radnjama fizicki jel bilo guzvi? Inace samo siva ima kad sam ja gledao za 128 a za 64 plava i ona svetlija i nije bilo u delta sitiju u bg a tu sam bio u blizini tada pa sam narucio. Bas bi bilo glupo da ne dobijem a narucio sam majke im ga.

I ja sam poručio, ali bukvalno odmah po ponoći i isto plaćanjem pouzećem i danas mi je stigao mejl da je preuzet od strane kurirske.

Ne mogu da te zeznu, samo mislim da je mnogo ljudi čim su postali dostupni napravilo porudžbine pošto su jako brzo nestali sa stanja dok se ujutru opet nisu pojavili.

Mislim da je nemoguće da se ispostavi da nema jer i dalje uredno traje akcija, samo verovatno treba malo duže da se obradi porudžbina s obzirom da ih ima pre tebe brda verovatno.

Ja sam narucio isto tamno plavi ali u prvom satu kad je startovalo i stigao mi danas mejl da su poslali. Verovatno stize sutra.

Juče ujutro sam poručio 4/128GB u Tehnomediji, platio karticom. Danas prepodne stigao. Uzeo sam ga za ortaka, samo sam ga na brzinu upalio da ga podesim i za to kratko vreme stekao fin utisak. Za taj novac više nego korektan telefon.

@nagard to se nisam ni ja nado 😳 ali čim ga pogledah, bio sam i ja u šoku, jer na slikama se nigde ne vidi da su kroz poklopac provukli šljokice. 🥺
Nemoj okretati telefon gore-dole i lakše ćeš ovo podneti. ☺️

Prilozi

• microsoft_edge_image_24.02.2022. 22:45:00 CET.jpg
    microsoft_edge_image_24.02.2022. 22:45:00 CET.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 70
  • 226336757-600x450.jpeg
    226336757-600x450.jpeg
    21.3 KB · Pregleda: 70
Ovaj Xiaomi Redmi Note 11 je u rangu sa Motorola Moto G31 i Samsung Galaxy A12? Gledam koji da kupim od ovih, gledajuci specifikacije, dosta su slicni, ali ***, nije da se bas toliko razumem u telefone.

Star Blue je sa šljokicama.
Twilight Blue je bez.

Radnja na G. je recimo pogrešno stavila boju za Star Blue, isto kao da je obična plava.

A12 daleko slabiji, između G31 i Note 11 ja bih možda Note 11.
Ovaj Xiaomi Redmi Note 11 je u rangu sa Motorola Moto G31 i Samsung Galaxy A12? Gledam koji da kupim od ovih, gledajuci specifikacije, dosta su slicni, ali ***, nije da se bas toliko razumem u telefone.

E sad me zakopa' :)
Pa nije valjda ženski, nije izgledalo tako na slikama kao da ima šljokice?
Sta zenski? Pravi muskraci nose sljokice to se zna :D
Bez zezanja, ja sam uzeo Star blue i kriminal je na suncu. Sljasti kao dijamanti. Plus okrenes ga malo sa strane i ceo ispadne nekako svetlo plav a kad gledas direktno je beo, stvarno dobar efekat.
Slikao bi sad al je mrak.
Nisam uzeo onu twilight plavu jer je jednom recju dosadna i monotona. A vi kako hocete

Meni je stigao telefon jutros, i baš sam oduševljen!

Mislim, meni je ovo nakon ovog Redmi Note 6 Pro značajan napredak. Sviđa mi se prvo dizajn baš, sa ovim kao ravnim stranicama, mada je jedan dojam ovako a kada ga staviš u masku nije ni bitno toliko.
Ekran mi je nakon ovog izbledelog lcda wow... Skroz drugo iskustvo. Isto važi i za zvuk, ne verujem koliko je ovde sada jači i bolji zvuk. Što se tiče rada, nisam ga previše koristio ali definitivno je brži od mog 6 Pro i nema za sada nikakvih problema.

Kamere praktično još nisam ni isprobao... Ne znam koju gcam da instaliram...

Sve u svemu, meni je ovo za 21.000 ulov ispao.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno