Šta je novo?

Redmi Note 11

Meni su rekli da verzije od 6GB neće biti, odnosno da će verovatno biti 11S model u toj konfiguraciji.

Čini mi se da Peca nije reko tako u recenziji...

Video sam 6/128 verziju na oglasima za 235e... To je oko 27.500 sto je samo 500 dinara skuplje od regularne cene 4/128 verzije.

Mada je meni apsurdno da propustim sad ovaj ulov da uzmem 4/128 za 21k... Nije to mala razlika.

Ne moze se reci da 160 eura za 4/64 u danasnje vreme nije fer cena
Cak sta vise. Recimo Note 8 3/64 kad se pojavio sam platio 185

@ Baba Yaga
Javi se dal uzimas na akciji vanilla note 11

U ovom slučaju ja mislim solidne, čim promocija traje od 23. do 25... Verovatno kompletnu turu planiraju da prodaju.

Inače da pitam... Video sam da ovi novi telefoni imaju opciju kao nekog virtuelnog rama... Je l to važi za obe verzije telefona? Video sam da 128GB verzija ima čini mi se +2GB, ali ne znam da li ima i 64GB?

Ja imam note 8 4/64 iskreno ne znam koliko ali mozda oko 2 godine, vise od jedne sigurno. I sad mi bas iskoci sasvim slucajno na onom hromovom news feedu ova akcija nisam nista guglao vezano za telefone dugo vremena, bas me ukenj*lo. Meni je i najbitniji ekran ja sam ubedjen da nisam u tripu i obmani da je LG G3 mozda i najbolji ekran koji sam ikada drzao u ruci, ona fabricka slika(wallpaper) planine da stavis monokl video bi planinare, ostrija slika bila od mogucnosti oka. Ne trazim isto ali ako je 11 malo ili malo vise bolji od 8ce po ekranu meni je odlicno. Ja sam isto platio oko 170e (jos na kp) note 8 ovaj ispade u oficijelnoj radnji gde je inace cena uvek veca jeftiniji nego ovaj i jos sam ja kupio ne kad je tek izasao nego mozda pola godine i vise kasnije. Meni nije jasno kako je uopste cena ovako niska da nije neka navlakusa ja se secam kad je bilo vreme note 9 ja mislim, bile cene od 25k pa na dalje, ako se ne varam, u mistoru. Sta kazete ovako o telefonu vredi li. Ja nisam planirao uooste da menjam telefon jer nisam taj tip koji mora sve najnovije da ima meni obavlja posao i ovaj ali sad planiram da ovaj prodam za 100e ili vise (uvek bio u masci i pod staklom) , pogledacu oglase, i dodam malo vise od 50e i evo ga novi za naredne 2 godine, gospodski dil.

Ovo ti je praktično MSRP iliti preporučena cena proizvođača, zapravo kojih deset evra više.
To što nama nabijaju dažbine na elektroniku ili što smo navikli da je dobar popust i onaj od 1.000 dinara, to je već nešto drugo.

A ja koliko znam Mi Store jedini pošteno ume da spakuje akcije, barem u poređenju sa drugima.

Je l moguce da je ovakva razlika u pitanju kada je u pitanju ta gcam?

Ja nisam nikada instalirao tu portovanu kameru... Je l se to samo instalira kao svaka .apk? Ili mora da se ima root?

Da. Skoro sam namestio drugu na Mi8.

Neverovatna razlika, mada to mislim i da je idealan slučaj.

Ovo ti je praktično MSRP iliti preporučena cena proizvođača, zapravo kojih deset evra više.
To što nama nabijaju dažbine na elektroniku ili što smo navikli da je dobar popust i onaj od 1.000 dinara, to je već nešto drugo.

A ja koliko znam Mi Store jedini pošteno ume da spakuje akcije, barem u poređenju sa drugima.
Ne znam ja nesto nisam zagledao u zadnje vreme telefone uopste ali ako se ne varam note 9 je isao mozda od nekih 22 000 ili cak i vise. To je i ovome cena samo je snizena na 19k. Ranije i nisam vidjao neka snizenja u mi storu da budem iskren jer jelte nisam ni zagledao narocito. Bila je valjda neko mi ne pokazao ponuda cini mi se za note 10 5G ili tako neki ali u gigatronu za valjda 25 i dobije se sat ili tako neki gedzet pride. To je jedina akcija od saomija da sam ja licno video. U svakom slucaju s obzirom da bi trebalo da ovaj moj bez problema prodam nekom neznalici za bar 100 evrica ja mislim da bolji dil napraviti ne mogu kakav god da je note 11 jer je u svakom slucaju noviji od mog pa sam bezbedan 2 godine sve i da je isti kao ovaj a sigurno nije jer ipak je 3 generacije gore. Recenzije nisam ni gledao ali cu pogledati video sam ovu gore okacenu snimak kao ima stabilizaciju sto me iznenadjuje ali druze baguje kao da je soni erikson, 5fps, nema izgleda ni 4k, note 8 bolji video ispada. Nesto su oni zafrknuli cim daju akciju a tek izlazi ako sam ja skapirao prvi put u Srb tog 23eg. Mozda bas zbog video snimanja.
@Verko Ja ne znam sta je portovana kamera. Ali gcam poboljsava svakom ili bar note seriji saomija poprilicno kvalitet slika. Jer on pravi vise slika to je taj hdr sta li, uglavnom i prednja kamera napravi bogatu sliku na mojoj osmici. Najveca razlika je nocni mod tu bas sije poprilicno fabricku kameru, pravio sam par odlicnih nocnih fotki. Testirao sam i snimanje ali se ne secam bas rezultata mislim da je zu bolja ipak fabricka ili stock kamera kako god se zove. Samo ukucas gcam i model telefona u pretrazivac, skines i instaliras. Neki ubacuju neke txt fajlove da jos prilagode podesavanja to vec ne znam.

Poslednja izmena:
Ne znam ja nesto nisam zagledao u zadnje vreme telefone uopste ali ako se ne varam note 9 je isao mozda od nekih 22 000 ili cak i vise. To je i ovome cena samo je snizena na 19k. Ranije i nisam vidjao neka snizenja u mi storu da budem iskren jer jelte nisam ni zagledao narocito. Bila je valjda neko mi ne pokazao ponuda cini mi se za note 10 5G ili tako neki ali u gigatronu za valjda 25 i dobije se sat ili tako neki gedzet pride. To je jedina akcija od saomija da sam ja licno video. U svakom slucaju s obzirom da bi trebalo da ovaj moj bez problema prodam nekom neznalici za bar 100 evrica ja mislim da bolji dil napraviti ne mogu kakav god da je note 11 jer je u svakom slucaju noviji od mog pa sam bezbedan 2 godine sve i da je isti kao ovaj a sigurno nije jer ipak je 3 generacije gore. Recenzije nisam ni gledao ali cu pogledati video sam ovu gore okacenu snimak kao ima stabilizaciju sto me iznenadjuje ali druze baguje kao da je soni erikson, 5fps, nema izgleda ni 4k, note 8 bolji video ispada. Nesto su oni zafrknuli cim daju akciju a tek izlazi ako sam ja skapirao prvi put u Srb tog 23eg. Mozda bas zbog video snimanja.
@Verko Ja ne znam sta je portovana kamera. Ali gcam poboljsava svakom ili bar note seriji saomija poprilicno kvalitet slika. Jer on pravi vise slika to je taj hdr sta li, uglavnom i prednja kamera napravi bogatu sliku na mojoj osmici. Najveca razlika je nocni mod tu bas sije poprilicno fabricku kameru, pravio sam par odlicnih nocnih fotki. Testirao sam i snimanje ali se ne secam bas rezultata mislim da je zu bolja ipak fabricka ili stock kamera kako god se zove. Samo ukucas gcam i model telefona u pretrazivac, skines i instaliras. Neki ubacuju neke txt fajlove da jos prilagode podesavanja to vec ne znam.
Ne budi toliko siguran da ces ga prodati uopste a kamoli za 100 eura.
Javicu ako uspem moj da prodam za 80 do srede. Doduse moj note 8 je 3/64

Ne zurim ja nigde, ne smeta mi da stoji na polici ne trazi jela. Pa krecu se cene od 80 do nekih 110e koliko sam video na kp. Svaki telefon iole nomalniji je polovan 100e da nije izasao pre 4 godine. To je tako uvek bilo i bice, cene polovnih stvari generalno su u nasoj drzavi zbog siromastva ogromne. Naravno moracu da izvrsim inspekciju jer je meni zapravo osteceno kaljeno staklo i nadam se da je erkan ispod kao nov kad skinem ovo prelepljeno. Ako jeste ja ga necu dati ispod 100 zivota mi. Naravno mora da bude dovitljiv opis i naslov i to ide ko ludo. Jedan prepordavac prodaje za 105 e sto ne bi ja mogao za bar 100 a stvarno je fabrika telefon bar se nadam sto se tice ekrana. Jel zna neko aplikaciju koja pokazuje kvalitetno battery health. Ja moj nisam nikad koristio dok se puni npr niti sam ga cesto prepraznjivao ili punio do stotke. Sve to ja navodim u oglas nek i zasmeje nekog bitno je da se onaj koji treba upeca.

Ne zurim ja nigde, ne smeta mi da stoji na polici ne trazi jela. Pa krecu se cene od 80 do nekih 110e koliko sam video na kp. Svaki telefon iole nomalniji je polovan 100e da nije izasao pre 4 godine. To je tako uvek bilo i bice, cene polovnih stvari generalno su u nasoj drzavi zbog siromastva ogromne. Naravno moracu da izvrsim inspekciju jer je meni zapravo osteceno kaljeno staklo i nadam se da je erkan ispod kao nov kad skinem ovo prelepljeno. Ako jeste ja ga necu dati ispod 100 zivota mi. Naravno mora da bude dovitljiv opis i naslov i to ide ko ludo. Jedan prepordavac prodaje za 105 e sto ne bi ja mogao za bar 100 a stvarno je fabrika telefon bar se nadam sto se tice ekrana. Jel zna neko aplikaciju koja pokazuje kvalitetno battery health. Ja moj nisam nikad koristio dok se puni npr niti sam ga cesto prepraznjivao ili punio do stotke. Sve to ja navodim u oglas nek i zasmeje nekog bitno je da se onaj koji treba upeca.
Dal si prodavao telefon ikad? Ne ide tako lako i niko nece osim ako nije popularan model apple ili samsung ili das ispod cene tek tada se javljaju
Xiaomi bas i nisu popularni polovnjaci. Moj sutra ide na kp, danas sam stavio ovde oglas pa cemo videti. Ako ne prodam do srede necu ni kupiti note 11 jer sta ce mi dva telefona

Svojevremeno sam hteo da kupim note 5 plus i bio sam spreman da dam pare kad sam bio u stisci za njega na kp. Ne znam videcemo. Ja cu kupiti ovaj svakako najverovatnije jer je odlicna cena. Moj da prodam za mesec dana meni super. Ako hoces mozemo da se opkladimo u kaljeno staklo za 11cu da cu ga prodati za stoju bez obnavljanja oglasa. I ne bi ja rekao da nije popularan cak stavise mozda i najpopularniji je saomi jer je jeftin i svako zna za saomi danas i onaj sto nema para trebo bi da kupi od mene bas note 8. Ljudi bi uzeli bilo koji uredjaj da je u radnji 150e za 145e da bi ustedeli 5e iako je koriscen. Nisam prodavao saomije do sad, a nisam ni kupovao nista od telefona polovno u zadnje 3 godine mozda si u pravu, onda dobijas kaljeno.
Kako sta ce ti 2 telefona pa mozes i posle srede da ga prodas valjda.

Svojevremeno sam hteo da kupim note 5 plus i bio sam spreman da dam pare kad sam bio u stisci za njega na kp. Ne znam videcemo. Ja cu kupiti ovaj svakako najverovatnije jer je odlicna cena. Moj da prodam za mesec dana meni super. Ako hoces mozemo da se opkladimo u kaljeno staklo za 11cu da cu ga prodati za stoju bez obnavljanja oglasa. I ne bi ja rekao da nije popularan cak stavise mozda i najpopularniji je saomi jer je jeftin i svako zna za saomi danas i onaj sto nema para trebo bi da kupi od mene bas note 8. Ljudi bi uzeli bilo koji uredjaj da je u radnji 150e za 145e da bi ustedeli 5e iako je koriscen. Nisam prodavao saomije do sad, a nisam ni kupovao nista od telefona polovno u zadnje 3 godine mozda si u pravu, onda dobijas kaljeno.
Kako sta ce ti 2 telefona pa mozes i posle srede da ga prodas valjda.
Redmi note 5+ je bio nešto najbolje za uloženi novac u leto 2018. godine.
Što se tiče prodaje polovnog, u nekoj meri grešiš. To što ljudi kupe "polovan" kao u tvom primeru za 140e, a nov 150 je situacija da je telefon pre par dana uzet od operatera i ima garanciju dve godine. I opet zentaš da li ga prodaje jer ima neku manu. Sve što je starije, i nema garanciju ide dosta slabije. Traženi polovnjaci su pre svega iz serije note pro, a i oni ako se cena spusti. Pratim cene za rn 10 pro, i polovan sa cenom od 220 230 evra se ne prodaje, ko objavi za 190 200 ode isti dan.
Tako da jako sa rezervom računaj da ćeš izvući tih 100e. 80 je realnije. Tako ja svojevremeno neki htc nisam hteo da spustim i nisam ga prodao, sad je deo "arhive" telefona u fioci. :D

Ja ako se sećam dobro svoj Redmi Note 6 Pro 4/64 sam onomad platio tu negde oko 30k...

Nisam ni očekivao da posluži ovoliko, menjao sam mu bateriju 2 puta, samo sada je nekako ekran oslabio sa osvetljenjem i to mi najviše smeta. Mada sam odgledao na njemu hiljade sati serija i filmova.

Zato me i iznenadile prijatno cene sada jer ih nisam ni pratio dugo, a onda si za ispod 20 hiljada mogao da kupiš samo neki krš Android telefon koji bi poslužio starijim osobama otrpilike

Momci, pitanje je koliko su i Samsung polovnjaci popularni. Tu je samo Apple, budimo realni. Pre nekih 20 dana smejao sam se sestri jer htela da proda star model iPhone 8 Plus koji je godinamaaaa star model. Prodala ga je za samo 3-4 dana dodala novac i kupila iPhone XS. Nisam mogao da verujem kolikoooo brzo prodala 8 Plus.

Redmi note 5+ iz 2018. mogao da snima u 4k...

Да ли се знају цене за про верзију?

Koje su šanse da recimo Pro kada se pojavi bude na ovako nekoj primamljivoj akciji?

I koji je to Pro telefon, nisam ispratio... Je l onaj 4G ili 5G...

Мислим да има и 4Г и 5Г.

Колико бидим ни Редми Ноте 10 про никад није био на акцији. Можда се сада буде када се појави 11ица.

@Verko Ja ne znam sta je portovana kamera.

Mislio sam isto na Gcam... Ja sve ove godine mislio da za Gcam moraš da imaš root haha.. Mislim da mi je to neko davno tako rekao i ostalo na tome... Baš ću večeras da pokušam da pronađem gcam za svoj 6 pro da vidim kako radi tu. Jedino mi nije jasno šta su ovi config fajlovi i čemu služe...

Pitanje, je l' ovi novi Xiaomi telefoni dolaze sa nekom zaštitom preko ekrana, čini mi se da sam pročitao negde da imaju foliju ali nisam siguran...? Da znam da li da naručim odmah neku foliju ako nemaju

Mi 11 lite 5g imao fabrički foliju na ekranu i kameri.

Imaju svi foliju neku.

Nazad
Vrh Dno