Dobices malo bolji telefon (ekran i baterija).Sta kazete ovako o telefonu vredi li.
Ne znam ja nesto nisam zagledao u zadnje vreme telefone uopste ali ako se ne varam note 9 je isao mozda od nekih 22 000 ili cak i vise. To je i ovome cena samo je snizena na 19k. Ranije i nisam vidjao neka snizenja u mi storu da budem iskren jer jelte nisam ni zagledao narocito. Bila je valjda neko mi ne pokazao ponuda cini mi se za note 10 5G ili tako neki ali u gigatronu za valjda 25 i dobije se sat ili tako neki gedzet pride. To je jedina akcija od saomija da sam ja licno video. U svakom slucaju s obzirom da bi trebalo da ovaj moj bez problema prodam nekom neznalici za bar 100 evrica ja mislim da bolji dil napraviti ne mogu kakav god da je note 11 jer je u svakom slucaju noviji od mog pa sam bezbedan 2 godine sve i da je isti kao ovaj a sigurno nije jer ipak je 3 generacije gore. Recenzije nisam ni gledao ali cu pogledati video sam ovu gore okacenu snimak kao ima stabilizaciju sto me iznenadjuje ali druze baguje kao da je soni erikson, 5fps, nema izgleda ni 4k, note 8 bolji video ispada. Nesto su oni zafrknuli cim daju akciju a tek izlazi ako sam ja skapirao prvi put u Srb tog 23eg. Mozda bas zbog video snimanja.Ovo ti je praktično MSRP iliti preporučena cena proizvođača, zapravo kojih deset evra više.
To što nama nabijaju dažbine na elektroniku ili što smo navikli da je dobar popust i onaj od 1.000 dinara, to je već nešto drugo.
A ja koliko znam Mi Store jedini pošteno ume da spakuje akcije, barem u poređenju sa drugima.
Ne budi toliko siguran da ces ga prodati uopste a kamoli za 100 eura.Ne znam ja nesto nisam zagledao u zadnje vreme telefone uopste ali ako se ne varam note 9 je isao mozda od nekih 22 000 ili cak i vise. To je i ovome cena samo je snizena na 19k. Ranije i nisam vidjao neka snizenja u mi storu da budem iskren jer jelte nisam ni zagledao narocito. Bila je valjda neko mi ne pokazao ponuda cini mi se za note 10 5G ili tako neki ali u gigatronu za valjda 25 i dobije se sat ili tako neki gedzet pride. To je jedina akcija od saomija da sam ja licno video. U svakom slucaju s obzirom da bi trebalo da ovaj moj bez problema prodam nekom neznalici za bar 100 evrica ja mislim da bolji dil napraviti ne mogu kakav god da je note 11 jer je u svakom slucaju noviji od mog pa sam bezbedan 2 godine sve i da je isti kao ovaj a sigurno nije jer ipak je 3 generacije gore. Recenzije nisam ni gledao ali cu pogledati video sam ovu gore okacenu snimak kao ima stabilizaciju sto me iznenadjuje ali druze baguje kao da je soni erikson, 5fps, nema izgleda ni 4k, note 8 bolji video ispada. Nesto su oni zafrknuli cim daju akciju a tek izlazi ako sam ja skapirao prvi put u Srb tog 23eg. Mozda bas zbog video snimanja.
@Verko Ja ne znam sta je portovana kamera. Ali gcam poboljsava svakom ili bar note seriji saomija poprilicno kvalitet slika. Jer on pravi vise slika to je taj hdr sta li, uglavnom i prednja kamera napravi bogatu sliku na mojoj osmici. Najveca razlika je nocni mod tu bas sije poprilicno fabricku kameru, pravio sam par odlicnih nocnih fotki. Testirao sam i snimanje ali se ne secam bas rezultata mislim da je zu bolja ipak fabricka ili stock kamera kako god se zove. Samo ukucas gcam i model telefona u pretrazivac, skines i instaliras. Neki ubacuju neke txt fajlove da jos prilagode podesavanja to vec ne znam.
Dal si prodavao telefon ikad? Ne ide tako lako i niko nece osim ako nije popularan model apple ili samsung ili das ispod cene tek tada se javljajuNe zurim ja nigde, ne smeta mi da stoji na polici ne trazi jela. Pa krecu se cene od 80 do nekih 110e koliko sam video na kp. Svaki telefon iole nomalniji je polovan 100e da nije izasao pre 4 godine. To je tako uvek bilo i bice, cene polovnih stvari generalno su u nasoj drzavi zbog siromastva ogromne. Naravno moracu da izvrsim inspekciju jer je meni zapravo osteceno kaljeno staklo i nadam se da je erkan ispod kao nov kad skinem ovo prelepljeno. Ako jeste ja ga necu dati ispod 100 zivota mi. Naravno mora da bude dovitljiv opis i naslov i to ide ko ludo. Jedan prepordavac prodaje za 105 e sto ne bi ja mogao za bar 100 a stvarno je fabrika telefon bar se nadam sto se tice ekrana. Jel zna neko aplikaciju koja pokazuje kvalitetno battery health. Ja moj nisam nikad koristio dok se puni npr niti sam ga cesto prepraznjivao ili punio do stotke. Sve to ja navodim u oglas nek i zasmeje nekog bitno je da se onaj koji treba upeca.
Redmi note 5+ je bio nešto najbolje za uloženi novac u leto 2018. godine.Svojevremeno sam hteo da kupim note 5 plus i bio sam spreman da dam pare kad sam bio u stisci za njega na kp. Ne znam videcemo. Ja cu kupiti ovaj svakako najverovatnije jer je odlicna cena. Moj da prodam za mesec dana meni super. Ako hoces mozemo da se opkladimo u kaljeno staklo za 11cu da cu ga prodati za stoju bez obnavljanja oglasa. I ne bi ja rekao da nije popularan cak stavise mozda i najpopularniji je saomi jer je jeftin i svako zna za saomi danas i onaj sto nema para trebo bi da kupi od mene bas note 8. Ljudi bi uzeli bilo koji uredjaj da je u radnji 150e za 145e da bi ustedeli 5e iako je koriscen. Nisam prodavao saomije do sad, a nisam ni kupovao nista od telefona polovno u zadnje 3 godine mozda si u pravu, onda dobijas kaljeno.
Kako sta ce ti 2 telefona pa mozes i posle srede da ga prodas valjda.
@Verko Ja ne znam sta je portovana kamera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari